Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση του Σαββάτου (20:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Παναθηναϊκός. Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες, οι τραυματίες Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, αλλά και οι Αγιούμπ, Μπεκ. Μέσα είναι όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Παλάσιος, Βιτάλ, Μπρινιόλι, Σάρλια, Ρούμπεν, Λούντκβιστ και Κώτσιρας.
Αναλυτικά: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σαρλία, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
