Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ιταλία γύρω από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά συνεχίζονται, ο τεχνικός της Νάπολι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της Νάπολι.
«Έχω πει ότι θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν πουλήσουμε κανέναν από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Όπως συμβαίνει συχνά σε εμένα, είμαι από τους τυχερούς, καθώς δεν έχει φύγει κανένας και είμαι χαρούμενος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μανωλάς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Νάπολι για τον αγώνα της Κυριακής (29/8, 19.30) στη Γένοβα κόντρα στη Τζένοα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!