Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση με πυκνό πουρνάρι, κοντά στο χωριό Καλύβια, του δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας.
Αν και το χωριό δεν κινδυνεύει άμεσα και η πορεία της φωτιάς είναι προς τον λόφο, λόγω των πυκνών καπνών αλλά και των δυνατών ανέμων εντάσεως 4 μποφόρ με πολύ ισχυρότερες ριπές που πνέουν στην περιοχή, η Πυροσβεστική αποφάσισε να εισηγηθεί την προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων στα Καλύβια.
Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα και από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
