Quantcast
NEWS
108 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Σουρωμένος» ο Κλάτενμπεργκ! (VIDEO)

Σε άθλια κατάσταση ο Άγγλος αρχιδιαιτητής: Είπε πως ο Χατζισαφί πήγε να παίξει με το κεφάλι (!!!) ενώ η μπάλαήταν στο έδαφος και για αυτό τον χτύπησε ο αντίπαλος, έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ το φάουλ στο πρώτο γκολ και τα οφσάιντ

Μόνο αν ήταν σε κατάσταση… μέθης την ώρα που έκανε την κριτική του στο φάσεις του ΟΦΗ - ΑΕΚ δικαιολογείται ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα με τον σχολιασμό του προκαλεί μεγαλύτερη οργή κι από τις αποφάσεις των Φωτιά και Σκουλά που διαμόρφωσαν σε βάρος της ΑΕΚ το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είπε το απίστευτο για το δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι του Χατζισαφί αφού ισχυρίστηκε πως το χτύπημα προκλήθηκε επειδή ο παίκτης της ΑΕΚ προσπάθησε να παίξει με το κεφάλι! Με την μπάλα να κυλάει στο χορτάρι!!! Και βέβαια είναι εκπληκτικό το ότι προσθέτει πως το χτύπημα στο κεφάλι μάτωσε την μύτη του Χατζισαφί δεν ήταν βάναυσο! Είναι πραγματικά ότι πιο απίστευτο έχει ακουστεί για να δικαιολογηθεί διαιτητικό λάθος και ακούστηκε από τον αρχιδιαιτητή των 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Και ως κερασάκι στην τούρτα ο Άγγλος δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιάσει το πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Βράνιες από όπου μπαίνει το πρώτο γκολ και ο ΟΦΗ ξανά στο παιχνίδι. Τέλος ούτε στο βιντεάκι του Άγγλου είδαμε τις γραμμές του οφσάιντ στο πρώτο και το τρίτο γκολ του ΟΦΗ. Πρόκειται για αίσχος και υποτίμηση της νοημοσύνης για παιχνίδι που και αντίπαλοι παραδέχτηκαν ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε και αποτελεί όνειδος για τον άνθρωπο που ήρθε ώς εγγυητής της FIFA για την Ελληνική διαιτησία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ