Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άνετα το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Επικράτησε 85-68 σε φιλικό ματς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 85-68 του Περιστερίου, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του. Ντεμπούτο –έστω και ανεπίσημα- με το «τριφύλλι» έκαναν οι Οκάρο Γουάιτ και Τζέρεμι Έβανς. Από την άλλη, εκτός για την ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν ο Τέραν Πέτεγουεϊ, λόγω ενοχλήσεων στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη μπήκαν δυνατά στο ματς, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +11 (27-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση, έκαναν την ανατροπή και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 43-40.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να πατήσει το… γκάζι και με πρωταγωνιστές του Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, έκλεισε την τρίτη περίοδο στο +9 (67-58). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» έσφιξαν ακόμη περισσότερο αμυντικά και πήραν τη νίκη με το τελικό 85-68.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ