Τρεις προπονήσεις ήδη μετρούν στην ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη, με το πρώτο ματς του 41χρόνου τεχνικού να φτάνει. Ηδη στα Σπάτα ο προπονητής προσπαθεί να βάλει τις... πινελιές του και όπως φαίνεται από τη δουλειά που γίνεται σε πρώτη φάση σκοπεύει να πατήσει πάνω στο 4-2-3-1.
Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Γιαννίκης είχε αρχικά μάθημα θεωρίας στους παίκτες του πάνω στο 4-2-3-1, δείχνοντάς τους όλα όσα θέλει να κάνουν τακτικά πάνω στη συγκεκριμένη διάταξη. Στη συνέχεια δούλεψε στο χορτάρι ασκήσεις τακτικής, πάνω σε όσα τους είχε πει λίγο νωρίτερα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
4-2-3-1 με Λε Ταλέκ - Σιμόες γίνεται σε 10 δεύτερα 3-... και ότι θέλετε μετά.
Ένας άλλος παράγοντας που ενισχύει ένα σχήμα με τριάδα είναι τα πλεμόνια των Μοχαμαντί Μισλέν.
Επίσης ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει με τριάδα στην ΑΕΚ είναι τα ανεβάσματα του Βράνιες.
Αν ξεκίναγε σήμερα θα δούλευε το σύστημα πλημμύρα πέρα από τη πλάκα μακάρι να βρούμε σε αυτόν το.ιδανικο