Quantcast
NEWS
14 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι πολυθεσίτες του Μιλόγεβιτς

Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια άνεση σε περισσότερες από μία θέσεις, χωρίς να θεωρηθεί «αλχημεία»

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος, στο οποίο μπαίνει την Κυριακή, με βλέψεις, στόχους και φυσικά περισσότερες φιλοδοξίες. Μεταγραφές έγιναν. Η ομάδα ενισχύθηκε αποκτώντας ποδοσφαιριστές ικανούς να την αναβαθμίσουν. Σε όλες τις γραμμές και σε όλες τις θέσεις ήρθαν νέοι παίκτες! Τερματοφύλακας αποκτήθηκε, στόπερ, δεξί κι αριστερό μπακ, όπως και αμυντικό χαφ επίσης. Αλλά και εξτρέμ και από τις δυο πλευρές και 10άρι και φορ.

Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δουλέψει χωρίς να προχωρά σε αλχημείες. Εχει ωστόσο στα χέρια του και κάποιους παίκτες που με άνεση μπορούν να παίξουν περισσότερες από μία θέσεις. Πάμε να τους δούμε.

Στην άμυνα ο Γιώργος Τζαβέλλας τα τελευταία χρόνια παίζει ως στόπερ και ως τέτοιος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Όμως την καριέρα του την ξεκίνησε ως αριστερός μπακ και μπορεί φυσικά να αγωνιστεί με την ίδια ασφάλεια και εκεί.

Ο Εσχάν Χατζισαφί αποκτήθηκε ως αριστερός μπακ. Όμως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ, ακόμα και κεντρικός χαφ, αλλά και 10άρι, θέση στην οποία έπαιζε στο Ιράν τα τελευταία χρόνια αρκετές φορές.

Ο Μιχάλης Μπακάκης επίσης τον ξέρουμε ως δεξιό μπακ. Όμως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως (τρίτος) στόπερ σε σύστημα 3-5-2, αλλά και ως αριστερός μπακ. Ο Ρότα επίσης αποκτήθηκε ως δεξιός μπακ, όμως στην καριέρα του έχει παίξει και πιο μπροστά και ως αμυντικός χαφ.

Πάμε στο κέντρο. Το πολυεργαλείο της ΑΕΚ είναι πλέον ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός διεθνής παίζει πραγματικά παντού! Στην ΑΕΚ ήρθε ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Ωστόσο μπορεί να παίξει και δεξιά, μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός χαφ στο κέντρο και ως 10άρι ακόμα! Εχει καλύψει επίσης με μεγάλη επιτυχία και τη θέση του αριστερού μπακ – χαφ σε διάταξη 3-5-2.

Ο Μάνταλος μπορεί να παίξει και ως 10άρι και ως 8άρι, αλλά και στα αριστερά μεσοεπιθετικά. Ο Ντάρκο Γέβτιτς με τη σειρά του παίζει και 10άρι και 8άρι,  ενώ ο Τάνκοβιτς αγωνίζεται κυρίως αριστερό εξτρέμ, όμως έχει τα προσόντα να παίξει και στον άξονα και ως δεύτερος επιθετικός και δεξιά.

Ο Άμραμπατ είναι παίκτης που παίζει παντού στην επίθεση. Και δεξί εξτρέμ και αριστερό και δεύτερος επιθετικός και φορ. Αυτοί λοιπόν είναι οι παίκτες που σε όποια θέση κι αν χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή δεν θα χαρακτηρίζεται «αλχημεία», αλλά λογική απόφαση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ