Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Όρθια στο Ναϊμέγκεν η Βίλεμ

Με 10 παίκτες από το 15', η Βίλεμ έφυγε με βαθμό, 0-0, παραμένοντας αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική

EREDIVISIE- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ναϊμέγκεν-Βίλεμ 0-0

Από το 15', η Βίλεμ έπαιζε με δέκα παίκτες, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και να φύγει με βαθμό, 0-0, από την έδρα της Ναϊμέγκεν.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στον αγώνα, ο διαιτητής έδειξε, απευθείας, την κόκκινη κάρτα στον Γιορν Μπροντέλ, για επικίνδυνο μαρκάρισμα, αφήνοντας τη Βίλεμ με δέκα παίκτες. Από τότε, ξεκίνησε η πίεση της Ναϊμέγκεν για γκολ, με τον Ντουέλουντ να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, στο 34ο λεπτό. Στο 52' ο Οκίτα σημάδεψε το δοκάρι, με τον γκολκίπερ της Βίλεμ να διώχνει μακριά. Στο 73ο λεπτό και πάλι ο Οκίτα απείλησε, αυτή τη φορά με κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με τον Γερμανό ακραίο φορ να μην βρίσκει δίχτυα ούτε στο 90'+3', αφού σημάδεψε το δοκάρι.

Με αυτό τον βαθμό, η Βίλεμ έμεινε αήττητη για τρεις σερί αγωνιστικές και σκαρφάλωσε στη τέταρτη θέση, με 7 βαθμούς, ισόβαθμη της Ναϊμέγκεν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ