Τόσα χρόνια στην ΑΕΚ έχει ζήσει πολλά ο Αντρέ Σιμόες. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 7 μήνες και η ηγετική του παρουσία έγινε ξεκάθαρη μόλις τελείωσε ο αγώνας κάνοντας μία ξεκάθαρη ερώτηση στον Λουτσέσκου, οδηγώντας τον Ρουμάνο στον... εκνευρισμό. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Σιμόες.
Μετά την εικόνα της ομάδας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ μπήκε το λόγο σήμερα στα αποδυτήρια στα Σπάτα και έθεσε και στους συμπαίκτες του ένα ξεκάθαρο ερώτημα: «Πρωταθλητές ή λούζερς;».
Συγκεκριμένα ο Σιμόες είπε: «Πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά τώρα που είναι η αρχή. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή λούζερς; Είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια εικόνα; Όλοι μας πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος και να πάρουμε αποφάσεις για την ομάδα».
Κατόπιν, το λόγο πήρε και ο Μιχάλης Μπακάκης μιλώντας κι αυτός στον ίδιο τόνο, ζητώντας επίσης απ’ όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο ΣΙΜΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ) ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ..ΑΝΤΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΣΑΙ Α Ρ Χ Η Γ Ο Σ...!!!
Όλα καλα όλα ωραία μόνο που όλα τα παραπάνω μήπως έπρεπε να τα πει ο Μιλογεβιτσ ; λεω εγώ τώρα!
Deja vu ,Οπως παντα η ΑΕΚ...και στο πρωτο ντερμπυ με τον Gay...Tα γνωστα, τωρα θα μας μαθω?
Αγαπητέ Αντρέ, αγνές οι προθέσεις σου αλλά η ΑΕΚ πρέπει να σταματήσει να είναι ορφανοτροφείο...ΑΕΚ way, or the high way.
Όποιος αξίζει και δικαιολογεί την παρουσία του να συνεχίσει να είναι στο σωματείο.
Άραγε εμείς όταν πηγαίνουμε στη δουλειά μας, τίθεται θέμα το εάν θα δουλέψουμε??
Παρ όλα αυτά είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε πρόσωπα κ καταστάσεις. Φέτος θα είμαστε πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βελτιωμένοι από πέρσι, και με 4-5 πινελιές του χρόνου κύριως μεσοαμυντικα θα φτιάξουμε πολύ καλή ομάδα αντάξια του νέου παλατιού μας.
Ωραίες αυτές οι ομιλίες που συσπειρώνουν την ομάδα αλλά πλέον είναι ξεπερασμένη η επιρροή που μπορούν να ασκήσουν. Καλώς ή κακώς θέλει χρόνο το πράγμα και δεν φτιάχνουν όλα με μια ομιλία στα αποδυτήρια. Πάντως και του Μάρτινς και του Λουτσέσκου ο πρώτος χρόνος είχε χαστούκια στην αρχή αν θυμάστε. ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν.
Ο Σιμοες τα ειπε ομως η αλήθεια ειναι οτι βλέπουμε μια ξενερα. Κανει μπαμ. Σιμανσκι αλλαγη γκρινια. Βρανιες με Τζαβέλα τσακώνονται μες στο ματς, Γκαρσια δεν γυρναει και Τσουμπερ δυο ματς ξενερωμενος κτλ κτλ. Θα γυρισει καποιος να μιλησει ανοιχτα? Να πει αν υπαρχει χημεια με προπονητη. Εχει γινει ποτε αυτο? Δυσκολο . Οποτε μπραβο στον Σιμοες αλλα στην ουσια δεν θα αλλαξει κατι.
ΜΙΖΕΡΕ
Μαλλον αλλα ματς βλέπουμε εμεις, που ειδες Βρανιες να τσακώνεται με Τζαβελλα?
Στο 2ο ημιχρονο σε μια σεντρα και κεφαλια απο παιχτη του ΠΑΟΚ που ειναι μπροστα απο Τζαβέλα ζητάει τον λογο απο Βρανιες ο οποιος του λεει εχω αυτον εδω κοιτα τον δείχνοντας του οτι μαρκάρει αλλον οχι και σε ήρεμο υφος και οι δυο αλλα φάνηκε να το εληξαν σύντομα. Δεν ειδα αντίστοιχα πολλα μπράβο σε αλλες φασεις και χτυπημα στην πλατη ουτε κανενα οικογενειακό κλίμα. Οποτε δεν ειδα αλλο ματς ψαξε την φαση
Μακαρι να ηταν και οι αλλοι στην τσιτα σαν και αυτους φιλε. Ετσι ειναι η μπαλα. Σιγα μη μαλωσανε για αυτη τη φαση, ειναι της στιγμης αυτα. Αντιθετα, ο Λιβαι που ηταν τοσο υποτονικος, ειδικα σε φαση αμυνας, αυτο ειναι ανησυχητικο δειγμα. Οχι, η τσατιλα του Τζαβελλα και του Βρανιες. Τον Τσουμπερ που τον ειδες ρε φιλε ξενερωμενο;! Ας το εβαζε εκει ο Καριμ και θα λεγαμε σημερα αλλα για την καυλα του Τσουμπερ που το δεξι το μπακ του πηρε το πορτοφολι στη φαση μονο με τον τσαμπουκα του...Για τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σιμανσκι λογικο ειναι να θελει να παιζει αλλα ηταν παλι κακος για 2ο συνεχομενο ματς, εκεινη τη στιγμη οπως ειπα και παραπανω, μεσα στην τσιτα που εισαι τρελαινεσαι που σε κανει αλλαγη. Λογικο παλι για να μη σου πω επιθυμητο. Τι θα ηθελες δλδ να βγαινει και να μην τον ενδιαφερει;!
Ε αυτο λεω ρε φιλος δεν ειναι ξενερωμενοι με την ΑΕΚ τι τους εκανε η ΑΕΚ δειχνει να ξενερωνουν γιατι τους εκθετει ο παγκος. Ο Τσουμπερ κλεισμενος ο Σιμανσκι εκτεθειμένος ο Μισελεν το ιδιο και με δυο χαφ εναντι τριων εκτεθειμένοι και η αμυνα. Ολο αυτο φερνει γκρινια και ξενερα. Οπως και το 0-3 3-3 φερνει ξενερα. Δεν λεω οτι ειναι γκρινιάρηδες οι παιχτες αλλα οταν εκτίθενται αγωνιστικά απο τον πάγκο κανενας δεν κανει αυτοκριτική με τον προπονητη τα εχουν και φετος οι συγκεντρωμένοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουν και δίκιο
https://m.youtube.com/watch?v=q3Pav88Qj0k
Δες την ευκαιρία στο 50 και την αντίδραση
Πώς ανακαλύψατε ένα σωρό προβλήματα ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα... Τι είστε εσείς ρε... Μέσα στα αποδυτήρια είστε όλοι?? Με μια νίκη στα ουράνια με μια ήττα κατάθλιψη... Ρε οι παίχτες ακόμα γνωρίζονται μεταξύ τους και εσύ ανακάλυψες ξενερωμενους και έλλειψη χημείας? Ο Τσουμπερ πριν 2 βδομάδες ήθελε το όνομα του στα Ελληνικά και γράφαμε παιάνες ότι τέτοιους παίκτες θέλουμε να γουστάρουν κλτ κλτ και σήμερα ανακαλύψατε ότι ξενέρωσε κιόλας?? Χαχαχα ρε δεν πάτε καθόλου καλά?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ψοφατε για δράμα...
Φιλε καποιοι εχουμε αλλα ονειρα για την ομαδα καποιοι εχετε αλλα . Καποιοι πιστεύουμε οτι αυτο το Brand εχει μεγαλυτερη δυναμικη καποιοι θεωρείτε οτι είστε ρεαλιστές οπως πχ ο Παναθηναικος. Οκ. Μην κοροιδευετε και κατηγορείτε ομως γιατι για κάποιους αυτη η 4ετια αγωνιστικης απαξίωσης τείνει να παγιοποιηθει και ποναμε. Δεν ψαρωνουμε απο λογια αλλα απο πράξεις.
Φίλε SanMichele21 και εμείς έχουμε όραμα να είναι η ομάδα πάντα ψηλά, να παίζει Ευρώπη αδιαλείπτως κλπ. Τι επειδή είμαστε νεότεροι και δεν ζήσαμε την περίφημη εποχή των '90s δεν έχουμε όνειρα; Προσωπικά είμαι 25 του 96 γεννηθείς, έχω φάει τέτοια πίκρα με παράγκα, με υποβιβασμό έχω ζήσει μόνο 4 τίτλους (+2008) (στο ποδόσφαιρο μιλάμε πάντα) παρόλα αυτά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και θα κάνουμε και την κριτική μας και θα πουμε και μπράβο εκεί που πρέπει.
Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με το σχόλιο το δικό μου?? Το ότι θέλουμε όλοι την Α.Ε.Κ. πρώτη , τι σχέση έχει με το να βλέπουμε φαντάσματα...??
Το θέμα είναι ότι βρίσκουν από το πουθενά και τα γράφουν όλα. Μέχρι πριν το ματς ομαδάρα μας θα πετάξει φωτιές κλπ κλπ μετά το ματς, μέτριος ο ένας, πουθενάς ο άλλος μέχρι και τον Μπακάκη είπαν γιατί δεν έβαλε ο Μιλόγεβιτς!! Ποιον τον Μπακάκη, που τον έχουν θάψει με την απόδοση που δυστυχώς δεν πιάνει πια. Που αν τον έβαζε ο Μιλόγεβιτς θα του έπαιρναν το κεφάλι στα Σπάτα και γιατί δεν έβαλε την παιχτούρα τον Γάλλο τόσα λεφτά δώσαμε για να παίζει πάλι θα έλεγαν ο Μπακάκης κλπ κλπ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δηλαδή έλεος οι περισσότεροι ότι ναναι γράφανε προχθές. Ρε αφήστε την ομάδα να αγιάσει. Τους είπε κανείς ότι υποσχέθηκαν πρωτάθλημα φέτος;
Γιατί δεν έγραψαν ότι έπρεπε να βάλει τον Shakhov βασικό σε 3αδα στο κέντρο?? Που αν ξεκινούσε τον Ουκρανό και άφηνε τον Jevtic στον πάγκο τι είχε να ακούσει ο Milojevic...
Θα ηθελα να ρωτησω κατι παιδια..Οποιος γνωριζει η εχει καποια αποψη ας μου εξηγησει..Μετα το 2018 οταν και η ομαδα πηρε το πρωταθλημα εχουμε στα ντερμπυ 4 η 5 στα 35..Σε ολα τα παιχνιδια η ομαδα κατεβαινε με μια νοοτροπια οτι και να χασουμε δεν τρεχει τιποτα..Εχουμε αλλαξει ποσους προπονητες καποιους παικτες αλλα σε αυτα τα παιχνιδια δεν εχει αλλαξει τιποτα..
Ολοι μα ολοι οι προπονητες εχουν την ιδια νοοτροπια???Ολοι οι παικτες εχουν την εικονα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βολεμενου???Πως γινεται αυτο???Γιατι αυτη η νοοτροπια??Μηπως η νοοτροπια αυτη πηγαζει απο αλλου???Ειναι ανησυχητικα σημαδια..
Αρχιζω και πιστευω οτι και τον Εμπαπε να φερναμε με Μεσσι και Νειμαρ παλι την ιδια νοοτροπια θα εχουμε..Τι συμβαινει επιτελους γνωριζει καποιος???
Αλλά λόγια νά αγαπιόμαστε.
Τώρα ο Σίμοες έγινε της μόδας ξανά.Τελικα οποίος κάνει καιρό να παίξει είναι πάντα ο καλύτερος.Μηπως έπρεπε αυτά τα λόγια να τα πει πρώτος ο νέος μας προπονητής?Παλιότερα είχε πει πριν τελικό κυπέλλου να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο και παίξαμε ως συνήθως σαν τελειωμένοι.Καλος παίχτης και καλό παιδί ο Αντρέ αλλά ρε παιδιά το έχουμε δει ξανά και ξανά ότι με τα λόγια δεν γίνονται εργα
Αυτά καλό είναι να λέγονται πριν τα ντέρμπι και όχι μετά.
Εσύ Simoes έχεις κάθε δικαίωμα να μιλήσεις μέσα στα αποδυτήρια. Μην πω ότι είσαι και ο μόνος που έχεις τα @@ για να μιλήσεις. Ο άλλος που μίλησα όμως θα γέλασαν και οι πέτρες...
Τουλαχιστον εκεινος πηρε το λογο, ο ΗΓΕΤΗΣ μας που ηταν? Δεν ειχε κατι να πει?
@SokrA(EK)tis ελπίζω ο Μάνταλος να σ' έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...α για να ξέρεις, το ερωτηματικό είναι αυτό: ;
?????????
Παιδια για καποιο περιεργο λογο νιωθω οτι μετα το 2018 δεν ειχαμε καλη ομαδα και ειχαμε καλους (σχετικα) προπονητες και φετος νιωθω πως εχουμε καλη ομαδα και οχι προπονοτη.Ελπιζω να διαψευστω!
Υ.Γ Πραγματικα ο Σιμος νοιαζεται και αγαπα αυτην την ομαδα!Απλα ενας απο εμας..
Όλο λάδι-λάδι κι από τηγανήτα τίποτα…
Ο Αντρε είναι η φωνή του απλού φιλάθλου, του ανθρώπου που θέλει να πει την αλήθεια στον κάθε Λουτσεσκου εάν του δινόταν η ευκαιρία αλλά και να μπει στα αποδυτήρια να υπενθυμίσει στους υπόλοιπους σε ποια ομάδα παίζουν.
Είναι ο πραγματικός αρχηγός εδώ και χρόνια και το αποδεικνύει συνέχεια ούτε Μάνταλος ούτε τσιντωτας ούτε κανενας άλλος
Μας έλειψες αρχηγέ!!