ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 6
Θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα στο πρώτο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ, αφού η μπάλα... κυκλοφορεί στη μικρή περιοχή του. Από εκεί και πέρα κράτησε... όρθια την ομάδα σε αρκετές στιγμές του αγώνα με τις επεμβάσεις του. Μετά την κακή του απόδοση στο ματς με τον Αστέρα εμφανίστηκε καλύτερος μία βδομάδα μετά.
ΓΙΑΧΙΤΣ 2
Ξανά δεξί μπακ. Ξανά απογοητευτικός. Ξανά μας (απ)έδειξε ότι δεν μπορεί να παίξει στη θέση. Δεν μπορεί, πώς το λένε; Επιθετικά δεν βοήθησε, έχασε μονομαχίες, από την πλευρά του προήλθε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και αρκετές ακόμη ευκαιρίες των γηπεδούχων. Κι όμως έπαιξε σε όλο το ματς!
ΜΑΝΩΛΑΣ 3
Ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις του Μανωλά στην ΑΕΚ. Μπορεί να βελτίωσε λίγο τον... ενθουσιασμό του (παίρνω τη μπάλα και... τρέχω από την άμυνα στην επίθεση) πρωτοβουλίες που δεν είδαμε στο Βόλο, ωστόσο στα καθήκοντά του ήταν ασταθέστατος. Έκανε και ένα πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που κακώς δεν δόθηκε.
ΔΕΛΛΑΣ 4
Προσπαθούσε όσο μπορεί να συμμαζέψει την άμυνα, αλλά οι αποστάσεις στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ ήταν αδύνατο να καλυφθούν. Ο Δέλλας δεν μπορούσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα, πέρα από τρία κοψίματα.
ΛΑΓΟΣ 5
Όχι ότι έπιασε καμία σπουδαία απόδοση, αλλά σαν αριστερό μπακ είχε μία απόδοση τουλάχιστον μέτρια από τη γενική τραγική εικόνα της ΑΕΚ. Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, είχε καλά γυρίσματα, ωστόσο δεν έλειψαν και στιγμές που χάθηκε στο γήπεδο.
ΜΑΚΟΣ 4
Έτρεξε πολύ, προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά είχε ένα... ταβάνι. Οργανωτικά δεν βοήθησε παρά ελάχιστα. Η συνεργασία του με τον Γκέντσογλου δεν ήταν άρτια για δεύτερο σερί παιχνίδι. Μόνο για 10λεπτά (μέχρι να βγει ο Γκέντσογλου) είχαν διαχωρίσει σωστά τους ρόλους τους στο γήπεδο. Υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που βρέθηκε (και) χθες μόνος του στο κέντρο να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, χωρίς αποτέλεσμα.
ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ 5
Στο πρώτο ημίχρονο άφαντος. Χωρίς καλά πατήματα, χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Στην επανάληψη... αναγεννήθηκε. Ήταν ένα κλασικό αμυντικό χαφ με οργανωτικές τάσεις, ενώ ήταν αυτός που με δική του μπαλιά ήρθε η (προσωρινή) ισοφάριση της ΑΕΚ με το γκολ του Λυμπερόπουλου. Ανεξήγητη ωστόσο η αλλαγή του από τον Μπάγεβιτς στο 66', σε ένα χρονικό διάστημα που είχε αποκτήσει ψυχολογία και είχε ανεβάσει την απόδοσή του.
ΜΠΕΡΝΣ 3
Είχε μία καλή στιγμή στο 2' όταν με προβολή και έπειτα από σέντρα του Λαγού έχασε καλή ευκαιρία για γκολ και μετά... χάθηκε. Επιβεβλημένη και ορθή η αλλαγή του, καθώς ο Αυστραλός φαινόταν χαμένος στη μετριότητα μη μπορώντας να βρει χώρους να βοηθήσει.
ΣΚΟΚΟ 5
Καλά κλεισμένος ο Αργεντίνος δεν φάνηκε ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο έδειξε σε κάποιες εξάρσεις του ότι μπορεί να κάνει το... απρόβλεπτο. Στο πρώτο μέρος έχει φτιάξει δύο καλές στιγμές για την ΑΕΚ (η μία το δοκάρι του Τζιμπούρ), ενώ στην επανάληψη έκανε δύο σουτ για γκολ. Σε γενικές γραμμές κινήθηκε και ο Σκόκο στη μετριότητα.
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 6
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλά κλεισμένος και όποτε (σπάνια) η μπάλα έφτανε στα πόδια του δεν είχε στήριγμα κοντά του, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ανάπτυξη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αισθητά. Ήρθε πιο κοντά στον Τζιμπούρ, έβγαλε περισσότερο πάθος στις προσωπικές του μονομαχίες και ήταν από τους πρώτους που προσπάθησαν με την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.
ΤΖΙΜΠΟΥΡ 5
Μία φορά έφτασε με αξιώσεις η μπάλα προς το μέρος του και η ατυχία δεν του επέτρεψε να χριστεί σκόρερ, με το οριζόντιο δοκάρι να τον σταματά. Ο Τζιμπούρ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλά κλεισμένος. Χωρίς χώρους, χωρίς διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες. Στην επανάληψη έτρεξε, προσπάθησε πάρα πολύ να ξεμαρκαριστεί. Όμως το οργανωτικό πρόβλημα της ομάδας ήταν τόσο εμφανές που δεν τροφοδοτήθηκε παρά ελάχιστα και αυτό όταν βρισκόταν μακριά από το χώρο δράσης του.
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ 5
Ήταν καλύτερος από τον Μπερνς, τη θέση του οποίου πήρε στο γήπεδο και στα εξτρέμ στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδός του έκανε την ΑΕΚ περισσότερο δραστήρια, όμως και ο Βραζιλιάνος προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να ανοίξει την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου. Μέχρι το 1-1 βοήθησε. Έπειτα και μέχρι το φινάλε... χάθηκε από το γήπεδο.
ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ 3
Αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ από το 66' όταν και πέρασε στη θέση του Γκέντσογλου, δεν βοήθησε ωστόσο καθόλου. Άσκοπα τρεξίματα, λάθη στις μεταβιβάσεις του, επιχείρησε να καλύψει χώρους, αλλά οργανωτικά ήταν εντελώς ανούσιος. Πάθος έδειξε, αλλά χωρίς να μπορέσει να δείξει τίποτα παραπάνω από μία (επιεικώς) μέτρια εικόνα.
ΜΠΛΑΝΚΟ -
Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 86'. Η απόδοσή του δεν μπορεί να κριθεί καθώς ζήτημα είναι αν η μπάλα έφτασε στα πόδια του
ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ 3
Χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα, αρκετές όμως... εκπλήξεις στην πορεία. Δεν ήταν τόσο η αλλαγή του με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του Λεονάρντο αντί του Μπερνς η οποία κρίνεται σωστή. Το μέγιστο λάθος του ήταν η αλλαγή του Γκέντσογλου στο 66', περνώντας στο γήπεδο τον Πατσατζόγλου. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει, έδειχνε να κερδίζει το χώρο της μεσαίας γραμμής, να προσπαθεί τουλάχιστον. Μετά από αυτή την αλλαγή η ομάδα κόπηκε ξανά στη μέση. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη ακόμη και όταν το σκορ ήταν 1-1 ο πρώην προπονητής της Ένωσης με την αλλαγή ενός αμυντικογενή παίκτη (Πατσατζόγλου) έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό Βόλου να πιστέψει ξανά στη νίκη, την οποία και πήρε άνετα. Η γενική εικόνα της ΑΕΚ ήταν αποκαρδιωτική και φέρει ευθύνη. Όπως ευθύνη φέρει και για το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε αδούλευτη (εκτός των άλλων...) και στα στημένα. Κέρδισε πάρα πολλά, ούτε μισή στημένη μπάλα όμως δεν κατέληξε σε (τουλάχιστον) καλή ευκαιρία για την ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Aς κανουμε μια σοβαρη κριτικη λιγο ποιο γενικη . ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ : Μετριος τερματοφυλακας που δεν προσφερει σιγουρια σε καμια περιπτωση. Με πολλες λαθος εξοδους χθες ,δεν κανει για την ΑΕΚ . ΓΙΑΧΙΤΣ: Τραγικος με λιγα λογια , βαρης ατεχνος παιζει μονο με δυναμη και οποτε το θυμηθει με παθος , η τριπλα που του κανει καποια στιγμη ο Ζαραδουκας ( ! ) πανω στην γραμμη εχοντας πεσει κατω (!) τα λεει ολα για αυτον .Μακρια ΜΑΝΩΛΑΣ: Πολλα λαθη χθες , συμπαθητικος με πολλα πραγματα που πρεπει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βελτιωση ακομα. Παιζει και για τον Δελλα πολλες φορες. ΛΑΓΟΣ : Παντα τον αντιπαθουσα ποδοσφαιρικα αλλα εχει βελτιωθει πολυ . Ισως ο μονος που εμεινε στο υψος του χθες χωρις αυτο να λεει τιποτα .. ΔΕΛΛΑΣ : Λυπαμε που του λεω αλλα τον λυπαμε ωρες και φορες. Απελπιστηκα αργος στο 50 ηθελε αλλαγη ! Πρωιν ποδοσφαιριστης δυστηχως...Ο Σολακης στο μακρινο ριπλει εμοιαζε με τον Κριστιανο ροναλντο στη φαση του πεναλντι. ΜΑΚΟΣ : Προσπαθει και παιζει με παθος δεν αλμφιβαλω..Αλλα και στα τοπικα Πρωταθληματα προσπαθουνε και παιζουνε με παθος....Δυστηχως εχει ενα ταβανι στην αποδοση του..Και ειναι και χαμηλο ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ:Στη Λαμπιρη και στα τατουαζ πρωτος , μια μπαλια στα 2 μετρα δυσκολο.. Κριμα γιατι πραγματικα το εχει .. ΜΠΕΡΝΣ:Λιγα πραγματα ..Απιστευτη ταχυτητα με η χωρις την μπαλα αλλα τιποτα αλλο.θελει. πολλη δουλεια παντου... ΣΚΟΚΟ:Χθες σε σιχαθηκα , ναι τα καταφερες .Αν ημουν στο γηπεδο στην φαση που δεν εκοψε την μπαλα στον τζεμπουρ , σημερα θα ημουν σε κελι..Αν ακομα πιστευουν μερικοι απο σας οτι οντως χτυζεται ομαδα πανω σε αυτον τον παιχτη τι να πω ! ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:Το παλευει ακομα ..ακομα και στις κακιες του μερες ξεχωριζει απο αυτο το πραγμα..***Την κεφαλια του λιγοι θα την εβαζαν ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Παιχταρας οτι και να λεμε , αν ελειπε αυτος φετος... ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: Σε αυτην την ΑΕΚ πρεπει να παιζει βασικος...Καλυτερος του Μπερνς αν και ξεροκεφαλος.. ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ :...Λιγος..δινει ομολογουμενος μεγαλη μαχη με τον Jahic και μαλλον κερδιζει στα σημεια ..χαχα ΜΠΛΑΝΚΟ : Εδω γελαμε ! Ουτε για μπολμποι δεν κανει
..Ουτε σουτ , ουτε ταχυτητα , ουτε δυναμη ουτε τεχνικη , ουτε καλα τελειωματα ! Οταν πειδαει για κεφαλια κλαιω απο τα γελια...
Μέσα στη γενικότερη αναμπουμπούλα βρίσκω εδώ το χώρο να γράψω για το γκολ του Λύμπε που αναφέρεις. Ως τελειωμένη φάση εμφανίζεται αισίως τρίτη φόρα φέτος σε έξι επίσημα ματς (οι προηγούμενες δύο με Κέρκυρα και Τρίπολη). Ασφαλώς και δεν πρόκειται για το ελκυστικότερο δείγμα ποδοσφαίρου, αλλά αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως κάτι τελικά γινότανε στις προπονήσεις επί Μπάγεβιτς. Too little too late βεβαίως αλλά το σωστό να λέγεται...
nai....pente vathmous eimaste pisw apo thn prwtia alla me tetoies emfaniseis den ginetai douleia
θα γίνει φίλε.........θα το πάρουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ............θα με θυμηθείς τον Μάιο
edw o kosmos kaigetai....... o t-rex..............
το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ φέτος θα το ΠΑΡΟΥΜΕ γιατί είμαστε ΑΕΚ και μας το ΧΡΩΣΤΑΕΙ η ΙΣΤΟΡΙΑ !!! Θυμηθείτε ότι είμαστε ΑΕΚ...........θα πάρουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με την ΦΑΝΕΛΑ αν χρειαστεί!! Tίποτα ΔΕΝ έχει χαθεί...............είμαστε μόνο 5 βαθμούς από την κορυφή................5 βαθμοί είναι απλά δύο νίκες...... --ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...........ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- Διαδώστε το παντού
Tίποτα ΔΕΝ έχει χαθεί...............είμαστε μόνο 5 βαθμούς από την κορυφή................5 βαθμοί είναι απλά δύο νίκες...... το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα το πάρουμε.....το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι δικό μας και θα το ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ !!!!!!! --ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...........ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- Διαδώστε το παντού
Tίποτα ΔΕΝ έχει χαθεί...............είμαστε μόνο 5 βαθμούς από την κορυφή................5 βαθμοί είναι απλά δύο νίκες...... το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα το πάρουμε....................όλου ΜΑΖΙ για μια νέα ΑΡΧΗ.................................. --ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...........ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- Διαδώστε το παντού