Δημοσίευμα της καταλανικής El Nacional αναφέρει πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι από τα ονόματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή.
Ο 24χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός προσπαθεί να βρει λύσεις στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει τότε θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Γιουνάιτεντ να προχωρήσει τις επαφές μαζί του.
Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ είχε κάνει κρούση στον Γάλλο και την περσινή σεζόν και ετοιμάζεται για τη νέα της προσπάθεια με στόχο την απόκτησή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
