Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελεί οριστικά παρελθόν για την ΑΕΚ καθώς η διοίκηση αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του Σερβοέλληνα τεχνικού. Η κίνηση του Μπάγεβιτς ήρθε αιφνιδιαστικά αλλά τελικά αποφασίστηκε να συναινέσουν στην απόφαση του. Ο Σταύρος Αδαμίδης αφού του γνωστοποιήθηκε η παραίτηση πήρε τηλέφωνο τον Πέτρο Παππά και τον ενημέρωσε. Ο μέτοχος της ΑΕΚ του τόνισε πως από τη στιγμή που ο Μπάγεβιτς πήρε αυτή την απόφαση θα την κάνουν δεκτή και θα προχωρήσουν.
Στη διοίκηση υπήρχε μεγάλη ανησυχία τον τελευταίο καιρό. Ο προβληματισμός είχε ξεκινήσει από το ματς με τον Θρασύβουλο και κλιμακώθηκε στην ήττα από την Κέρκυρα στην πρεμιέρα. Παρ' όλα αυτά οι διοικούντες είχαν πιστέψει ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και έτσι στήριζαν όσο μπορούσαν τον Μπάγεβιτς. Πλέον όμως έκριναν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν σε αλλαγές και έτσι η παραίτηση έγινε δεκτή.
Πλέον η ΑΕΚ ξεκινά άμεσα την αναζήτηση νέου τεχνικού. Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα πάει σε λύση υπηρεσιακού τεχνικού. Ακόμα δεν έχει γίνει καμία προεργασία αλλά στην Ένωση θέλουν έναν ξένο προπονητή εγνωσμένης αξίας και δεν τους αφορά να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Οι επαφές θα ξεκινήσουν άμεσα με σκοπό να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μέσα στα ονόματα που παίζουν είναι και αυτό του Λάζλο Μπόλονι που παραμένει ελέυθερος. Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει ακόμα κάτι καλύτερο χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει τον Ρουμάνο τεχνικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Molis gurisa apo Volo.H omada ektos scoco djebour kai Lympe den blepete.O Jahic einai abalos.O Makos einai abalos.O Genzoglou den borei gia ayth th thesh apla.Pezame me 9 paixtes.Kai o scoco kai o djebour se allh omada tha ekanan papades.8a eimaste tyxeroi ama toys krathsoyme.Terim H Ketspagia
..και συ για άμπαλλος φαίνεσαι. Αν σου άρεσε ο Scocco χτες και σιχτιρίζεις τον Μάκο ή πολύ Κετσεντζόγλου διαβάζεις ή έμεινες στο σύνθημα που τραγουδάμε με πλάτη στο γήπεδο Υ.Γ. Και επειδή κάνεις και προτάσεις. Μπορείς να μου πεις τι κοινό έχει το στήσιμο του Τερίμ με του Κετσμπάγια? Α ναι είναι και οι δυο προπονητές. Κάτι ακόμα?
το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ φέτος θα το ΠΑΡΟΥΜΕ γιατί είμαστε ΑΕΚ και μας το ΧΡΩΣΤΑΕΙ η ΙΣΤΟΡΙΑ !!! Θυμηθείτε ότι είμαστε ΑΕΚ...........θα πάρουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με την ΦΑΝΕΛΑ αν χρειαστεί!! Tίποτα ΔΕΝ έχει χαθεί...............είμαστε μόνο 5 βαθμούς από την κορυφή................5 βαθμοί είναι απλά δύο νίκες...... --ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...........ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- Διαδώστε το παντού
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ Τ-ΡΕΞ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ? ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ--- Υ.Γ1. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ? Υ.Γ2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΕΚΑΡΕΣ ΜΟΥ,ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα το ΠΑΡΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! Tίποτα ΔΕΝ έχει χαθεί...............είμαστε μόνο 5 βαθμούς από την κορυφή................5 βαθμοί είναι απλά δύο νίκες...... το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα το πάρουμε.....το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι δικό μας και θα το ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ !!!!!!! --ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...........ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- Διαδώστε το παντού
ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ....!!
Βλέπω το απαράδεκτο και διχαστικό γεγονός κάποιοι να πανηγυρίζουν επειδή έφυγε ένας προπονητής λες και κατακτήσαμε κάποιο τίτλο. Κάποιοι άλλοι κάνουν λες και εξαφανίστηκε η ομάδα ή επειδή διακόπτεται η επιτυχημένη πορεία ενός προπονητή. Λοιπόν η ομάδα δεν πήρε κάποιο τίτλο ΚΑΙ ο προπονητής απέτυχε στο έργο του. Ήταν ο μαναδικός υπέυθυνος; Σαφέστατα και όχι. Ήταν όμως συνυπέυθυνος. Κατ'αρχάς άφησε την ομάδα χωρίς δεξί μπακ και χωρίς αμυντικό χαφ σε αρκετές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφικές περιόδους. Το μπάτζετ δεν παίζει ρόλο σε αυτό. Δεν χρειάζεται μπάτζετ για να πάρεις 2-3 αξιοπρεπείς ελεύθερους παίκτες με συμβόλαιο 200.000-300.000 Ε. Χρεαιάζεται απλώς να μην είσαι κολλημένος και να κάνεις καλές επιλογές. Την αγωνιστική εικόνα δεν την ...κρίνω, δεν νομίζω ότι ικανοποιεί κανέναν. Πάμε παρακάτω λοιπόν και πρέπει να βαδίσουμε ΌΛΟΙ μαζί συσπειρωμένοι γιατί η ομάδα έχει σοβαρότατα προβλήματα μπροστά στα οποία το θέμα Μπάγεβιτς είναι ασήμαντο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ιεραρχικά πρέπει να γίνουν τα εξής: 1. Πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα, συσπειρωμένοι και χωρίς ντουσανομαχίες. Μία νέα εποχή ξεκινά και η ομάδα (και όχι η ορίτζιναλ ή ο ντούσαν) μας έχει ανάγκη. 1. Η δίοικηση πρέπει να έρθει πιο κοντά στην ομάδα ακόμα και εάν δεν μπορεί ή θέλει να επενδύσει. Πρέπει να είναι πιο οργανωμένη και να εμφυσήσει αγωγνιστικότητα στην ομάδα. Αν δεν ξέρουν πως γίνεται αυτό χωρίς πολλά λεφτά ας ρωτήσουν τον Κο Γενεράκη να τους πει. 2. Το θέμα του γηπέδου. Έλεος πια, χωρίς άλλα σχόλια. 3. Προπονητής: πρέπει να είναι είτε ελπιδοφόρος είτε έμπειρος αλλά κυρίως να έχει όρεξη να δουλέψει με χαμηλό μπάτζετ και να κάνει στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις. Επίσης πρέπει να μπορεί να φτιάξει ομάδα παθιασμένη με ικανότητα να κερδίζει τα ματς με υποδεέστερες ομάδες εκτός έδρας ακόμα και με μισό-0. Ομάδες που με σκαμπανεβάσματα και αγώνες επίδειξης δεν έχουμε ανάγκη, το θέαμα θα έρθει μετά τα αποτελέσματα. 4. Απομπαζοποίηση του ρόστερ: Για το επίπεδο όχι της ΑΕΚ αλλά ακόμα και μέτριας ομάδας ελληνικού
πρωταθλήματος μόνο ο μανωλάς (για αυτό που μπορεί ναγίνει όχι για αυττό που είναι), ο τζεμπούρ και ο σκόκο (και αυτοί υπό προύποθέσεις) είναι σημαντικοί. Όλοι οι άλλοι για διάφορους λόγους (ηλικία, προσόντα κλπ) είναι αναλώσιμοι. ΥΓ. Ότι και να έγινε παλιά, ήσουν προπονητής της αγαπημένης μου ομάδα. Καλή συνέχεια Κε Μπάγεβιτς.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ... ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.... ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ (ΧΛΑ)ΠΑΤΣΑ, ΚΑΦΕ, ΔΕΛΛΑ, ΛΥΜΠΕ ....
ΑΚΥΡΟ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!
ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? ΑΝ Ο 62ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο 72ΧΡΟΝΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ? ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ!
Λοιπον διεξοδικη αναλυση των υποψηφιων προπονητων με τα υπερ και κατα τους: 1. Κωστενογλου. Υπερ: τιποτα. Κατα: Aμα θελουμε καποιον να κανει σταυροπροσκηνυσεις παιρνουμε καλυτερα προπονητη τον Εφραιμ του Βατοπεδιου που ειναι και μαγκας και ειναι και σε θεση να μας φτιαξει γηπεδο μεσα στην πλατεια Συνταγματος ανταλλασοντας το με κατι οικοπεδα που εχει στον βυθο λιμνης. 2. Ριβαλντο. Υπερ: θα πουλησουμε και τις υπολοιπες φανελες και θα ξεχρεωσουμε απο Puma. Κατα: Εντσο Ραμος πισω στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κιτρινομαυρα. Και εχει και την παραλογη απαιτηση να τον πληρωνουμε! 3. Βλαχος. Υπερ: δεν εφυγε απο την ΑΕΚ να παει στους γαυρους. Κατα: εφυγε απο την ΑΕΚ να παει στους βαζελους. 4. Ξενος προπονητης μεγαλο ονομα. Υπερ: τον χρειζομαστε Κατα: Δεν εχουμε δεκαρα να τον απρουμε, και αν τον παρουμε ποιον θα προπονει? Τις τσαμπα μεταγραφες του Παππα? 5. Γκρεταρσον Κατα: δεν εχει ιδεα απο προπονητικη. Υπερ: γιατι, σαμπως εχει ιδεα απο τεχνικη διευθυνση?
ΦΙΛΕ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ .... ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ....
Εισαι αμπαλος....ΑΠΛΑ! Ο Νικολας προσφερε στην ομαδα ολοκληρη τη καριερα του, εχει κιτρινη καρδια, εριξε 4 στη σαρδελα και πηρε πρωταθλημα!!!!!!!!!! (Εκτος αν εισαι gay-ρος και πιστευεις κι εσυ οτι το 2008 το πηρε η μαριδα....) ΟΥΣΤ!!!!!!!!
ρε πατερομαρινάκη, και τις 4άρες απο άρη βάζελο, και την 3άρα απο νιόνιο ποιός τις έφαγε ρε; ο ριβάλντο; ε ρε άμπαλοι που έχεται και άποψη κιόλα;.
Ξέχασες το Φερέρ, που έχει Κατά, ότι είναι αποτυχημένος προπονητής, αλλά έχει υπέρ ότι τον πληρώνουμε ήδη και θα μας έρθει πιο φτηνά!
άπαιχτος!!
Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΥΤΥΧΩς ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒAJEVIC ΠΟΥ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΑΙ ΦΤΑΕΙΟ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΚΟΣ , ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΔΕ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΗΔΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
AEKARA REEEEEE!!!!!!! PANW APO OLOUS KAI OLA.
ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΛΟΝΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ
Javier Irureta!!!eleytheros kai wraios....
Proponhth psaxnoume, oxi gampro..
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ...Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ!!!ΕΝΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ..ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ..21 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΒΑΤΡΑΧΕ Κ ΒΑΤΡΑΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝ,ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ.ΙΣΩΣ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΡΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΣ Κ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ.. Υ.Γ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΕΚΑΚΙ..Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΩ..ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ... Υ.Γ2 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ...Ε Ν Ω Σ Η..ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ,ΛΟΓΩ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΤΛ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΑ..ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!
EINAI APLO MARTIN ONEIL!!!!!!!!
mimis papaioanou-thomas mauros texniko didumo! k o giannis vouros posto sth dioikisi pou einai k vouleutis! mono aektzides sthn omada k sxetikoi me to athlima.
MARTIN ONEIL KAI TELOS TYFLOI!!!
ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ!!!
mayro tha feroun!!! afrikano
Ο μόνος που στέκεται στο ύψος του χωρίς ΠΟΤΕ να σκύβει το κεφάλι είναι ο ανυπέρβλητος και ο ανίκητος λαός σου... Καλό ξημέρωμα ΑΕΚάρα μου τα καλύτερα θέλουν δεν θέλουν θα έρθουν... Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! *mono auto 8a grafw apo edw k pera..kai OLOI 3erete giati.OLOI 3eroume. auto prepei n diadw8ei stous AEKTZHDES. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!
TEMUR KETSBAJA
na paroun kwstenoglou pou einai aektzis k den 8elei k polla fraga k afinei k ton egwismo stin akri gia to kalo tis aek !!!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ 60.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ...Θ Ω Μ Α Σ Μ Α Υ Ρ ΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟ.....ΠΟΙΟΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ 60.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ...Θ Ω Μ Α Σ Μ Α Υ Ρ ΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟ.....ΠΟΙΟΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!
den fainetai ligo periergh h dhlosh tou beou 3 tha tous valoume kai h amessh plhromh 600.00 xiliadon euro eno den exoume dekara tsakisth kai meta thn htta h apoxorish bajevic??polla mazi peutoun kai den pisteuw se simptoseis sixna!leo egw apla san skeptomenos antropos kai opados...min vlepoume oloi toso epifaniaka iparxei terastia vroma,miza,kai simferonta!!an kai fenontai periega etsi sthn ap eksw ola auta kai grafika nomizw oti xrizoun kapoia skepshs....idieterhs!!!
k maradonna psifizo!!!! gia pollous logous!!!!! cuper k maradonna loipon!!!!
βάλε και Μπιλάρδο μαζί, τώρα που κληρώνει...
László Bölöni
Δηλαδή, αν δεν τον είχες ακούσει τότε και σε ρωτάγανε στο ξαφνικό, αυτός είναι ο πρώτος που θα σου ερχόταν στο μυαλό?
ή καλύτερα τον Τόνι Σαβέφσκι
dimscarecrow - 26/9/2010 23:28 έλληνας και αεκτζης ρεεε dimscarecrow - 26/9/2010 23:29 ή καλύτερα τον Τόνι Σαβέφσκι _______________________- Ο Τόνι είναι από τη FYROM κατ' αρχήν. Κατα δεύτερο λόγο, είχατε 2,5 χρόνια να προετοιμάσετε άποψη, μην μας τρελλαίνετε με διαφορετική άποψη ανά ένα λεπτό
katsiste re paidia giati tha trelathoume!!!!pios toni??den leo symvolo alla proponitis tis plakas!!
ΟΚ,ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ... ΦΕΡΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΑΚΑ.
Καλά ρε συ, τόσους μήνες μας έχεις φάει τα συκώτια. Τώρα που έφυγε πάλι θα τα φορτώσεις αλλού? Όσο κελαϊδουσες να φύγει, δεν σε ένοιαζε που δεν υπάρχει μία και ό,τι γινεται στην ομάδα, γίνεται με λιτότητα? Εσύ δεν έλεγες πως και χωρίς προπονητή αυτή η ομάδα θα πήγαινε τρένο? Τώρα θες και πρωτοκλασάτο? Αφού λύθηκε το βασικό πρόβλημα, άσε τώρα την ομάδα να τσουλήσει. Άλλωστε την διχόνοια την έσπειρε ο Μπάγεβιτς και όχι οι αδέκαστοι, καθαροί επαγγελματίες οπαδοί. Έτσι δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι? Υ..Γ. Ή μήπως για την διχόνοια φταίει ο Ντέμης? Υ.Γ.2 Μπα μπορεί και ο γιαουρτάς Υ.Γ.3 Όχι γράψε λάθος. Οι 'αμέτοχοι' έφταιγαν, αλλά τώρα ξέχασα πρέπει να τους έχουμε σαν τα μάτια μας Υ.Γ.4 Ο Πεδουλάκης!!!! Υ.Γ.5 Το ανθοπωλείο στο Ηράκλειο Υ.Γ.6 Τελικά μήπως φταίει που κάποιοι διάλεξαν αυτή την ομάδα?
COOL BLOOD ΠΡΟΣΚΥΝΩ!
αυτος ειχε την ευθιξια να φυγει ο δικος σας καρκινος ποτε θα φυγει?
Kala.Toulaxiston allaxe pic..Min kollaei to mialllo sou :P
O ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΠΑΡΕΖ ΕΟΥΝ ΟΜΑΔΑ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! ΒΕΒΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΠΩ ΠΩ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΝΤΟΥΣΚΟΛΑΓΝΟΙ...ΠΩ ΠΩ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ!!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ???)!!!! ΕΤΣΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ!!!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ Ε???!!!!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΚ???ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ???ΟΛΟΙ ΣΚΑΡΤΟΙ Ε????ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ε???? ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΑΜΕ Ε???ΡΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ?? ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΗΤΤΕΣ ΠΛΕΟΝ!!!!ΡΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΤΟ 2008 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΡΙΜΠΟ Ε????ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ??ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?? ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ...ΠΩΠΩ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??ΣΤΗΡΙΞΗ??ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ??ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ???ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ???
@ALEXANDROS 82 Χεχεχε....εισαι σατανας αδερφε.Μη τους λες τετοια γιατι οι τσαουσες του πριγκιπα ειναι στεναχωρεμενες σημερα και ο πονος δεν καταπινεται με τιποτα.
Πάντως τα 2/3 των μη βατραχομάχων (αυτος είναι ο ακριβής προσδιορισμός και όχι το Ντουσανολάγνος) από όσο βλέπω στην μαλακία και το χιούμορ το έχουν ρίξει. Αντιθέτως θυμάμαι όταν ανακοινώθηκε την Άνοιξη η συνέχιση της συνεργασίας, τα δυό σας και μερικοί ακόμα, αν σας κλείνανε τη μύτη σαν φουσκωμένοι βάτραχοι θα ήσασταν. Πως ηρθε και κόλλησε, όμως, να δέσετε και στο χιούμορ οι δύο ίσως πιο άμπαλλοι κραυγάζοντες του 365. Τυχαίο?
Συμφωνώ ρε φίλε οτι ο νέος προπονητής θέλει χρόνο και υποστήριξη. Αλλά θα έρθουν και αυτοί που έβριζαν τον παλιό να μαζέψουμε κόσμο; Ή θα πηγαίνουν πάλι μόνο στα εκτός έδρας για να τα βάζουν με τον προπονητή και τους παίχτες; Όσο για το ποιος χαίρεται με τις ήττες αποδείχτηκε περίτρανα μέχρι τώρα... Όσο δεν καταλαβαίνουν κάποιοι σαν και εσένα ότι δεν υπάρχει Ντούσαν, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Ντέμης, Χατζηχρήστος και πολλοί άλλοι αλλά μόνο ΑΕΚ τόσο θα υπάρχει η διχόνοια και η γκρίνια. Και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρωτάω κάποιον μεγαλύτερο (γιατί αν καταλαβαίνω από την υπογραφή τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ μόνο σε βίντεο τα έχεις δει) τότε που η ομάδα πέταγε και κατακτούσε τους τίτλους υπήρχε αυτή η διχόνοια??? Γιατί πρέπει να φταίει μόνο ο Ντούσαν για τότε και όχι ο Μελισαννίδης που με την πρώτη ευκαιρία πούλησε την ομάδα με τον άλλο τον απατεώνα τον Καρρά και τσεπωσαν τα λεφτά και κάνανε και περιουσία με αποτέλεσμα την κατηφόρα της ΑΕΚ; Πόσα πλοία είχε πριν έρθει στην ΑΕΚ ο "σωτήρας" Μελισανίδης πριν αναλάβει την ΑΕΚ και την χρυσοπουλήσει σαν μαγαζί γωνία; Σταματήστε να λατρεύεται πρόσωπα και λατρέψτε την ομάδα όποιος και αν είναι ο προπονητής και όποιοι και αν είναι οι παίχτες...
.... ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΑΕΡΚΟΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ..... ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΤΟ 90 ....
@ALEXANDROS 82 άλλαξε κασέτα, έφυγε ο μπάγεβιτς, πες κάτι άλλο, όλοι οι υπόλοιποι την γνώμη τους για προπονητές λένε. στο λέω μήπως δεν το κατάλαβες.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ (ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ) Ν ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!
paidia afiste kostenoglou kai aidies kai o proponitis pou mporei na apogeiosi tin omada einai enas o opoios kai einai diathesimos...martin onil ..An i dioikisi exeis skopo na voithisei sovara tin omada as kanei oti mporei na ton ferei.....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΚΥ΄ΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΧΑΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ . ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ . ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΦΛΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ . ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΞΕΡΙΕ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ . ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ , ΕΣΤΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΟΥΝΗΘΙΕΙΤΕ!
ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΛΑ, Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ! ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΔΙΕΠΙΣΤΩΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ (ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ! ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ! ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ Ι ΛΑΤΙΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ, ΧΡΗΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ! Υ.Γ. Ο ΚΕΤΣΜΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η' ΟΧΙ? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
"ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΦΛΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΜΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ" Ο ΤΙΜΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΗΤΑΝ
Μέσα στα ονόματα που παίζουν είναι και αυτό του Λάζλο Μπόλονι που παραμένει ελέυθερος. Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει ακόμα κάτι καλύτερο χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει τον Ρουμάνο τεχνικό. ΧΑΧΑΧΑ... ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ? ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ...
Ας υποθέσουμε ότι θα διαθέσουν λεφτά γιά να φέρουν μεγάλο προπονητή. Ξέρετε τι θα ζητήσει ο προπονητής; 1) Να ξεχάσουμε τις βλακείες περί πρωταθλήματος 2) Μεταγραφές το Γενάρη, γιά να χτιστεί ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα του χρόνου (αν όχι αργότερα). Ο "ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας" δεν θα έρθει γιά εκτεθεί από τους Γιάχιτς, Καράμπελα, Δέλλα, Ντατόμο, Εντερ, Μάκο και λοιπούς .... αστέρες Τα λεφτά γιά τις μεταγραφές που θα ζητήσει ο "ξένος προπονητής εγνωσμένης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αξίας" ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
αληθεια λες?????????θα πάρουμε πρωτάθλημα???????? απίστευτο!!!!!!!!!!
Laszlo Boloni http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1szl%C3%B3_B%C3%B6l%C3%B6ni#Coaching_career
http://en.wikipedia.org/wiki/Rehhagel to viagrafiko tou othona, me tosa thaymata pou exei kanei, as kanei ena akoma kai gia mas...
xaxaxa file egrapses....
MARADONA H KROIF
o kouper tha erthei exei vouixei oli i salonica oti feugei
μουρινιο κ ο λαγος θα γινει μαλντινι! :P
MARCELLO LIPI !!!!!!!!!!!!!! FORZA ITALIA
Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό να βλέπεις Αεκτζήδες να φαγώνονται μεταξύ τους...Ένωσις σου λέει μετά..Φέρτε dj Ντουμιτρέσκου να βάλει και κανένα τραγουδάκι να ανέβουμε λίγο!!!
Νέος, ξένος, φέρελπις και από μεγάλο πρωτάθλημα σε στυλ Βαλβέρδε.Πρέπει κάποτε η διοίκηση να τα σπρώξει για να μπορέσει να τα πάρει.Τις καρμοιριές με τον Σέρβο τις είδαμε.Τώρα κάτι Κωστένογλου και άλλα τέτοια φαιδρά είναι για χαβαλέ.
τι να κανει ο προπονητης οταν οι παικτες δεν κανουν τα αυτονοητα (σκοκο = περπατητης, δελλας =για τοπικο,γιαχιτς=η ορολογια του ασχετου,γκεντζογλου=αντι να δαγκωνει σιδερα και να δειχνει το ταλεντο του να συμπεριφερεται λες και ειναι χορευτρια στην λιμνη των κυκνων, κ.α. απαραδεκτο που χανει την κεφαλια ο δελλας στο 1ο γκολ. απαραδεκτο που δεν εγινε φαουλ στο κεντρο στο 2ο γκολ. απαραδεκτο να γυριζει ο τσιμπουρ μεχρι την αμυνα να παρει μπαλλα. απαραδεκτο να τρεχει και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαρκαρει ο λυμπε σε ολο το ματς και αυτοι που εχουν τα μισα του χρονια να ειναι μπαλαρινες. απαραδεκτοι ολοι σας γιατι δεν αναγνωριζεται οτι αν δεν ηταν ο μπαγιεβιτς θα ησουν β΄εθνικη . απαραδεκτοι οταν ανεχοσαστε να υπαρχουν τυποι σαν τον χατζηχρηστο.
Οτο Ρεχαγκελ και μονο. Και σωζουμε και τη φετινη χρονια ευκολα.
Πάρτε Κούπερ από τον Αρη!!!Και εμείς θα τους δώσουμε (επειδή θα είμαστε ευγνώμονες) τους Καράμπελα και Γιάχιτς!
Vlaxos i Kostenoglou!!!!! me tis ygeies sas!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΣΚΟΚΟ, ΜΠΛΑΝΚΟ... ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΑ-ΛΑΝΚΟ... ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ... ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ??? ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΣΣΑΡΑ??? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΤΟΥΣ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΕΥΣΚΙ... ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΧΑΦ, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ( ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΛΛΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ... ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΣςΖΟΝ... Ο ΞΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ, ΠΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ...
Μωρε , θα ερχοταν ο Μουρινιο ....αλλα υπεγραψε στη Ρεαλ !!! Δεν τον ενημερωνατε και εσεις πιο νωρις..... Ρε πατε καλα??? Νομιζεται θα βρειτε αλλον σοβαρο προπονητη ΨΥΧΑΡΑ να ανεχτει τα σουργιελα τυπου Γκεντζογλου και Σκοκο κτλ στην ομαδα??? ΒΟΟΟΟΥΥΥΥΥΡ ΓΙΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ , ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΤΕ , ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
αϊ ρε..
Θα το φωναζω και θα το λεω ξυλο θελουνε σου λεω.
Σωστη επιλογη εκτος απο το μπολονι ειναι και ο μπιλιτς που λεει ο φιλος. Παντως πρεπει να παρουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη. Αυτοι που λετε (Βλαχος,Κετσπαγια κλπ) το μονο που ξερουν ειναι να φτιαχνουν ομαδες μικρες που αμυνονται ταμπουρι. Δειτε το Δωνη που απετυχε παροτι δεδομενα ειναι καλυτερος απο αυτους
Με ΡΕΧΑΓΚΕΛ παιρνουμε κούτσα κούτσα Champions League! Και δεν με χαλαει καθόλου...
ΚΑΛΟΣ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
Ντούσαν ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....είσαι για πάντα ΑΕΚτζής.....θα σ' έχουμε στην καρδιά μας. Τώρα κ. Αδαμίδη άσε... να μας βρει... προπονητή.... ο Χατζηχρήστος!!!!
Καραγεωργιου
parte ton mpampi tenne reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
parte LAZLO BOLONI me kleista matia!ksupna adamidhhhhhh
TO ONEIRO SAS EGINE PRAGMATIKOTITA KAI EFIGE ANTE NA DOUME POIOS EINAI O KALITEROS POU EXETE NA PROTINETE STIN DIOIKISI.... LOIPON PARTE TO XAMPARI OTI MAZAPSAME SAPAKIA STO ROSTER KAI OTI TO PROVLIMA DEN EINAI EKEI KSIPNISTE
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ!
ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΡΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ(ΚΑΠΟΙΟΝ).ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΦΤΕΓΕ?ΔΗΛ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?
Σταυρούλη κάνε υπομονή... Σύντομα θα είναι άνεργος ο Νιόμπλιας. Και θα είναι και φτηνός. "Με πορδέλλες αυγά δε βάφονται" Aleksandr Anatolyevich Kerzhakov Διαδώστε το παντού.
poion kseno??xaxaaxxaax o monos ksenos eleu8eros einai o linen xaxaxaxaxa k mallon kontozugwnei pros thn aek!!!ti allo 8a doun ta matia mas!
ρεχάγκελ??????πείτε μου ότι δεν ακούστηκε καν...θα κόψω το ποδοσφαιρο
To onoma einai ena, o proponhths ths 4aras... KWNSTENOGLOU!!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤHΣ R ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΕΛ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΡ ΗΤΑΝ, Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΟΥΣΗ! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ, ΕΦΥΓΕ, ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ!
Ρε αντώνη μαζι σου ειμαι :) δε θα μπορουσα ν απευθυνθω με καλυτερο τροπο απο τον δικο σου σε εκεινους που διχαζουν την ομαδα .... πεθανα στα γελια με τους χαρακτηρισμους σου ... ΑΠΟΛΥΤΑ ακριβεις και περιγραφικοι
Σαν πολυ αερα δεν πηρες εσυ ρε ?Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε κοπρε και θα πεις σε αεκτζηδες να βγαλουν τον σκασμο?
Εγω εχω δει παιχνιδια στην σκεπαστη μαπα, κατι που πολυ αμφιβαλλω πως εχεις κανει εσυ. Και να μου επιτρεψεις να εχω σοβαροτατες αμφιβολιες για το κατα ποσο ειστε ΑΕΚτζηδες....
Εγω εχω δει παιχνιδια στην σκεπαστη μαπα, κατι που πολυ αμφιβαλλω πως εχεις κανει εσυ. Και να μου επιτρεψεις να εχω σοβαροτατες αμφιβολιες για το κατα ποσο ειστε ΑΕΚτζηδες....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤHΣ R ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΕΛ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΡ ΗΤΑΝ, Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΟΥΣΗ! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ, ΕΦΥΓΕ, ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ!
etsi einai!!! kwstenogloy mazi soy anastenogloy!!!!
Ρε παιδιά όχι Κωστένογλου! Χρειαζόμαστε κάποιον καλύτερο. Γνώμη μου πάντα. Δεν είναι ότι είμαι εναντίον του ανθρώπου. Απλά χρειαζόμαστε κάποιον καλύτερο προπονητή.
φερτε τον μπιλιτς τον κροατη!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!ΧΑΧΑΧΑ
1 ΚΕΤΜΠΑΓΙΑ: ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ! 2 ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΚΑΝΑΣ, ΣΕΡΒΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 120'! 3 ΜΠΟΛΟΝΙ:???? 4 ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ: ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙΑ ΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΠΙΣΩ! 5 Ο ΠΙΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝ ΞΕΡΙΕ ΚΑΝΕΙΣ? 6ΡΕΧΑΓΚΕΛ: ΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΔΟΥΛΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ! 7 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ!
Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια αυτά καταλαβαίνει γιατί αυτή η ομάδα δεν θα σηκώσει ποτέ κεφάλι...Τα ίδια σχόλια κυριαρχούσαν την ημέρα που παρατήθηκε ο Νικολαΐδης."Επιτέλους έφυγε", "Ανάσταση", "Νέα σελίδα για την ΑΕΚάρα μας" και διάφορα άλλα ακούγαμε και τότε και είδαμε που καταντήσαμε... Τα χειρότερα δεν τα είδατε....Τώρα να δείτε τι έχει να γίνει. Όχι γιατί έφυγε ο Μπάγιεβιτς....Καλά έκανε και έφυγε και θα έπρεπε να το είχε κάνει από πέρυσι. Τα χειρότερα έρχονται γιατί όπου "σπέρνουν" οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπαδοί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν φυτρώνει τίποτα. Όσο κάνουν κουμάντο οι οπαδοί μας τόσο δυστυχώς θα μικραίνει η ομάδα. Και το κακό με τους οπαδούς μας είναι ότι δεν κοιτούν ποτέ την ρίζα του κακού άλλα μόνο το ποιος τους κάθετε στο στομάχι... Κακό πράγμα οι εμμονές ΑΕΚΑΡΑ μου!!!
Ferte kostenoglou reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η R ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ!
κι αμα δεν κάτσει ....? τι θα κάνεις ρε Αντωνάκη...?
Θα κρατησει την αναπνοη του μεχρι να σκασει.
κι αμα δεν κάτσει ....? τι θα κάνεις ρε Αντωνάκη...?
Θα το πω στον μπαμπα σου και θα σου κοψει το internet.
xaxaxaxaxa kalo
file theognr21 an feroun couper tha einai theoi
einai i kaliteri lisi....gnostis tis ligkas, proponitaras..to thema einai ti simvolaio k kata poso ton denoun ta skoulikia...alla opos k na xei psifizo cuper asizititi....
ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ
Ω ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΣ ΟΛΟΙ,Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΟΚ ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!ΑΑΑΑΑ.......ΤΩΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΨΑΞΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!
Να δω τώρα τι θα σας φταίει παπαγαλάκια του ΧΧ... κι εσείς αμέτοχοι της διοίκησης πίσω από ποιον θα κρύβετε την ανυπαρξία σας.... Σ'ευχαριστούμε DUSAN ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ
ε δεν ξερεις πως θα κυλησουν οι πρωτοι μηνες?καμμενη γη κ τετοια...η παρατασεις να τρεχουν κ για ολα υπαρχει κλο-κλο...
Νίκο μου η ομάδα είναι πολύ μπροστά από την εποχή της....Την ώρα που οι άλλοι θα παίζουν την 5η αγωνιστική ακόμα, εμείς θα έχουμε ξεκινήσει καλοκαιρινή προετοιμασία και θα δόσουμε 25 επίσημα φιλικά. Μιλάμε για ΤΟΝ προγραμματισμό!
και το ονομα αυτου μπλενταρ κολα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
και τριπλοθεσιτης παρακαλω!!!
Νίκο, γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θα έχει σχέση με Κύπρο ο προπονητής;;;;
αντωνη δεν ξερω κατι.εγω προσωπικα το πανηγυρι το περιμενα να κανει τελετη εναρξης παεμπτη βραδυ μετα τη ζενιτ. τωρα χρονικα εγινε 5 μερες νωριτερα.δεν ξερω αν θαναι απο κυπρο..ισως ναι,ισως οχι..θα δειξει..παντως οτι κ ναναι,αν δεν στηριχτει κ αν δεν πλαισιωθει τοσο ηθικα,οσο οικονομικα κ ψυχολογικα,θαναι μια απο τα ιδια..και προσωπικα πια δεν πιστευω πως θα στηριχθει...θα δουμε...
φερτε τον σερ αλεξ η τον ζοσε!!!!
όχι τον φέργκιουσον είναι ξεπερασμένος και συνταξιούχος !!! προτείνω μουρίνιο
τον πεσειρο ελεγα χαχαχα :Ρ
ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΝΩΛΑ ΤΟΝΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ;ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ; ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Η ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ;ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ;
Ο Κωστενογλου ειχε και εναν Ριβαλντο στο κεντρο που τροφοδοτουσε την επιθεση και εμπαινε και κανα γκολ,τωρα εναν Καφε εχουμε και εναν Σκοκο.Αντε γεια.Ουτε ο Μουρινιο δεν μας σωζει.
πες τα ρε χρυσοστομε μας εχουν πρηξει με τον κωστενογλου..
πες τα ρε χρυσοστομε μας εχουν πρηξει με τον κωστενογλου..
ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
TEMUR KETSBAJA
Πέστε στον Τιμούρ να πάρει αεροπλάνο από Γεωργία για Αγία Πετρούπολη τώρααααααα!!!!!!!!!!!!
Λινεν βλεπω εκτος και αν προλαβουμε Κωστενωγλου που μιλαει με Πανσερραικο οποιος και αν ερθει τουλαχιστον δεν θα εχουμε τα ιδια. παντως σημερα πολυ χαλια η ομαδα,λυπαμαι ολο αυτον τον κοσμο που ετρεξε στον Βολο
8elw vlaxo me ta mpoynia!!!!!! o monos poy 8a mas simazepsei...
ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΝΩΛΑ ΤΟΝΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ;ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ; ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Η ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ;ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ;
TASAROS 21 kala ta les
Τον Χατζηχρήστο δεν θα τον ρωτήσουν; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ
swstos re file... ti einai auto to xali me ta prosopa? A E K kai mono oute original... oute dusan... oute blanco... tipota panw apo to DIKEFALO ths kardias mas... auton pou megalwsame apo mikroi!!!
Βάλτε προπονητή τον Χατζηχρήστο
ΟΜΑΔΑ:Συνολο προσωπων με κοινη δραστηριοτητα,στοχους κ φιλοδοξιες. ΑΕΚ:οι μισοι επεφημουν τον μπαγεβιτς κ οι αλλοι τον βριζουν,οι μισοι στηριζουν τη διοικηση κ οι αλλοι την καταδικαζουν,οι μισοι στηριζουν την οριτζιναλ κ οι υπολοιποι τη βριζουν...οι μισοι παιχτες παιζουν για την παρτυ τους κ οι αλλοι γιατη φανελα.....αληθεια βλεπει κανεις καμια ομαδα???
PARTE CUPER!!!!!!
ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ;..................................Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.........ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ..............
Από ποια πλευρά;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! ΜΕ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ .... ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΕΝΙΤ!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ LIGHT ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙ!!!!! Ο ΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ THN U-20 ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΖΑΚΟΦ..... ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΛΕΝΤΑΡ ....
ΕΛΛΗΝΑ και μάλιστα με καρδιά κιτρινόμαυρη Κωστένογλου ΤΩΡΑ!!!
Γυρίζουμε σελίδα Αεκτζήδες, πάρτε το χαμπάρι και ψηλά το κεφάλι. Μακάρι να έρθει ένας καλός προπονητής να ανέβει η ομάδα!! Υ.Γ. Υπήρχε και ο Φάντροκ πριν τον Μπάγιεβιτς, τέλος πια με την προσωπολατρεία, πάνω από όλα η ΟΜΑΔΑ.
Σου υπενθυμίζω ότι ο σπουδαίος Φαντροκ δεν πήρε ουτε ένα τίτλο με την ΑΕΚ άσχετο αν έφτιαξε καλή ομάδα με τις φοβερές μεταγραφές του μπάρλου
Μάλλον κάνεις λάθος. Ο Φάντροκ πήρε ΚΑΙ πρωτάθλημα και μας πήγε και στα Ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ. http://www.aek.com/football/history/coaches/Biografies.html ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ AEK1992, επειδή μάλλον είσαι νέος και δεν τα ξέρεις από πρώτο χέρι, να σου επιβεβαιώσω ότι ο θείος Λουκάς (1962) έχει απόλυτο δίκιο. Ο Φάντροκ οδήγησε την ομάδα στους 4 του ΟΥΕΦΑ, αλλά δεν πήρε ΚΑΝΕΝΑ τίτλο ως πρώτος προπονητής της ΑΕΚ. Το 1977-78 περίπου στα μέσα του πρώτου γύρου ο παππούς υποβιβάστηκε σε τεχνικό διευθυντή / γυμναστή και κόουτς ανέλαβε ο Τσαικόφσκι, που πιστώθηκε και το νταμπλ του 1978.
έτσι είναι τα πιτσιρίκια . . .. δεν ξέρουν ιστορία....
ΕΛΛΗΝΑ και μάλιστα με καρδιά κιτρινόμαυρη Κωστένογλου ΤΩΡΑ!!!
ELLHNAS K NA KSEREI SE POIA OMADA EINAI...KOSTENOGLOY...DE XREIAZETE NA ER*EI O MOURINIO GIA NA VAZEI DEKSI MPAK ENA DEKSI MPAK...DEKARI ENA DEKARI...EXTREM ENA EXTREM........DEN EINAI TOSO DYSKOLO........
O BATRAXOS EGYGE.... AYTOS POU PIRE TIN PROEDRIA TIS ERASITEXNIKIS APO TON MELSANIDI AKOMA NA PARETI8I?????????????? XATSIXRISTO OUST OUST OUST OUST OUST
και το ονομα αυτου μπλενταρ κολα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ναι θά πάρουμε τον Μουρίνιο. Αχαχαχαχαχα
φιλε μου τωρα λεει το ραδιοφωνο κολα αφου εκανε ομαδαρα τους μικρους τωρα θα παει τραινο τους μεγαλους
φιλε μου τωρα λεει το ραδιοφωνο κολα αφου εκανε ομαδαρα τους μικρους τωρα θα παει τραινο τους μεγαλους
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ HIPHOP. ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΘΗ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΠΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ Ο T_REX ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΠΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΔΑΝ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΖΗ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΕΙ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ...ΚΟΥΤΟΥΛΑΝ ΣΑΝ ΜΕΘΗΣΜΕΝΕΣ ΑΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΓΙΕΣ ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΒΡΑΧΙΑ ΘΕΛΩ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ, ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΔΙΚΙΣΕΙ, ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΩ ΑΠ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΩ ΣΑΝ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ. ΠΑΡΤΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ, Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΗΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ: (ρεφρεν)ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ,ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΑΥΡΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΞΑΝΑ.ΔΙΣ
YO!! Αδερφέ σε πειράζει να του βάλω κανα μπουζουκάκι. Το Λα μινόρε μας πάει περισσότερο.
το σημαντικο ειναι οτι παμε στο ματς με τη zenit με το μπλενταρ κολα στο παγκο!!!!......μακαρι να μη βρεξει γκολ εκειπερα γιατι τη βλεπω την ομαδα να πηγαινει ακομα χειροτερα!!!.....Μετα μαλλον lazlo boloni.....
KSENOS ELEUTHEROS KAI ONOMA ? LETE NA FEROUN TO BAJEVIC ?
ANTE NA DOUME KURIOI TIS ORIGINAL, AN FERNEI KAI AUTOS TETOIA APOTELESMATA TI THA LETE... VLEPO STO VATHOS DIALISI MAGKES...
Ναι, θα διαλυθούμε. Θα καταντήσουμε στην 12η θέση της βαθμολογίας! Ξυπνάτε κάποιοι που ζείτε στο μακρινό παρελθόν.
όνομα και άνεργος τέτοια εποχή, λίγο δύσκολο δεν είναι;
ΡΕΧΑΓΚΕΛ
paidia afiste kostenoglou kai aidies kai o proponitis pou mporei na apogeiosi tin omada einai enas o opoios kai einai diathesimos...martin onil ..An i dioikisi exeis skopo na voithisei sovara tin omada as kanei oti mporei na ton ferei.....
teotroop? Η ομαδα αυτη (ο Θεος να την κανει ομαδα) δεν εχει παιχτες!!! Αν μπορεις να το καταλαβεις κι εσυ και ολοι οι υπολοιποι καλο θα ηταν??Μονο με μαγικα αλλαζει αυτο το χαλι,αρα ψαχνουμε τον "ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ" Αξιζει καποιος απο ολους αυτους για την ΑΕΚ?? σκουπιδια που στην αναγκη τους βαφτισαμε παιχταραδες!!!!!!!!!!!! Αισχος,, κανενας συμβιβασμος! μΙα ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩς ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΥ το ιδιο παραμυθι με αλλες φατσες (ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ) Εμεις αντεχουμε αλλα 5 χρονια? εγω οχι,,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αντιο σας κυριοι μονο απο την TV πια.
ξέρεις μήπως πόσα έπαιρνε ο ρεχάγκελ από εθνική......????????
Κοντά στο 1 εκατομύρριο αν δεν κάνω λάθος τον χρόνο. Αλλά άμα ο προπονητής θα σου χτίσει ομάδα ας του δώσουν ρε φίλε. Παρα να τα παίρνει ο κάθε άμπαλος ποδοσφαιριστής και να μην έχεις ένα προπονητη με @@, καλύτερα να πάρεις καλό προπονητή που θα σου φτιάξει την άμυνα σου, γιατί εκεί πονάς.
ποιος θα τα δώσει???ο μπάγεβιτς είναι κακός προπονητής/??
σώπα...
H PLAKA TORA EINAI OTI DEN 8A HPARXEI DIKAIOLOGIA ETSI;;;;;;;;;NA DO TORA H DIOIKISI POU 8A KRIFTI SE LIGO MAGKES TIN MIKRINATE TIN OMADARA PARA POLI.....PROSEXETE GIATI H NTOMATA EINAI STO XERI APLA DEN EXEI FIGI AKOMA .............KALINIKTA SAS..................
ti 3eno re????????????MONO MURINIO..............me ellhna 8a so8umeeeeeeeeee
ti 3enos kai vlakies reeee 3upniste kai ferte ton stelara ton manola na doume prokoph!!!
Βλάχο,Κωστένογλου ή Τόνι ρε
επιτελους τελος!τωρα θελουμε ενα φιλοδοξο ξενο προπονητη.δεν υπαρχουν καλοι ελληνες προπονητες.τι να κανουμε!μια λυση νομιζω ειναι ο λαζλο μπολονι.καλος και μπορει να χτισει μια ομαδα απο την αρχη.το ειχε κανει στην αντερλεχτ και η φιλοσοφια του ταιριαζει με του γκρεταρσον.αλλωστε λεφτα δεν εχουμε οποτε ας επενδυσουμε στον προπονητη
βγάλτε τον Κωστένογλου από την ανεργία τώρα... Και ο Λίνεν άνεργος δεν είναι; Ρε δεν παίρνουμε τον Χατζηχρήστο για προπονητή;
ti 3enos kai vlakies reeee 3upniste kai ferte ton stelara ton manola na doume prokoph!!!
έλληνας και αεκτζης ρεεε
MEXRI TORA HPEIRXE H DIKAIOLOGIA TORA KORITSIA TI 8A KANETE;;;;;;;;;;;
Ο Βόλος, εκτός από προπονηταρά, έχει και πρόεδρο. Ποιος Αδαμίδης, ρε; Και από παίκτες; Θυμάστε ότι ο Σολάκης έπαιζε στην ΑΕΚ; Ο Μπερνς και ο Έντερ είναι καλύτεροι; Παρακαλάτε το Σκόκο να ανανεώσει με 1 εκατ.
ΜΟΥ ΤΟ 'ΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΛΥ,ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΥΑΛΑ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ..ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ..ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ORIGINAL ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ
Ναι, σιγα μην ειναι ξενος και ονομα ο αντικαταστατης του Μπαγεβιτς. Αυτοι οι αφραγκοι δεν εχουν λεφτα να προσλαβουν ουτε τον Αλεφαντο. Εκτος κι αν φερουν πισω τον Φερερ που τον πληρωνουμε ακομα...
ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ...............
oxi file ala den 8a blepoume ayta ta xalia den phgene alo me ton bagevits
Ο Βόλος, εκτός από προπονηταρά, έχει και πρόεδρο. Ποιος Αδαμίδης, ρε; Και από παίκτες; Θυμάστε ότι ο Σολάκης έπαιζε στην ΑΕΚ; Ο Μπερνς και ο Έντερ είναι καλύτεροι; Παρακαλάτε το Σκόκο να ανανεώσει με 1 εκατ.
etsi!! epiteloys me ton ypnovits...kostenogloy twra!!!! o proponhths pou dieshre th sardela k phre ton titlo!!!
OXI xenos OXi allos enas epistinonas tipou Ferer ferte ellina neo na goustari na doulepsi Vlepe Vlaxos - kostenoglou tetois proponitis prepei na er8ei stin omada den exoume alla lefta gia petama ferte ellines
"Έχω αγώνα αύριο".............πελάτες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.
Τόσα ταλέντα προπονηταράδες εδώ μέσα, δεν μπορεί κάποιον θα έχουν εντοπίσει τόσο καιρό. Δεν είμαστε για να ψάχνουμε στα εξωτερικά τώρα. Παρεμπιπτόντως υπάρχουν και οι ειδήμονες της 'οικογένειας'. Αλλά αυτοί δουλεύουν μόνο ως team!
swstos
O T-REX ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
makari
Εμαθα ότι πανηγυρίζει και ο Αεκάρας ο Ντεμάρας. Εβαλε την Βανδή και τραγουδάει στους δρόμους....
Ferte kostenoglou reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ox 3enos kai onoma...malista...xoris omada kai 8a analavei apo avrio... ala einai onoma axaxaxxa
O MOURINIO THA EINAI.........
oute nekro den thelo na se do na minis sto limani ston olimpiako meta apo toso kairo tha xanapame gipedo aderfia tony se perimenoume kairo tora............. original patras
makari na eimaste kalutera xoris ton Dusan,,,, mono o xronos mporei na to diksei auto...tha doume.... prosopikh apopsh oti tha eimaste ta idia sk@#@....tha doume....ante arxiste kai s auth ti dimosieush AEKARES....oust k.t.l