Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θετικός στον κοροναϊό ο Τεό Ερναντές

Πρόβλημα στη Μίλαν με τον Γάλλο διεθνή

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο περίμενε τον Τεό Ερναντές, λίγες ημέρες αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση του Nations League με την εθνική Γαλλίας. Ο διεθνής αμυντικός διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό και θα απόσχει από τις προπονήσεις και τους αγώνες της Μίλαν το προσεχές διάστημα. Κατά πάσα πιθανότητα, ο 24χρονος αριστερός μπακ θα χάσει τουλάχιστον δύο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος, με Βερόνα και Μπολόνια, καθώς και το εκτός έδρας παιχνίδι του Champions League με την Πόρτο.

Ο Ερναντές αποτελεί το δεύτερο «θύμα» του κοροναϊού μεταξύ των μελών της γαλλικής αποστολής στην τελική φάση του Nations League. Είχε προηγηθεί ο μέσος της Γιουβέντους, Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός το περασμένο Σάββατο (9/10) και έχασε τον τελικό με την Ισπανία. Αντίθετα, ο αμυντικός της Μίλαν αγωνίστηκε βασικός και στα δύο ματς του final-4, πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στον ημιτελικό με το Βέλγιο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ