Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσιτσιπάς: Ήταν σημαντικό για μένα να νιώσω καλά

Τι είπε μετά την πρόκρισή του ο Έλληνας τενίστας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε αρκετά για ένα σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό με 3-1 σετ, μαζί και την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του US Open. Όπως δήλωσε ο ίδιος, το σερβίς τού "έλυσε τα χέρια" και του έκανε το έργο στο κορτ πολύ πιο εύκολο. "Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να νιώσω καλά. Στο πρώτο σετ έπαιξα καλό τένις, είχα καθαρές επιλογές και αυτό έκανα και στο τέταρτο σετ. Αυτό νομίζω μου έδωσε τη νίκη. Άκουγα τη βροχή ήταν πολύ δυνατή. Δεν με ενόχλησε ωστόσο.

Δεν ξέρω ποιο ήταν το ρεκόρ μου αλλά πήγα καλά. Ένιωσα χαλαρός σήμερα στο σερβίς μου και είχα συνέπεια. Ήθελα να είμαι επιθετικός και πήρα σχεδόν τους μισούς μου πόντους από το σερβίς".

Όσο αφορά τον επόμενό του αντίπαλο, τον 18χρονο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράζ, ο Στέφανος παραδέχτηκε πως θα τον αντιμετωπίσει όπως και τους περισσότερους αντιπάλους του.

"Είναι ένας πολύ βελτιωμένος παίκτης και το έχει δείξει. Παίζει καλό τένις στη σκληρή επιφάνεια, είναι νέος και θα προσπαθήσω να τον αντιμετωπίσω με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζω τους αντιπάλους μου".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ