Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Σάκης Τσιώλης, είδε με ικανοποίηση τους Καλίφα Πάπα Σανκαρέ και Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε σύστημα 4-2-3-1, τον Γιακούποβιτς, κάτω απ' τα δοκάρια και τους Τομάς, Σανκαρέ, Ζαραδούκα και Ψυχογιό στην αμυντική τετράδα. Καθαρά αμυντικά χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Ρόκας και Άλβαρεζ, ενώ μπροστά τους θα μπουν οι Ουμπίντες, Κάστρο και Μόνχε. Μοναδικός προωθημένος για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο Μάρτιν, που σκόραρε και την περασμένη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ένα σημείο που πρέπει να σταθούμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ότι ο Λεωνίδας Καμπάνταης θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Ένωση, από την στιγμή που έφυγε από τον «Δικέφαλο».
Ο 51χρονος τεχνικός επέλεξε 21 παίκτες, 13 αλλοδαπούς και οκτώ Έλληνες. Η αποστολή: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μπρέσκα, Κάστρο, Ντολεζάι, Μαρτίν, Σανκαρέ, Μόνιε, Ζέλεσι, Τόμας, Φρανζιπάνε, Ουμπίντες, Αλβάρες, Ζαραδούκας, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ψυχογιός, Ρόκας, Σολάκης, Καμπάνταης και ο δανεικός από την ΑΕΚ Ρίκκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
