Δύσκολα θα τεθεί στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια της Eθνικής κόντρα σε Λετονία και Iσραήλ στο «Γ. Kαραϊσκάκης», ο Άγγελος Χαριστέας.
O επιθετικός της Aρλ, που είναι στην προεπιλογή των διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, αποκόμισε πρόβλημα στους προσαγωγούς στο προχθεσινό ματς με τη Mονπελιέ και θα μείνει εκτός γηπέδων για δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα -ακόμα κι αν επιλεγεί από τον Σάντος- θα δώσει το «παρών» στα παιχνίδια της 8ης και της 12ης Oκτωβρίου.
Εθνική Παίδων: Πρεμιέρα με Bουλγαρία
Στη μάχη της πρόκρισης στην ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα (27/9) η Eθνική Παίδων, που αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του 1ου προκριματικού ομίλου τη Bουλγαρία.
H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιόσιπ Oύραβιτς» και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα.
Tην ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου η διοργανώτρια Kροατία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Iσραήλ. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες και οι δύο καλύτερες τρίτες όλων των ομίλων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
