Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τόσο τα τουρκικά ρεπορτάζ όσο και η Sun ο Μεσούτ Οζίλ (που έχει τουρκικές καταβολές) ήταν έξαλλος επειδή δεν έπαιξε με την Κασίμπασα (ούτε καν ως αλλαγή). Οι Τούρκοι μεταδίδουν πως πέταξε τη φανέλα του μπροστά στον Βίτορ Περέιρα και είχαν έναν σοβαρό καβγά.
Η Sun σημειώνει πως ο Οζίλ είχε ήδη κάνει προθέρμανση και περίμενε να μπει ενώ το Goal.com ότι πέταξε τη σαλιάρα του προς το μέρος του προπονητή του. Ο πρόεδρος της ομάδας που αποτελεί αντίπαλο του Ολυμπιακού διέψευσε το συμβάν. Ο Αλί Κοτς ανέφερε ότι ο Βίτορ Περέιρα θεωρεί ηγέτη της Φενέρ τον Μεσούτ Οζίλ.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Ερκούτ Σογκούτ, τόνισε από μέρους του πως ο Εζίλ αγαπά τη Φενερμπαχτσέ και ότι είναι χαρούμενος εκεί. Τα ρεπορτάζ πάντως σε Αγγλία και Τουρκία ήδη μεταδίδουν πως σκέφτεται την... έξοδο τον Γενάρη και ενώ έχει κρούσεις από Αμερική και Κατάρ. Ως γνωστόν ο Οζίλ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό λόγω ίωσης και στη θέση του ξεκίνησε ο Πέλκας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!