Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αλεξανδρόπουλος: Δεν ήταν εύκολο ματς, εμείς το διαχειριστήκαμε σωστά

Ένας εκ των τριών σκόρερ του ΠΑΟ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε για την πρώτη νίκη των "πράσινων" στη σεζόν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Παναθηναϊκού:

-για τη νίκη της πρεμιέρας: «Ήταν μία πάρα πολύ καλή αρχή και είμαστε ευχαριστημένοι. Το είχαμε βάλει στόχο πριν δυόμιση μήνες όταν ξεκίνησε η ομάδα, ότι στην πρεμιέρα έπρεπε να εμφανιστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης με καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω το κάναμε, συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω, έχουμε πολλές αδυναμίες ακόμη να βελτιώσουμε αλλά πιστεύω με δουλειά και υπομονή θα πάνε όλα καλά.

Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι από το ξεκίνημα, στα πρώτα 20 λεπτά νιώσαμε μία πίεση. Πιστεύω όμως ότι ανταπεξήλθαμε, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και όσο περνούσε ο χρόνος, με πολύ καλές ατομικές και ομαδικές ενέργειες και την ποιότητα των παικτών που έχουμε, γιατί πιστεύω είμαστε ποιοτική ομάδα, το κάναμε να φαίνεται -μέσα σε εισαγωγικά- εύκολο. Βέβαια δεν θα πω ότι ήταν εύκολο ματς, εμείς το διαχειριστήκαμε σωστά».

-για το γκολ που σημείωσε: «Σίγουρα έχω πολύ καλή ψυχολογία τώρα που επέστρεψα και από την εθνική ομάδα. Έμαθα πολλά από τους συμπαίκτες μου. Το σουτ είναι κάτι που το δουλεύω από πέρσι και είμαι χαρούμενος που σήμερα μου «βγήκε». Σήμερα πήγε καλά, αύριο μπορεί να πάει λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω, αλλά είναι ένα κομμάτι που θέλω να βάλω στο παιχνίδι μου. Είμαι χαρούμενος που έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου για τη σημερινή νίκη».

-για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήταν πολύ ωραία να παίζουμε με κόσμο, ιδιαίτερα και μετά το γκολ που πέτυχα τον ένιωσα σαν ένα «κομμάτι» μου. Ήταν πάρα πολύ ωραία κι ελπίζω με αυτή την εμφάνιση και τη συνέχειά μας, γιατί τίποτα δε φαίνεται μόνο από την πρώτη αγωνιστική, να τον έχουμε κοντά και να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για τη συνέχεια».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ