Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άγνωστοι έκαναν γυαλιά - καρφιά το αυτοκίνητο του Αχιλλέα Μπέου έξω από το σπίτι του

Οι έρευνες για την επίθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στοχος αγνώστων έγινε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, άγνωστοι δράστες τις βραδινές ώρες της χθεσινής ημέρας (31-08-2021) βανδαλισαν το Υπηρεσιακό όχημα του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στον Βόλο.

Συγκεκριμένα έσπασαν το πίσω τζάμι και προκάλεσαν μικροφθορες με βαρύ αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η οποία διενεργεί έρευνα για την αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ