Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ πάτησαν και πάλι χορτάρι και ξεκίνησαν προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην Τρίπολη, λόγω χτυπήματος στην ποδοκνημική θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στο στάδιο σταδιακής επανένταξης με την ομάδα, συμμετέχοντας σε κομμάτια της προπόνησης του ΠΑΟΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
