Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ισόπαλη με τον Ολυμπιακό η Κ17 της ΑΕΚ

Φιλικό παιχνίδι έδωσε οι δύο ομάδες χωρίς να πετύχουν γκολ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε το πρωί του Σαββάτου στα Σπάτα.
Ηταν ένας ισορροπημένος αγώνας με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με πιο σημαντικές τα δύο δοκάρια που είχε η ΑΕΚ σε προσπάθειες των Σβίγκου και Κοντορουχά.
Οι 11 βασικοί του Γενναίου Καραχάλιου ήταν οι Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Σκιαδαρέσης, Γιαματζίδης, Κοσίδης, Μαρούτσης, Μούτσα, Κρουσελνίτσκι, Κλάψας, Κοντάκης, Πετράτος. Αγωνίστηκαν και οι Αρμένης, Σέχου, Δημητριάδης, Κολιμάτσης, Γεωργέας, Κοντορουχάς.



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ