Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λαρεντζάκης: Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ

Τι δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού εν όψει της πρεμιέρας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ έγραψε για το ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν, με υγεία.

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν κρύβω τη χαρά μου για αυτό. Στο πρώτο μας παιχνίδι αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, μια πολύ καλή ομάδα, με ένα πολύ καλό σύνολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε το πλάνο του κόουτς, ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην λίγκα, όπως κάναμε και στην Ευρωλίγκα.

Χθες επικρατήσαμε άνετα της Μπασκόνια. Χαρήκαμε πάρα πολύ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε ομαδική δουλειά και φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, όμως, εμείς τις αποφύγαμε.

Δεν θα μείνουμε, όμως, άλλο σε αυτή τη νίκη, γιατί ακόμη είναι νωρίς και μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας την αναμέτρηση με τους Ισπανούς και έχουμε στρέψει όλο μας το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.Για εμένα είναι ιδιαίτερο ματς, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω ως αντίπαλος την ΑΕΚ από τότε που έλυσα τη συνεργασία μου με την ομάδα. Επίσης, θα βρεθώ αντίπαλος με έναν πολύ καλό μου φίλο, τον Μαυροειδή.
Ο Δημήτρης με πειράζει συνεχώς για το μεταξύ μας παιχνίδι, όμως, δεν βάλαμε κάποιο στοίχημα, γιατί δεν μου αρέσει να στοιχηματίζω. Αν κερδίσουμε, όμως, θα περάσω από το μαγαζί του στο Περιστέρι, το «Jerry’s», για κερασμένο γλυκάκι!».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ