Έχουν περάσει 11 χρόνια από την ημέρα που η 15χρονη -τότε- Μυρτώ κακοποιήθηκε άγρια από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου.
Είχε χτυπήσει με μένος το κεφάλι της στα βράχια και όταν έμεινε αναίσθητη, πέταξε τα ρούχα της και ασέλγησε στο αιμόφυρτο κορμί της. Η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία μάλιστα έχουν επιδεινωθεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα της σε ρεπορτάζ του Mega.
Η Μυρτώ που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης από το βιαστή της, αντιμετωπίζει νέα προβλήματα υγείας από τον περασμένο Νοέμβριο.
Προβλήματα που το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκαν.
Η μητέρα της εξηγεί πως μία επίσκεψη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, στην παρούσα φάση θα βοηθούσε, καθώς όπως η ίδια λέει, ίσως η Μυρτώ γλίτωνε άλλη μία εγχείρηση. Όμως δεν μπορεί να πάει, γιατί δεν τη δέχονται.
«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», δήλωσε η μητέρα της.
Η Μαρία Κοτροτσου που εδώ και 9 χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά εύχεται κανένας άλλος να μη ζήσει αυτό που βίωσε και βιώνει η οικογένειά της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Απο τις πλεον Αλησμόνητες και εντονότερες στιγμες της ζωης μου, στιγμες που μονο η ΑΕΚ καινο κοσμος της μπορουν να προσφερουν, οταν μαζευτηκαμε στην πλατεια του Μοναχου πριν το ματ2 με την Μπαγερν. Η Μυρτω μαζι με τη μητερα της στη μεση και γυρω τους χιλιαδες ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να τραγουδαμε ολοι μαζι!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Προεδρος αλλα και η ΑΕΚ σαν οργανισμος οφειλουν να βοηθησουν εναν απο εμας τωρα που μας χρειαζονται. Εννοειται αν υπαρχει οποιοσδηποτε αλλος με «επιρροη» ας βοηθησει αυτο το κοριτσι που της εκλεψαν τη ζωη της τοσο βιαια και αδικα αλλα την ηρωιδα μανα της!
Τιγρη δωσε λυση . Εσυ μπορεις !!!!!!!!
Τιγρη δωσε λυση . Εσυ μπορεις !!!!!!!!
Καλο κουραγιο στην οικογενεια.οσο θυμαμαι που καποιοι τυχαρπαστοι κανανε και συγκεντρωσεις υπερ του εγκληματια ,ταχα μου οτι ηταν ανηλικος ,ειναι αυτο που δεν μπορω να ξεχασω.Καλη δυναμη.