ΡΩΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΣΑΤΟΥΡΝ ΜΟΣΧΑΣ 6-1
ΓΗΠΕΔΟ: Πετρόφσκι
Καταιγιστική ήταν σε αυτή την 22η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος η Ζενίτ, την οποία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Πέμπτη στον αγώνα του Europa League! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι διάλυσε με 6-1 την Σατούρν στο «Πετρόφσκι» και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα ...τίτλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ποιος άλλος ...; Ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ που πέτυχε χατ τρικ.
Με 4-2-3-1 και τους Ντάνι, Μπιστρόφ, Λάζοβιτς πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Αλεξάντερ Κερζάκοφ, παρέταξε την ομάδα του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Η Ζενίτ με «όπλο» της τα άκρα, δημιούργησε από το πρώτο λεπτό πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, που αδυνατούσε να κοντράρει τους γηπεδούχους.
Ο σύλλογος από την Αγία Πετρούπολη, πίεσε από την αρχή και ήθελε το γρήγορο γκολ. Το βρήκε στο 25' με τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ. Εφτά λεπτά αργότερα η Ζενίτ κέρδισε πέναλντι, ο Πορτογάλος Ντάνι δεν αστόχησε από την «άσπρη» βούλα και έγραψε το 2-0. Στο 34' ήρθε και το 3ο γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ με την συμπλήρωση των 45' η Σατούρν μείωσε με τον Κιριτσένκο σε 3-1. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League πέτυχε και άλλα τρία τέρματα! Δύο με τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ (47', 54'), ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία, φτάνοντας τα 155 γκολ... και ένα με τον Ροσίνα στο 83'.
Η σύνθεση της Ζενίτ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Λόμπαερτς, Μπρούνο Άλβες, Χουμποτσάν, Ζιριάνοφ (45' Φαιζούλιν), Ντενίσοφ, Μπιστρόφ, Ντάνι (75' Μέιρα), Λάζοβιτς, Κερζάκοφ (64' Ροσίνα).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΣΥΝ Η ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ . Η ΖΕΝΙΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΖΑΚΟΦ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΝΤΑΝΙ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΡΖΑΚΟΦ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΖΕΝΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
αν παιξουμε για το χ εχουμε χασει απο τα αποδυτηρια....... πρεπει να μπουμε με νοοτροπια νικητη μεσα να τρεχουν ολοι σκοκοι μακοι λαγοι ΟΛΟΙ!!! απο κει και περα αν μας θελει κ λιγο η π.....να η τυχη πιστευω οτι θα φυγουμε με βαθμο-ους!!!! καλη τυχη ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dn thelw na to pekso proponitis alla prepei oposdipote na paiksoume me libero kai tria xaf...mono etc iparxei elpida gia kati kalo...poli treksimo katathesi psixis kai as xasoume na einai me psila to kefali....thelw na stamatisw na blepw tin aekara m ta teleutaia xronia na troei tesera apo kati omades san tin everton(apopsi m oti eimaste san silogos poli megaliteros)kai na min kounane na baloun estw to goal tis timis...pame oloi enwmenoi ekei sta kria kai euxomai na graftei alli mia xrisi selida stin europaiki mas istoria...pame mori arostiaaaaaaaa
paidia xalara htan kouloi oi alloi. h omada h dikia mas den exei kamia sxesh me ta partalia ayta.
paidia xalara htan kouloi oi alloi. h omada h dikia mas den exei kamia sxesh me ta partalia ayta.
μια κουβεντα θα σας πω αν φαμε μεχρι 3 καλα ειναι παρα πολυ καλη ομαδα και μπροστα πεταει φωτιες .μακαρι να βγω ψευτης αντε μωρη αεκαρα!!!δεν πειραζει απο πικρες δεν καταλαβενουμε και πολλα εμεις ειμαστε Αλλη Εντελως Κατασταση!!!!
Ωχ.
ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΑΦ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΟ . ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΧΑΦ (ΣΚΟΚΟ -ΜΠΕΡΝΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!
O Antreas365 exei apolito dikio ama adiaforisoun oi paiktes san kapoies fores pou paizoun etsi gia tin plaka tote den mas vlepw swous!!!
O THEOS NA VALEI TO XERI TOU LEW EGW GIA NA MHN FIGOUME ME KAMIA EKSARA KAI EMEIS...EINAI POLI DISKOLO TO PEXNIDI EKEI MESA KAI TO KSEROUME OLOI....AS PAME OLOI ENOMENOI,,,ME PISTI MPOROUME NA TO XTIPISOUME TO MATS.....DEN FOVAME AN H OMADA PEKSEI OPWS MPOREI,AN O SCCOCO TA DWSEI OLA,AN O TZIMPOUR TO KARFOSEI KAI EAN O LIMPE ME TON DELLA EINAIKALA...TO MONO POU ME TROMAZEI EINAI H ADIAFORIA KAI MONO....
Βόηθα Παναγιά...
Θα γείρει το γήπεδο την πέμπτη και θα φύγουμε με κανένα τάλιρο...
Με τις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο μια χαρά παίζουμε. Με αυτές που κατεβαίνουν με 11 πίσω απο τη σέντρα έχουμε πρόβλημα. Εγώ βλέπω (ειδικά αν παίξουν οι βασικοί και δεν κάνει ροτέισον ο Ντούσαν) να φεύγουμε με αποτέλεσμα.
Στα φιλικα με καλες ομαδες που παιξαν ανοιχτα κερδισαμε.Γιατι οχι και τωρα?
μακάρι kostis21...από το στόμα σου και στου θεού το αφτί....πάντως θα είναι πολύ δύσκολα εκεί μέσα...
παιχταρας ήθελα να ξέρω πόσα παίρνει...