Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μαμαντού Κανέ! Ο 24χρονος μέσος θα φοράει την φανέλα των «ερυθρολεύκων» μέχρι το 2025. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαμαντού Κανέ μέχρι το 2025.
Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1997 στο Κονάρκι της Γουϊνέας, ο διεθνής μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Σατελάιτ, ομάδα στην οποία έμεινε από το 2014 έως το 2016. Στην πατρίδα του παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2018 αγωνιζόμενος αρχικά στην Καλούμ (2016-17) και στη συνέχεια στη Γκανγκάν (2017-18). Τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στη Νέφτσι Μπακού. Με τον σύλλογο από το Αζερμπαϊτζάν έχει 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μία φορά. Ο Κανέ έχει αγωνιστεί 7 φορές στην U20 της Γουϊνέας, ενώ τον Νοέμβριο του 2020 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Συνολικά έχει 4 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, έχοντας σκοράρει και μία φορά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
