Τσίρο Ιμόμπιλε και Φραντσέσκο Ατσέρμπι ανανέωσαν με τη Λάτσιο, με τις ανακοινώσεις να απομένουν μόνο για να το επισημοποιήσουν οι δυο πλευρές.
Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα ο Τσίρο θα συνεχίσει στους Ρωμαίους μέχρι το 2026, μετρώντας από το 2016 μέχρι τώρα 227 συμμετοχές, 156 γκολ και 44 ασίστ, ενώ ο Ατσέρμπι μέχρι το 2025, με 146 εμφανίσεις, 6 γκολ και 7 ασίστ από το 2018 μέχρι σήμερα. Οι δυο παίκτες είναι πολύ σημαντικά εργαλεία για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και όπως είναι λογικό ο ιταλικός σύλλογος θέλει να τους κρατήσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο, για να βοηθήσουν την Λάτσιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!