Την ώρα που στην Ελλάδα η Αμάλ, η κούκλα-σύμβολο της προσφυγιάς, αντιμετωπίστηκε από ορισμένους ως εχθρός, στο Βατικανό η Αμάλ έγινε δεκτή από τον ίδιο τον προκαθημένο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ο Πάπας Φραγκίσκος, δίνοντας έτσι τεράστια συμβολική αξία στην παρουσία της κούκλας.
Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τη συνάντηση, ο Πάπας είναι εγκάρδιος και χαμογελαστός και απλώνει το χέρι του για να φτάσει αυτό της κούκλας.
Η Αμάλ κάνει περιοδεία στην Ευρώπη (συνολικού μήκους 8000 χιλιομέτρων) έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πάνω στο προσφυγικό ζήτημα και να δώσει ένα μήνυμα συναδέλφωσης και αλληλεγγύης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
