Δείτε το ΑΕΚ - Λαμία ζωντανά από το aek365 και διαβάστε παραλειπόμενα πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ομάδα είναι χώμα. Έχουν περισσότερες φάσεις από εμάς, απλά απαράδεκτο. Η δε αλλαγές που έκανε τώρα για κλάματα
15-3 τελικές=περισσότερες φάσεις η Λαμία. Έγινε φίλε, ακούστηκες. Ο επόμενος.
babis67 Όταν λες πως η ομάδα είναι χώμα αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο σημερινό ματς; Το λέω γιατί μιλάς πολύ αόριστα. Από εκεί και πέρα στο Ηράκλειο που πετάγαμε φωτιές που ήσουν κρυμμένος;
Έχω περιέργεια να μάθω πόσα παίρνεις για κάθε σχόλιο που κάνεις! Αλήθεια πληρώνεσαι ακόμα και αν το σχόλιο είναι το ίδιο πολλές φορές;
μπορεις να το πας για ρεκορ babis67 εχουμε 14 νεους παιχτες ξυπνατε λιγο
μπορεις να το πας για ρεκορ babis67 εχουμε 14 νεους παιχτες ξυπνατε λιγο
Σταματήστε ρε την κλάψα.... είναι γρουσουζιά! Τι είσαστε εσείς??? Πόσες φορές θα γράψουμε ότι η ομάδα είναι καινούργια..????
Πάντως ο Μανταλος θα μπορούσε να βάλει τουλάχιστον το ένα γκολ, να τα λέμε όλα.
Stav2 Σιγά μη το πούμε ρε αδελφέ. Όλοι οι κολλημένοι μανταλικοί θα σου πουν πως κράτησε μπάλα και κέρδισε φάουλ το ότι έχασε 2 με 3 κλασσικές ευκαιρίες και καρδιοχτυπήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή δεν το λένε κάνει κακό. Από εκεί και πέρα Σάκχωβ παίκτης απλά δεν υπάρχει ούτε για αλλαγή στην ΑΕΚ. Γέφτιτς πολύ καλές επαφές με τη μπάλα.
aek_21Dikefalos21 Μου αρέσει ρε φίλε που σε έχουν μουρλάνει στα dislike ρε φίλε. Δηλαδή που είπες ψέματα; Ο Τάνκοβιτς αν εξαιρέσεις το τακουνάκι στη φάση του γκολ ανύπαρκτος ήταν. Από την άλλη ο Γέφτιτς λόγω των επαφών που είχε με την μπάλα ήταν από τους καλύτερους μέσα σε αυτή την κακή εικόνα. Τέσπα από το σημερινό κρατάμε το αποτέλεσμα και ας ελπίσουμε ότι η απόδοση μας ήταν απόρροια της κακής ψυχολόγιας εξαιτίας της ληστείας που έγινε στο Ηράκλειο.
Αφηστε τις σαχλαμαρες περι κακων και μιζερων οπαδων κι ας δουμε την πραγματικότητα αλλιως εθελοτυφλουμε. Η ΑΕΚ σημερα απο πλευρας ευκαιριών αξιζε την νικη αλλα απο πλευρας εικονας οχι. Παθος μηδεν νοοτροπία μηδεν αμυντικά με καποια λαθάκια και επιθετικά φλυαρη. Ειναι το 5ο επίσημο ματς φετος και εγω ειδα πισωγύρισμα. Μονο στην Κρητη ειδα μια εξέλιξη κι αυτη με την βοηθεια της διαιτησίας χυσαμε το γαλα. Επισης ειτε 0-3 ειτε 1-0 βαζω Μανταλο μεσα να κερδιζει φαουλ και να κραταει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπαλα και Σβαρνα δεν μου αρεσει. Τι σοι σχεδιο ειναι αυτο. Μιλαω καθαρα και απο αγαπη για την ομαδα. Αν με Καρερα οι Γκαρσια, Τανκοβιτς, Μαχαιρας, Μανταλος, Καριμ, Λιβαγια φαινοντουσαν Μεσι και Ροναλντο φανταστείτε αυτοι εδω στο Ελληνικο πρωταθλημα τι θα φαινοντουσαν. Απο Μιλογεβιτς δυστυχώς για την ωρα δεν εχω δει τιποτα. Και να τα λεμε και ολα ηταν και η τελευταία επιλογή. Να στηρίξουμε εναν προπονητη δεν λεω αλλα να δουμε και μια συνέπεια να δουμε και μια εξελιξη. Αν ειναι να χαθει η επαφη με την κορυφη χωρις να δουμε και κατι απο την ομαδα που υπόσχεται κατι για το μέλλον τοτε τι να το κανω να τον αλλαξω μετα.
Το κακομοίρη το σβαρνα γτ τον βάζει στο 90 ως ακραίο μπακ???
Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ!!
Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι αγώνες μας με αντίπαλες ομάδες που θα παίζουν κλειστά στο μισό γήπεδο έτσι θα πάνε, πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο σκληρή ομάδα και υπομονετικοί.
Πάντως χρειάζεται καλύτερη διαχείριση του χρόνου και της κατοχής μετά το γκολ, δε μου άρεσε η τόση χαλαρότητα τη στιγμή που με λίγη συγκέντρωση μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πάμε δυνατά τώρα με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα με τόσα νέα πρόσωπα φυσικά και θέλει πολύ χρόνο ακόμα για να δέσει και να βρουν τον ρυθμό τους οι παίχτες αλλά πραγματικά την πιστεύω πάρα πολύ!
Προσωπικά να πω και ένα μπράβο (λίγο πιο συναισθηματικό...) για το ντεμπούτο του Ζαμπαλά. Καλή διαιτησία αν και δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα από τις φάσεις. καλή συνέχεια του εύχομαι!
Να πει κάποιος στο Μάνταλο ότι ο σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι να σημαδεύει τον τερματοφύλακα.
15 τελικές για 1 γκολ.Αμυντικη λειτουργία πάλι κακή.Ο Μιλόγεβιτς μας είπε ότι δεν γνωρίζονται καλά οι παίχτες ενώ με τον ΟΦΗ που βρίσκονταν με κλειστά μάτια για 75 λεπτά γνωρίζονταν καλύτερα? Μιλόγεβιτς σοβαρεψου διότι τακτικά ο άλλος σε χόρεψε για τα καλά
Σακχωφ, Τανκοβιτς, Μανταλος, Μπακακης (ευτυχως δεν τον ειδαμε), Σβαρνας, Τσιντωτας. Μας αρεσει ή οχι δεν κανουν ουτε για αλλαγες. Ειχα εναν ενδοιασμο για τον Μανταλο ομως με τα 2 τελευτσια παιχνιδια με επεισε οτι πρεπει να φυγει και αυτος.. Κοινως και δυστυχως δεν εχουμε παγκο. Η βασικη ενδεκαδα μσς εδειξε οτι μπορει να κανει πολλα ομως δεν μπορει να πσιζουν 12-13 παιχτες
Μονο εμενα μου ακουγεται εμετικη η περιγραφη?
Της νόβα είναι πολύ χειρότερες οι περιγραφές.
Οκ! Όχι πολλά πράγματα αλλά το θετικό είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια βγάζουμε πολλές ευκαιρίες! Και καλές ευκαιρίες! Το μόνο που με φοβίζει είναι το ότι όλοι οι αντίπαλοι έως τώρα κάνουν φάσεις από του πουθενά!
Μη μιζεριαζουμε! Είπαμε ότι η ομάδα πρέπει να δέσει και αυτό θα πάρει ίσως και 2μηνο (για όσους έχουν εμπειρία σε ομαδικά αθλήματα). Μια χαρά! Συνεχίζουμε!
Μπράβο ρε ΑΕΚΑΡΑ!! Τώρα ζπαοκ..
Αυτός ο Γέβτιτς πολύ παιχτάρα!!
Τσίνο είσαι αρρώστια!
Δε παίξατε μπάλα σήμερα
Τάνκοβιτς πολύ κακός σήμερα δεν μου αρέσει καθόλου,Γέφτιτς παικταρα μεγάλη
Άλλο ματς είδες!
Άλλο ματς είδες!
Βαλε ρε τον Λατσι επιτελους αντε λοιπον με τον Σβαρνα
Βαλε ρε τον Λατσι επιτελους αντε λοιπον με τον Σβαρνα
Ολη η λουζερια της περσινης ΑΕΚ εμφανιστηκε στα τετ α τετ Μανταλου
Γεια σου Μανταλε γεια σου αγορι μου γεια σου ΛΕΒΕΝΤΙ ΜΟΥΥΥΥΥ
Το οτι ο καλυτερος παιχτης σημερα ειναι ο Χατζησαφι να το κοιταξουμε ε? Επισης αλλαξε ολη η ομαδα απο περσι και παλι μολι; βαλουμε γκολ τρεμουν τα πόδια μας και την προηγούμενη αγωνιστική και τωρα οπως και περσι. Αυτο πρέπει να το λύσουμε αμεσα. Πρεπει να δουμε γιατι συμβαίνει αυτο
Ότι και να γράψουμε... ειναι ποτό αλκοολούχο ο ΑΡΑΟΥΧΟ
Ότι και να γράψουμε... ειναι ποτό αλκοολούχο ο ΑΡΑΟΥΧΟ
Φτου φτου. Στα όρη στα άγρια βουνά...
Κακο παιχνιδι, αλλα δε μας θελει κ ολας ενω υπαρχουν οι προυποθεσεις. Μπραβο για το γκολ, ωστοσο θελει δουλεια αυτο που βλεπουμε. Ο Γκαρσια δινει αλλον αερα, και σε κακο φεγγαρι να ειναι η ταχυτητα του δε πιανεται. Επισης αλλαζει ολο το πλανο και φερνει ντομινο, οπως πχ ο Τσουμπερ δε βοηθαει στο παιχνιδι απτα εξτρεμ. Εκει που παει να στρωσει η 11αδα και βλεπουμε ωραια πραγματα μας αλλαξε τα σχεδια. Σακχωφ ουτε να σε βλεπω δε μπορω.
A R A U J O
ΑΡΑΟΥΧΟ Ο ΚΑ##ΙΑΡΗΣ!!!!!
Η ομάδα είναι χώμα. Έχουν περισσότερες φάσεις από εμάς, απλά απαράδεκτο. Η δε αλλαγές που έκανε τώρα για κλάματα
Θα ειμαι γκρινιάρης να πω κατι το αντικειμενικο? Εκτος απο 60 λεπτα με τον ΟΦΗ και 30 με τον Ιωνικο μπαλα δεν εχω δει ακομα Σημερα ρεκορ λαθων πασων και δυστυχως καμια εξελιξη και κακη νοοτροπία . Λες και θα κερδίσουμε περπατώντας. Μιλογεβιτς ελπιζω να τα βλέπεις και ελπίζω να μπορεις να κανεις κατι
Ρε Μιλόγεβιτς, με μπερδεύεις ρε φίλε
Η ομάδα είναι χώμα. Έχουν περισσότερες φάσεις από εμάς, απλά απαράδεκτο. Η δε αλλαγές που έκανε τώρα για κλάματα
Σιμανσκι σημερα κακος κριμα . Αντε ρε Σιμοες. Αντε ρε Γαλανοπουλε παλι Πετρο βλεπω
Νομιζω οτι τακτικα μας εχουν παρει παραμαζωμα.Αν η Λαμια ειχε τους παιχτες μας θα ηταν 5 - 0 το ματς. Να τα λέμε δεν ειναι κακο
Μηπως δεν ακουσε ποτισε το γηπεδο καο ακουσε γεμισε την πρασινη πισίνα?
Πολλά λάθη, γλυστρες, ξύλο και φάουλ. Αν βάλουμε ένα γκολ θα ανοίξει το παιχνίδι, η Λαμία παίζει με διπλό πούλμαν.
Πως ειπαμε τον παίχτη που σκαρφάλωσε πανω στον Γκαρσια σαν κατσίκι επίτηδες και προκλητικά και τίναξε μια ομαδα στον αερα εδω και 4 μερες και με κοστος?
Μακάρι να βελτιωθούμε...
Αδερφια υπομονη...η ομαδα ειναι ολοκαινουρια και ειναι 3η αγωνιστικη.
Κ εγω περιμενα 2-0 ημιχρονο, αλλα προσγειωθηκα.
Τους τρεις βαθμους με εστω και 1-0.
Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι μετά από μια σφαγή αναλώνομαστε σε διαμαρτυρίες και στο επόμενο παιχνίδι έρχεται η απογοήτευση και η γκέλα. Κλασική συνταγή. Ας ελπίσουμε να μην ισχύσει αυτό σήμερα
Πάμε λίγο ένταση παραπάνω να πάρουμε το ματς..ΥΓ.Ο μοναδικός που δεν έχει φάει γλιστρά είναι ο Μισελεν τυχαίο????
Υπάρχει εμφανές πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και ιδιαίτερα στην ταχύτητα μεταβίβασής της αλλά και κίνησης των παιχτών, με ή χωρίς μπάλα. Συνεχίζουμε επίσης να πηγαίνουμε δεύτεροι πάνω στην μπάλα ή ετεροχρονισμένα. Ανησυχητική είναι η ανασταλτική δυσλειτουργία στην αλληλοκαλυψη κυρίως στον άξονα με τα κενά που δημιουργούνται.
Χρειάζεται αρκετό χρόνο η ομάδα για να δέσει μιας και οι περισσότεροι παίζουν τα πρώτα τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια μαζί. Το υλικό πάντως δείχνει πολύ καλό!
ΥΓ Ένας από τους λόγους της αργής κυκλοφορίας είναι ο αγωνιστικός χώρος, τι πανιναζ είναι αυτό;
Θέλει να παίξει γρήγορα κ δεν μας βγαίνει παίζει κλειστά η Λαμία,σε κλειστές άμυνες θα έχουμε λίγο πρόβλημα τώρα στην αρχή,ένα γρήγορο γκολ στην αρχή του δεύτερου κ άλλα δύο μετά κ γειά σας
Γιατί τόσο αργό ποδόσφαιρο, αφού μπορούμε, λίγο ένταση να δώσουμε και θα έρθει το γκολ.
Παιδια ο Jevtic ειναι πραγματικα αυτο π ελειπε στην θεση του Μανταλου!βλεπει γηπεδο η παιχτουρα
Αμραμπατ θωρηκτό, Αραούχο τώρα που δε χρειάζεται να γυρίζει μέχρι το κέντρο παίρνει συνεχώς προσπάθειες και απειλεί, Τσουμπερ έχει κάποιες καλές ενέργειες αλλά δεν έχει πάρει πολλές πρωτοβουλίες, Γεφτιτς ψιλοαφαντος, Σιμανσκι και Μισελεν πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Να μπει γρήγορα το γκολ στο δεύτερο γιατί φοβάμαι ότι αν φτάσουμε κατά το 70-75 και είναι ακομα 0-0, θα πάει για Χ το ματσάκι
λάθος τάπες έβαλαν?
Βγαινουν μονιμα 2 παικτες πανω στους δικους μας και δε βρισκουμε το κενο. Ο μαροκινος τρωει πολυ ξυλο. Παιζει ωραια η ομαδα, αν δεν υπηρχαν τοσα πολλα φαουλ θα ημασταν ηδη μπροστα.
Βασικα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο Τσουμπερ ειναι "μονος" αριστερα καθως δε βοηθαει με τα ανεβασματα ο Χατζισαφι, ο οποιος Χατζισαφι μετραει ηδη 3 λαθος πασες. Απτην αλλη πλευρα ο Μισελεν ανεβαινει οσο μπορει, ωστοσο παιζουν σκληρα απο κεινη τη πλευρα και κοβουν ολες τις επιθεσεις. Ο Αραουχο πολυ κινητικος αλλα πολυ γλυστρα ρε φιλε. Γεφτιτς οι μπαλιες φονικες, μου αρεσει. Σιμανσι αμυντικογενες χαφ θα πω, οπου σε ματς μονοτερμα δε βλεπω πως μπορει να βοηθησει, ισως θες ενα πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "τεχνιτη" παικτη εκει.
Μιλόγεβιτς η ομάδα μπήκε πολύ χαλαρά και χάσαμε ένα ημίχρονο αυτό το χρεώνεσαι εσύ ως προπονητής. Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα εγκεφαλικά στο δεύτερο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Λοιπόν ημίχρονο,η ομάδα πιέζει και δημιουργεί,αδυναμεί όμως στις μεταβιβάσεις και είναι λογικό επειδή όλοι το βλέπουμε παίζουν οι Λαμιώτες πολύ κωσφιχτά πίσω εν ο λίγης ΤΑΜΠΟΥΡΙ.Πιστεύω θα βελτιωθούμε δραματικά στο 2ο ημίχρονο ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Θα είναι δύσκολη η βραδιά απόψε.
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ, λίγο προσοχή στις πάσες θέλει γιατί εκεί ειναι τα περισσότερα λάθη.. η θα την δώσουν πιο δυνατά η πιο σιγά.. επίσης παρατήρησα πολύ γλιστράνε ρε τι γίνεται;
Για πάμε πιο δυνατά στο δεύτερο.. πρέπει να πιέσουμε περισσότερο.
Έψαχνα στην τηλεόραση μήπως και έχω βάλει να παίζει σε αργή κίνηση...
Ο Λατσι ποτε επιστρέφει; Δεν βγαίνει η χρονιά με Τζαβέλα
Ποιος μ@$$@ς ξε@$$$(σε πανω στο χορτάρι? 5 τονους νερο εριξε?
11-11 δεν μπορούμε να παίξουμε.
Αργό πολυ αργό το ποδοσφαιρο μας.
Ετσι δεν παμε πουθενά.
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι παίζουμε ωραίο, στρωτο ποδόσφαιρο, με ωραία στημένα, στον στόχο. Από λεπτομέρειες και λόγω χορταριου(???) δεν προηγουμαστε ήδη...
Μακάρι να βελτιωθούμε...
Ο Αμραμπατ νομίζω είναι τανκς....
Μακάρι να βελτιωθούμε...
Με Κωσταβαρα η Τσοχο εχουμε κερδισει κατι ποτε? Εστω εχουμε χαρει?
Νομίζω το θέμα είναι σήμερα έστω με 1-0.
Να πάμε στη Τούμπα ήρεμοι.
Επιρρεασμενη η ομαδα οσο και να λεμε οτι κοιταμε μπροστα. Κυριως λειπει ο Γκαρσία για την ωρα πολυ αθλητική ομαδα η Λαμια με Γκαρσια δεξια σημερα θα βλέπαμε αλλο ματς.
Το γηπεδο τι φαση ρε? Μας δουλευουν?
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ !! Μόλις γύρισα και άνοιξα να δω . Είχα ζητήσει εδώ την Κυριακή να μην ξαναπεριγραψει παιχνίδι μας το παλικάρι της εποχής tv magic -τσουκαλά . Έτσι είναι την ΑΕΚΑΡΑ θα την σέβεστε , οι ειρωνείες δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια και να περάσουν . ΠΑΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ !!!
Αραουχαρε βάλε δύο γκολ σήμερα παιχταρα μου .....
(Δυστυχώς ο Μπαοκ πήρε τους βαθμούς ..εμείς πετάξαμε δύο ..)..πάμε γερά να ευχαριστήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το τρίποντο
Πάμε ρε ΑΕΚ μου για μια ωραία Τετάρτη και μια πολύ καλύτερη και όμορφη Κυριακή.
Πάμε ΑΕΚαρα, ωραία ενδεκάδα.
Καλή επιτυχία να έχουμε και ξεκούραστα για να πε την αλλη αγωνιστική να γλεντισουμε τους νεοπλουτους