Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία! Ο 23χρονος εξτρέμ, που στις 18 Αυγούστου υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροσκόπησης, προπονήθηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα και επέστρεψε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η κρίσιμη ημέρα, πάντως, ήταν η χθεσινή για τον ποδοσφαιριστή. Ο οποίος, υποβλήθηκε σε ένα «τεστ ετοιμότητας» το οποίο έβγαλε με εξαιρετικές μετρήσεις, αν και ήταν πολύ απαιτητικό, και πήρε το τελικό «OK».
Ο Λιβάι ανταπεξήλθε σε όλες τις ασκήσεις ταχύτητας δύναμης και αντοχής και ουσιαστικά 22 ημέρες μετά την αρθροσκόπηση που έκανε, είναι πανέτοιμος. Σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει γρηγορότερα ο ποδοσφαιριστής, έπαιξε τόσο ο οργανισμός του, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει δεν μάζεψε σχεδόν καθόλου υγρό το γόνατο του πράγμα σπάνιο, κάτι που βοήθησε και στην αποκατάσταση του η οποία ξεκίνησε άμεσα, όσο και η δουλειά που έκανε ο ίδιος με το τιμ των γυμναστών και της αποκατάστασης.
Ο Λιβάι δούλεψε καλά αυτό το διάστημα των 22 ημερών και κατάφερε να επιστρέψει νωρίτερα και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Προφανώς, το εάν ο τεχνικός της ΑΕΚ θα τον υπολογίζει για την πρεμιέρα της Κυριακής με τον Ιωνικό είναι άλλη κουβέντα ή ενδεχομένως θα τον πάρει για τον έχει στον πάγκο, αφού ουσιαστικά ο Γκαρσία θα έχει, όσο να ναι, έλλειψη ρυθμού αλλά το σημαντικό είναι πως ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα καλά πλέον και σαφέστατα θα είναι στο 100% για την 2η αγωνιστική με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.
*Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
Ο Λιβάι Γκαρσία εντάχθηκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ στα Σπάτα επέστρεψαν και οι διεθνείς, με τον Στίβεν Τσούμπερ να προπονείται για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 19.00.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα παίζουν τριγωνάκια από αριστερά και ο Λιβάϊ θα περιμένει δεξιά να φύγει σαν ρουκέτα !
Μεγάλη υπόθεση να λείπει ο Garcia και να μην σε πιάνει απογοήτευση για το ποιος θα παίξει... Όπως και να 'χει πάντως το ματς με τον Ιωνικό , όπως και όλα τα παιχνίδια για 1-2 μήνες μέχρι να δέσει η ομάδα δεν θα είναι εύκολα. Επίσης ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο να δώσει όλη του την θετική αύρα στους παίχτες για να λυθούν πιο εύκολα...! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!
Φέτος θα είναι η χρονιά σου παικταρά μας...
Θα έχεις υποστήριξη να κάνεις αυτά που ξέρεις..
Μέχρι τώρα πάλευες μόνος σου από την μια πλευρά..
Τώρα που θα έχεις χώρο και υποστήριξη, πάτα τους όλους....
Επανένταξη με προσοχή, δεν χρειάζονται βιασύνες
Με την καμια δεν χρειαζεται να παιξει βασικος με Ιωνικο. Τον παιχταρα μας και τα ματια μας. Ας ξεκινησει στον ΟΦΗ.
Έλα μωρή καυλα παιχτουρα, θα κάνεις παπάδες φέτος!