Ligue 1- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ναντ-Νις 0-2
(75' Ντόλμπεργκ, 80' Γκουΐρι)
Η ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού, για τα έκτροπα στο ματς με τη Μαρσέιγ, δεν πτόησε τη Νις, η οποία, σε ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα, έφυγε με το διπλό από το "Stade de la Beaujoire", νικώντας 2-0 τη Ναντ.
Στο 32' η Νις είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λεμινά και στο τελευταίο δίλεπτο του ημιχρόνου, η Ναντ είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 43' ο Μόουζες Σιμόν έστειλε τη μπάλα, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στο 45' ο Μπλας σημάδεψε το δοκάρι. Στο 59' ο Μπουκαρί της Ναντ ευνοήθηκε από τις κόντρες, βρέθηκε φάτσα με το γκολ, αλλά ανακόπηκε, την τελευταία στιγμή. Καθοριστικό κόψιμο έγινε, στο 63', και στον Γκουΐρι της Νις. Ακολούθησαν τρεις πολύ καλές στιγμές για τη Ναντ. Στο 69ο λεπτό, ο Μπουκαρί έπιασε το σουτ και ο γκολκίπερ Μπενίτες έδιωξε εντυπωσιακά και το ίδιο έκανε και στο 73' σε προσπάθεια του Κόρτσια. Στο 74' ο Μόουζες Σιμόν μπλοκαρίστηκε από τους αμυντικούς και ένα λεπτό αργότερα, η Νις άνοιξε το σκορ. Με το σώμα, ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, η Νις σφράγισε το τρίποντο με γκολ του Αμίν Γκουΐρι. Έτσι, η ομάδα της Νίκαιας σκαρφάλωσε στη τρίτη θέση, με τη Ναντ να γνωρίζει τρίτη διαδοχική ήττα.
Διαβάστε εδώ τι συνέβη στα ματς που έγιναν νωρίτερα το απόγευμα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!