Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ντεμπούτο για τον γιο του Μπέκαμ

Ο Ρόμεο Μπέκαμ, γιος του Ντέιβιντ, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν δεν αισθάνεστε πως μεγαλώνετε, η ακόλουθη είδηση θα σας κάνει να το νιώσετε. Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρόμεο, έκανε τα ξημερώματα την πρώτη του εμφάνιση ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο 19χρονος αγωνίστηκε με την Fort Lauderdale CF, δεύτερη ομάδα της Inter Miami στην οποία είναι συνιδιοκτήτης ο πατέρας του. Στην αναμέτρηση με την South Georgia Tormenta FC για την επαγγελματική λίγκα USL League One (2-2), έπαιξε-όπως και ο πατέρας του-ως δεξιός μέσος. Έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 79 λεπτά έχοντας 19 επαφές με την μπάλα και κάποιες καλές στιγμές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας μεταδόθηκε από το ESPN+ και οι σχολιαστές ασχολήθηκαν αρκετά με τον δεύτερο μεγαλύτερο γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ