Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διάρρηξη στο ξενοδοχείο που μένει ο Μέσι

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, δεν εμπόδισαν τους ληστές να φύγουν με μετρητά και ακριβά κοσμήματα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ληστές εισέβαλαν στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Le Royal Monceau», όπου διαμένει ο Λιονέλ Μέσι, μαζί με την σύζυγό του Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά, μέχρις ότου να βρουν μια μόνιμη κατοικία.

Οι δράστες βρέθηκαν στην ταράτσα του ξενοδοχείου και κατάφεραν να μπουν στον έκτο όροφο, έναν όροφο πάνω από την σουίτα του Αργεντινού άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μετά την άφιξη του Μέσι, η ασφάλεια του ξενοδοχείου δεν κατάφερε να εμποδίσει τους ληστές, οι οποίοι έφυγαν έχοντας στις τσέπες τους μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Σημειώνεται πως οι ληστές δεν έφτασαν μέχρι το δωμάτιο του Αργεντινού. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το περιστατικό και ζητά να παρουσιαστούν μάρτυρες ή οποιοσδήποτε άλλος έχει πληροφορίες που μπορούν να την βοηθήσουν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ