Με την κατάθεση έγγραφου υπομνήματος και χωρίς ακροαματική διαδικασία εκδικάστηκε την Παρασκευή (15/10) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία ζητεί την μείωση της πρωτόδικης ποινής που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Θυμίζουμε ότι στους «ερυθρόλευκους» έχει επιβληθεί πρωτοδίκως η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ.
Μια ποινή, που ο Ολυμπιακός υποχρεούται να εκτίσει στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Με το υπόμνημά τους, οι Πειραιώτες επιχειρούν μια γραμματική ερμηνεία του κανονισμού ώστε να αιτιολογήσουν το δικαίωμά τους στην έφεση (βάσει Πειθαρχικού Κώδικα, εφέσιμες είναι οι ποινές άνω της μίας αγωνιστικής), ενώ ζητούν να τιμωρηθούν ανάλογα με την απαξία των πράξεων που –όπως οι ίδιοι θεωρούν- δεν είναι για τιμωρία έδρας.
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τελικα εχουν δικαιωμα για εφεση (καθε ειδους) η οχι;;
Ρε λουστη μου τι σιχαμενελιές που είναι και κλαιγονται