Τις παραμέτρους του μεταγραφικού «μπαμ» που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ με την απόκτηση του Στίβεν Ζούμπερ ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, επιβεβαίωσε ότι εκκρεμούν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Άιντραχτ, η οποία προβλέπει δανεισμό του Ελβετού, με κάλυψη των αποδοχών του (1 εκατ. ευρώ) από την «Ένωση», οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο 1+3 χρόνων.
Αφού σημείωσε λοιπόν ότι είναι πιθανό να δρομολογηθεί η άφιξη του 30χρονου άσου μέσα στο Σ/Κ, εξήγησε ότι η απόκτησή του ενδέχεται να είναι η τελευταία κίνηση των «κιτρινόμαυρων», καθώς η δυνατότητα να παίξει και στο κέντρο καθιστά πλήρη την ομάδα (τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κώστα καλημέρα. Έχουν γίνει σημαντικές μεταγραφές γιά την ενίσχυση της ομάδας αλλά πλήρης δεν
είμαστε σε καμία θέση.
Κετσε επειδή είσαι Γουρλής μην μπεις πρώτος στην Αγιά Σοφιά λυπήσου μας.
Κετσε ξαναφύγε ολιγοήμερες διακοπές
Οχι δεν ειναι πληρης και του ξερουμε ολοι μας. Κ εσεις κ εμεις.
Θα γράψω αυτό που πιστεύω και ας φάω και οσα dislaiks γουστάρετε...Μόνο γαύρο και τρολάκι μην με αποκαλέσει κανένας! Λοιπόν τον Μάνταλο τον πάω με χίλια (μπαλα έπαιζα,μάτια έχω). Σε πολλούς αγώνες φυσικά, που παρακολουθούσα, έβλεπα αυτό που λένε πάρα πολλοί εδώ μέσα...αλλαγη απο το πρωτο 10' ήθελε ο Πετράν!Αναρωτιόμουν ομως ταυτοχρόνως, ποιός θα μπει να αλλάξει κάτι! Φέτος λοιπόν και μετά την μεταγραφή του Τσούμπερ πιστεύω οτι θα δω τον καλύτερο Μάνταλο απο τότε που ήρθε! Πιστευω ομως οτι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τσούμπερ δεν θα βγάλει τον Μάνταλο απο την εντεκάδα...ο ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ θα τον βγαλει (και αν...) !Εδω είμαστε και θα δούμε! Τον Τσούμπερ τον ξέρω (Γερμανία μένω)...Κλασικός αριστερός χαφ (μπορεί όλη την αρ. πλευρά) είναι, που βλέπει γήπεδο! Δεν είναι όμως ο αντικατάστατης του Μάνταλου(δυστυχώς ή ευτυχώς θα το μάθουμε σύντομα)!
Αν ο Γαλανόπουλος των 2 (!!) ασίστ σε 142 αγώνες στην καριέρα του βγάλει τον Μάνταλο των 80 ασίστ ( προφανώς ως κεντρικός χαφ εννοείς), μάλλον κάτι δεν θα πηγαίνει σωστά. Με τα χαρακτηριστικά και τους αριθμούς του, σε οποιαδήποτε ομάδα πρώτης 5άδας οποιουδήποτε πρωταθλήματος η οποία να στοχεύει στην κορυφή, ο Κώστας μπορεί να λογίζεται μόνο ως 6άρι. Θα σου προτείνω μόνο να συγκρίνεις τους αριθμούς του Γαλανόπουλου με τα 8άρια των ανταγωνιστών μας, του Μπουχαλάκη και του Σβαμπ. Γι'... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό λέω ότι η ΑΕΚ, αναξάρτητα των υπόλοιπων μεταγραφών, χρειάζεται απαραιτήτως 8άρι της ποιότητας Εντσάμ.
οταν η ομαδα ειναι υγειης και οργανωμενη δεν τειθεται θεμα αν ενας παιχτης σου αναστατωσει τα αποδυτηρια. Υπαρχουν λυσεις. Μπορουν να του κανουν μονοετες συμβολαιο με δικλειδες ασφαλειας μπορουν να κανουν 15 πραγματα. Όταν ο παιχτης ειναι ανωτερος ολων των παιχτων της σουπερ λιγκ και ειναι και ελευθερος δε γινεται να μη τον παρουμε για το χαρακτηρα του μονο. Ας ελπισουμε οτι το κανουν για το τροπο που μασ συμπεριφερθηκε και δεν ειναι τιποτα αλλο
Ρε αδερφέ σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι η ομάδα είναι πλήρης..?Ελπίζω κάπως να το χάσατε στη μετάφραση αλλιώς κάτι δεν μας λες σωστά..
πληρης θα ειμασταν με ενα καλο σεντερ φορ για αλαγη αναλογα,συν τον εντσαμ,και ενα τερματοφυλακα.
Πληρης δεν ειμαστε. Οπως ουτε προβατα ειμαστε. Εγιναν βηματα προς την σωστη κατευθυνση, αλλα μεχρι εκει. Αναμενουμε και το χορταρι.
ειμαστε πληρης αν ερθει ο παιχταρας,ο εντσαμ δν χωραει,η ας ερθει και αυτος με πιο λιγα λεφτα και ας δειξη τι αξιζει να γεινη χαμος και ο μανταλος τα ιδια αν θελει να παιξει βασικος θα πρεπει να ιδρωσει για να παρει φανελα.
παιχταρας με τα ολα του να ερθε ,σημερα μεγαλη μερα μακαρι να κλειση,θα χωρευει της αντοιπαλες αμοινες,νομιζω απο πλευρας αεκ αφησε να διαρευση η πληροφορια οτι εχει κλειση ειδη ο παιχτης απο πολυ πριν ειχε πει το ναι,πω αμα δεσει αυτη η ομαδα θα δουμε την αεκ σουπερ ομαδαρα.
Πλήρης χωρίς αριστερό μπακ και χωρίς 10αρι δεν γίνεται
Ποσοτικά ναι είμαστε πλήρης, ποιοτικά όχι! Και αν για αριστερά το έχουν πάρει απόφαση τουλάχιστον για το 8 πρέπει να γίνει κίνηση αν μπορέσουν να απαλλαγούν από σακχοφ, σιμαο, ντατσενκο.
Ε όχι και πλήρης. Με τους πρώτους τραυματισμούς και κίτρινες κάρτες θα σου πω τι θα γίνει...
τον Ζούμπερ και ένα αριστερό μπακ και πιστεύω ότι άμα δέσει η ομάδα θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα!!!!ΜΌΝΟ ΑΕΚ
Τουλάχιστον αριστερό μπακ.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
ΟΧΙ δεν θα ειναι πληρης...η ΑΕΚ θελει ενα ακομα αριστερο μπακ ΠΑΙΚΤΑΡΑ και ενα φορα ακομα...Αν τυχον τραυματιστει καποιος απο τους Ανσαριφαρντ και Αραουχο ποιος θα παιξει φορ θα μας πει καποιος;;;
Κάπου γράφτηκε Ο Κλεμάν Γκρενιέ εξετάστηκε από την ΑΕΚ για την μεσαία γραμμή αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και κόπηκε..... Ας μας πει κάποιος ποιος τον έκοψε και γιατί?? Έχουμε τέτοιο παίχτη και δεν το ξέρουμε..?
Φίλε Κώστα και πριν ένα χρόνο για το πιο πλήρες ρόστερ όλων των εποχών μιλούσες. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι. Πρέπει να γίνουν άμεσα 2 προσθήκες και 2 αποχωρήσεις τουλάχιστον. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μας κοστίζουν και 650.000 αυτοί οι δύο.
Η ομάδα χρειάζεται παίχτη ΣΑΝ τον Εντσάμ ή και τον ίδιο. Ο Σάκχωφ πρέπει να φύγει με οποιοδήποτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρόπο από την ΑΕΚ.
Η ομάδα χρειάζεται αριστερό μπακ, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να πει κάτι αρνητικό για τη ΠΑΕ καθώς σύμφωνα με τους δημοσιογράφους ο Μιλόγεβιτς επιμένει στους 2 υπάρχοντες.
Μέχρι τον Ιανουάριο ο Λεταλέκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός. Εκεί έπαιζε στον Αστέρα με Μιλόγεβιτς.
Ο Σβάρνας πρέπει να φύγει. Ούτε ταλέντο είναι, ούτε παιχταράς είναι, ούτε Big Project είναι.
Εάν τραυματιστεί ένας στόπερ η κάποιο μπακ ο πάγκος θα ανταποκριθεί λέω εγώ
Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει υπερβασεις οικονομικές φέτος από τον πρόεδρο.
Εγω δεν θα μιλήσω για επιπλέον πώληση διάρκειας αν γίνουν ακόμη 2 σοβαρές μεταγραφές αλλά θα μιλήσω για το αυτονόητο!!!!
Ο λαός της ΑΕΚ όπως και ο ίδιος ο σύλλογος έχει ξεφτιλιστει κυριολεκτικά έχουμε γίνει περιγελος των πάντων!!!ακόμη και τα σκουλήκια μας κοροϊδεύουν. Καντε ακόμη 2 μεταγραφές χθες !!!!!!! Από τους 15... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κολλητούς μου φίλους παιδιά ανηψια με το ζόρι βλέπουν την ομάδα οι μισοί!!!!!!!!!! Για γήπεδο τέσσερεις πάμε!!!!! Είναι ιερή υποχρέωση της διοίκησης να τους φέρει πίσω έστω και από την τηλεόραση!!!!!!!!! Να σημειώσω επίσης ότι από τους 9 η ακόμη και από τους 11 που αν θα φέρναμε στατιστικά το 60 με 70% θα πιάσει το πολύ!!!!
Φέρτε ακόμη 2 σοβαρές μεταγραφές ώστε από τέλος Νοέμβρη να γεμίζετε το γήπεδο!!!!!!!!!!
Πιστευω οτι το αν ειναι πληρης ή οχι εξαρταται και απο τους στοχους της ομαδας. Αν θελουμε ευρωπαικη εξοδο και καλο πλασαρισμα στο πρωταθλημα τοτε ειμαστε πληρης. Αλλα αν θελουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι στο πρωταθλημα και να χτυπησουμε τον ΟΣΦΠ τοτε χρειαζομαστε και ενα ποιοτικο σεντερ μπακ βασικο παρτενερ του Βρανιες, εναν Μισελεν απο αριστερα και ενα 8αρι επιπεδου.
Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η διοίκηση κάθεται αναπαυτικά μέχρι και την ημερομηνία λήξης των ελεύθερων μεταγρταφών και περιμένει ευκαιρίες.
π.χ. να μην έχει βρει ομάδα ο κάθε Εντσάμ και ο κάθε Μοχαμάντι και να έρθουν με 1+κάτι και όρους χωρίς ρίσκο.
Το βάρος τώρα πρέπει να το ρίξει η διοίκηση στο ψυχολογικό κομμάτι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να εξηγήσει δηλαδή στους εκπαιδευμένους στην ηττοπάθεια παίκτες της ΑΕΚ οτι ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Με τους εκπαιδευμένους στην γκρίνια , στην μιζέρια και στο τζάμπα, οπαδούς ,τι θα κάνουμε;
Γιατί το λες αυτό αδερφέ ;
Γ' Εθνική πέσαμε και τραγουδούσαμε ...
Πρέπει δηλαδή να καταπίνουμε αμάσητα τα κακώς κείμενα όταν υπάρχουν για να μην χαλιέσαι εσύ ;
Αυτό που λες για το ψυχολογικό κομμάτι έιναι κυρίως θέμα δουλειάς του Μιλόγεβιτς. όταν με το καλό ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ, η μπάλα πέφτει στον Βλάνταν. Εκεί πρέπει να αποδείξει την δουλειά του.
Ναι, είναι κυρίως Μιλόγιεβιτς αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα θέλει συστράτευση όλης της διοίκησης ακόμα και του Μελ ...
Η ΑΕΚ πήρε ΣΧΕΔΟΝ μια ποιοτική 11 αδα γι αυτό είναι και ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ.ένα 8ρακι και ένα αριστερό μπακ επιβαλεται για να είμαστε πλήρης κυριολεκτικά.και επίσης να προσευχόμαστε να μην τραυματιστεί Βρανιες ή Τζαβέλας.
συμφωνω με το σχολιο σου αλλα πρεπει να το μοιρασουμε για να γινει σωστα η δουλεια:
ευχησου εσυ να μην τραυματιστουνε ο βρανιες και ο τζαβελλας και εγω θα ευχομαι να μην αρπαξουνε αντιπαλους απο το λαιμο ή να μην αρπαχτουνε μεταξυ τους. οχι οτι ο βρανιες και ο τζαβελας ειναι τιποτα νευρικοι και σιγουρα δεν εχουνε δωσει ποτε δικαιωματα στην καριερα τους με τσαμπουκαδες και τετοια, αλλα λεμε τωρα, ετσι για να ειμαστε σιγουροι...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
και ο θεος βοηθος
Σωστο αυτο που λες φιλε και μακαρι να μην υπαρξουν τραυματισμοι αλλα εγω πλεον θεωρω τον ΛΑΤΣΙ ικανο να σταθει βασικος σε περιπτωση ( το απευχομαι) που χρειαστει διπλα στο βρανιες πχ
Πολύ σωστό αυτό που είπες για τα στόπερ.
Δείχνει επίσης πως φτιάχνονται οι ομάδες.
Διώχνεις τους τελευταίους και φέρνεις πρώτους.
Και έτσι φαίνονται οι νέες αδυναμίες ...
Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ελβετού και βγει το ρίσκο Χατζισαφί στην άμυνα, η ομάδα θα είναι όντως πλήρης σε επίπεδο 11αδας και με ποιοτικούς αναπληρωματικούς μεσοεπιθετικά. Στην άμυνα όμως, πίσω από τον Στανκοβιτς θα είναι ο Τσιντώτας, πίσω απο τον Βράνιες, ο Μήτογλου και ο Σβάρνας, πίσω από τον Τζαβέλα ο Λάτσι και πίσω από τον Χατζισαφί (αν βγει κιόλας) ο Μιτάι. Η Ρώμη βέβαια δεν χτίστηκε σε μια μέρα, υπάρχει η διάθεση να ανακτήσουμε τα σκήπτρα, αυτό δείχνουν οι κινήσεις, απλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι αχρείαστο ρίσκο αυτό που έγινε στον αριστερό μπακ.
Cocco Bill Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα λες φίλε, με μια μικρή ένσταση όσον αφορά τις επιλογές που έχουμε στο κέντρο της άμυνας. Θεωρώ πως αν υπάρξει κάποια απουσία στο κέντρο της άμυνας, μπορεί να άνετα καλύψει το κενό αυτό ο Λεταλέκ ο οποίος επι Μιλόγεβιτς είχε αγωνιστεί αρκετές φορές ως κεντρικός αμυντικός με επιτυχία.
Συμφωνω, όταν γυρίσει ο Σιμοες, ο Λε Ταλεκ θα μπορεί να παίξει και σαν μπακ, αν χρειαστεί. Βέβαια σαν 6αρι ο Γάλλος δείχνει αρκετά ανώτερος του Σιμοες, γιατί εχει και τη πασα και είναι και πιο δυνατός.
Cocco Bill Ισχύει αυτό!!! Κακά τα ψέματα, Ο Λετακέκ όντως μπορεί να προωθήσει τη μπάλα μπροστά με επιτυχία όπως φάνηκε και στην θητεία του στην Μονπελιέ κάτι που ο Σίμος δεν μπορεί να κάνει με τίποτα. Στο μόνο που υπερτερεί ο Αντρέ έναντι του λεταλέκ είναι στην ταχύτητα.
Ακριβώς και για αυτό επικροτούμε την διάθεση της διοίκησης. Άργησε λίγο αλλά έχει πάρει ποιοτικότατους παίκτες ενδεκάδας. Ο πάγκος ακόμα χωλαίνει, αλλά σιγά σιγά θα διορθωθεί κι αυτό. Να ευχόμαστε φέτος να μην έχουμε τραυματισμούς και τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη να μς βγει καλά, να έχει πάρει ψυχολογία η ομάδα. Το κύριο μέλημα μας είναι να ξαναγίνουμε ΑΕΚΑΡΑ για αρχή.
Η ΑΕΚ θα είναι πλήρης. Μάλιστα. Και στις επιθέσεις των εξτρέμ των αντιπάλων στα δεξιά, μερικοί φτάνουν το 1,5 +εκ., (του κερατά ακόμα κι αν δεν βγουν παικτάρες, θα ξέρουν μπάλα, αλλιώς δεν θα έκαναν τόσο), θα... προσευχόμαστε να βγει ο Χατζησαφί κι ο Μιτάι.
Αν όχι, σαν να ακούω το ίδιο το Κώστα που λέει: " Η ΑΕΚ θα είναι πλήρης" τον Νοέμβριο να το γυρίζει σε: "Μεγάλο λάθος η τρύπα που δεν έκλεισε η ΑΕΚ στα αριστερά".
Και για να τελειώνουμε με το όνομα.
Λέγεται Ζούμπερ:
1.Αν ο παίκτης ΔΕΝ είναι γερμανόφωνος (δεν το ξέρω, πολύ δύσκολο όμως, η λέξη φαίνεται γερμανόφωνη.)
2.Αν υπάρχει κάποια τοπική διάλεκτος- ιδιομορφία και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3.Αν ο ίδιος τύπος το λέει Ζούμπερ (γιατί έτσι γουστάρει) .
Σε διαφορετική περίπτωση είναι Τσούμπερ.
Και μάλιστα, το γράφω για αυτούς που έχουν μανία μ'αυτά, δεν ακούγεται Τσούμπερ άλλα Τσούμπα πιο πολύ.
Πχ για τους γνωρίζοντες, όπως κανένας δεν λέει το "αλλά" στα γερμανικά πoυ είναι aber, άμπερ αλλά ακούγεται σαν άμπα.
Είναι δύσκολο αν δεν το ακούσεις να το γράψεις, δεν γράφεται, οπότε δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο πολύ.
το zuber στα γερμανικα προφερετε τσουμπα
Η ομαδα σαφως κι εχει βελτιωθει σε σχεση με περσι αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και πληρης.Θελει και χρειαζεται εναν παικτη στο κεντρο(δεν λεω εντσαμ κι αλλα ονοματα),εναν παικτη που να μπορει να κανει το απροβλεπτο να παρει τη μπαλα στα ποδια και να μπορει να ξεκλειδωσει τις αντιπαλες αμυνες.Επισης θελει αριστερο μπακ γιατι με χατζισαφι και μιται η χρονια δεν βγαινει συμπεριλαμβανομενων και των play off μεσα οπου ο ενας ειναι αγουρος κι ανετοιμος κι ο αλλος ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν ειναι καθαρο αριστερο μπακ με βαση τις προηγουμενες θητειες στην Μ.Ανατολη και δεν ειναι μπακ επιπεδου ΑΕΚ.Αυτες ειναι οι βασικες της αναγκες για να κλεισει το ροστερ της μ ενα αρχικο θετικο προσημο.Γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να κινηθει και για πωλησεις η ομαδα και πιο πολυ του Σιμανσκι που μπορει να πιασει καλα λεφτα και του τανκοβιτς.Ο σιμανσκι για τον λογο οτι δεν ειναι ο παικτης του κεντρου που θα σε κανει την διαφορα.Μονο θετικο ο διασκελισμος κατα τ αλλα ενας αρτσουμπαλος παικτης.Κι απ την αλλη ο τανκοβιτς οπου φετος με την ενισχυση που ειχαμε στο μεσοεπιθετικο κομματι δεν θα παρει πολλες ευκαιριες και καλο θα ηταν και για μας και για τον ιδιο να φυγει.Σακχοφ θα προτιμουσα να μενει λογω της εμπειριας του στο πρωταθλημα κι οτι μπορει να προσφερει καποια ποιοτικα λεπτα ερχομενος απ τον παγκο.Αυτα απο μενα.ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ θα είναι πλήρης όταν ο μέσος όρος ηλικίας θα είναι γύρω στα 20-25 και θα υπάρχει μέλλον διάρκεια και όρεξη ...... αν φέτος γίνει κατί με τραυματισμό θα έχουμε πάλι προβλήματα δυστυχώς. επίσης αν μια ομάδα είναι πλήρης φαίνεται από τον πάγκο της οχι από το ρόστερ τον βασικών της παιχτών......
Η ομάδα είναι πολύ καλύτερη και οι προσθήκες είναι πολλές αλλά μην τα λέμε και όπως θέλουμε..
Μην αρχίζουμε πάλι τα μεγάλα λόγια, δεν έχει νόημα. Η ομάδα φαίνεται να κινείται σωστά φέτος με αποκορύφωμα την μεταγραφή του Ζούμπερ (αν και φυσικά όλα στο γήπεδο θα φανούν) και ότι χτίζει τον κορμό της Αγ. Σοφίας. Από κει και πέρα πλήρεις δεν είμαστε, μας λείπει οπωσδήποτε ένα 8ρι που θα πρέπει να είναι στο επίπεδο του Ζούμπερ τουλάχιστον, και κακά τα ψέματα ο πάγκος μας δεν έχει καθόλου βάθος, ειδικά στην άμυνα και στο τέρμα, αν τραυματιστεί κάποιος απ' αυτούς θα χουμε σοβαρό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρόβλημα. Όπως και να χει, μπράβο Μελ γι' αυτή τη μεταγραφή, είναι πολύ σημαντική και ο λαός της ΑΕΚ την είχε ανάγκη. Ας μην επαναπαυόμαστε όμως, η ομάδα ακόμα θέλει παίχτες και δουλειά.
Αυτό μου θυμίζει την περυσινή ατάκα για το πιό πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών. Και φυσικά είδαμε όλοι την κατάληξη..
Σαφώς και έγιναν βήματα φέτος, αλλά ας προσέχουμε τι λέμε...
Αριστερό μπακ είναι η μόνη χτυπητή αδυναμία, το οκταρι μπορεί να περιμένει και ως το δεκέμβρη αν είναι καλά ο Γαλανόπουλος
Κώστα πριν τρεις μέρες έλεγες ότι θέλουμε το λιγότερο 2 παιχτες για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη των προηγούμενων χρόνων. Ο Ζούμπερ είναι καλός παίχτης αλλά ψάχναμε 2 καλούς!!!!!!!!!!
Τι άλλαξε ξαφνικά και είμαστε οκ ?????
Καλά τα λέει ο Ντοκας κετσετζογλου , άκου πλήρης άκου πλήρης έλεος ποια
Ας μην κάνουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Και πέρυσι έτσι λέγαμε ότι είμαστε πλήρης. Η ΑΕΚ για να θεωρηθεί πλήρης πρέπει να πάρει ένα 8αρι σαν τον Grenier και να την βγεί ο Hajsafi... Τότε ναι ίσως και να είμαστε πλήρης. Το καλό αυτή την στιγμή είναι ότι δείχνει ξανά επιτέλους η διοίκηση να έχει σωστό πλάνο. Μακάρι μέχρι το τέλος να πάρουμε και το 8αρι που χρειαζόμαστε. Μετά θα χρειάζεται υπομονή ένα 2μηνο μέχρι να δέσουν όλοι αυτού μαζί. Δεν φτιάχνονται σε μια μέρα οι ομάδες.
Το αν είμαστε πλήρεις ή όχι θα το δείξει το χορτάρι. Επίσης υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές με τραυματισμούς με το αν βγει κάποιος παίκτης ή όχι. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι το δέσιμο μιας ομάδας που θα έχει 9 παίκτες νέους. Είτε πάρουμε Μπακ χαφ σέντερ μπακ τέρμα όπως και να έχει το θέμα τώρα είναι το δέσιμο η χημεία οι αυτοματισμοί κτλ. Όλα αυτά θέλουν χρόνο και υπομονή . Μην περιμένουμε να δούμε μπαλαρα πριν τον Δεκέμβριο. Θα χρειαστεί αυτή η ομάδα τουλάχιστον τρεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μήνες και 10 παιχνίδια για να αρχίζει να δείχνει ομοιογένεια. Το καλό είναι ότι Τζαβέλλας Στάνκοβιτς βρανιες Αραούχο έχουν είτε εικόνα είτε άποψη είτε ιδιαιτερότητα θέσης προσαρμοστικότητα αρκετά καλή. Γι'αυτό πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μην αρχίζουμε από τα πρώτα ματς να βγάλουμε άχρηστο προπονητή ή παίκτες!!!! ΥΠΟΜΟΝΉ !!!
Δυο απορίες: 1. Γιατι θέλουμε 8ακι, δεν έχουμε αρκετους?
2 Αν πάρουμε θα είναι καλύτερος απο αυτούς που έχουμε??
Ξεκινω λέγοντας ότι πιστεύω φέτος θα είναι η χρονιά του Γαλανοπουλου καθώς επίσης οτι πιστεύω ότι είναι το καλύτερο box-to-box 8ρακι στην Ελλαδα στην ηλικία του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στο 6 (κοφτη) έχουμε Λε Ταλεκ κ Σιμαο + Σιμανσκι υπο προϋποθέσεις.
Στο 8 έχουμε: Σιμανσκι, Σακχοφ, και τον παιχταρά τον Γαλανόπουλο + Σαμπανατζοβιτς για μελλον ενώ κ ο Μανταλος υπο προϋποθέσεις μπορεί να παιξει
Να έρθει να παίξει στο 8 ποιος? Και τι παραπάνω θα προσφέρει??
Στα μπακ είναι το πρόβλημα.
Επίθεση, κεντρο και φτερά της επίθεσης είμαστε φουλ.
Κέτσε μεγάλη λέξη το ΠΛΗΡΕΣ!Είμαι εκ φύσεως θετικός και αισιόδοξος αλλά πρέπει να συμβούν αρκετά πράγματα για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία.Χημεία,προπονητής,να βγουν οι μεταγραφές,τυχη.Πιστεύω ίσως χρειαζόμαστε ακόμη ένα παίκτη,δεν είμαι πιο ειδικός από το τεχνικό επιτελείο για να πω σε ποια θεση,εξάλλου πέρσι ΠΟΝΟΥΣΑΜΕ σε όλες τις θέσεις!!Τερματοφ,δεξ μπακ,αρ.μπακ,στοπερ,κοφτη,χαφ,αρ.εξτρεμ,σεντερ φορ!!!Αρα παίζει ρολο να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενωσει τις μεταγραφες ο Μιλο.
Δυο απορίες: 1. Γιατι θέλουμε 8ακι, δεν έχουμε αρκετους?
2 Αν πάρουμε θα είναι καλύτερος απο αυτούς που έχουμε??
Ξεκινω λέγοντας ότι πιστεύω φέτος θα είναι η χρονιά του Γαλανοπουλου καθώς επίσης οτι πιστεύω ότι είναι το καλύτερο box-to-box 8ρακι στην Ελλαδα στην ηλικία του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στο 6 (κοφτη) έχουμε Λε Ταλεκ κ Σιμαο + Σιμανσκι υπο προϋποθέσεις.
Στο 8 έχουμε: Σιμανσκι, Σακχοφ, και τον παιχταρά τον Γαλανόπουλο + Σαμπανατζοβιτς για μελλον ενώ κ ο Μανταλος υπο προϋποθέσεις μπορεί να παιξει
Να έρθει να παίξει στο 8 ποιος? Και τι παραπάνω θα προσφέρει??
Στα μπακ είναι το πρόβλημα.
Επίθεση, κεντρο και φτερά της επίθεσης είμαστε φουλ.
Δυο απορίες: 1. Γιατι θέλουμε 8ακι, δεν έχουμε αρκετους?
2 Αν πάρουμε θα είναι καλύτερος απο αυτούς που έχουμε??
Ξεκινω λέγοντας ότι πιστεύω φέτος θα είναι η χρονιά του Γαλανοπουλου καθώς επίσης οτι πιστεύω ότι είναι το καλύτερο box-to-box 8ρακι στην Ελλαδα στην ηλικία του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στο 6 (κοφτη) έχουμε Λε Ταλεκ κ Σιμαο + Σιμανσκι υπο προϋποθέσεις.
Στο 8 έχουμε: Σιμανσκι, Σακχοφ, και τον παιχταρά τον Γαλανόπουλο + Σαμπανατζοβιτς για μελλον ενώ κ ο Μανταλος υπο προϋποθέσεις μπορεί να παιξει
Να έρθει να παίξει στο 8 ποιος? Και τι παραπάνω θα προσφέρει??
Στα μπακ είναι το πρόβλημα.
Επίθεση, κεντρο και φτερά της επίθεσης είμαστε φουλ.
Δυο απορίες: 1. Γιατι θέλουμε 8ακι, δεν έχουμε αρκετους?
2 Αν πάρουμε θα είναι καλύτερος απο αυτούς που έχουμε??
Ξεκινω λέγοντας ότι πιστεύω φέτος θα είναι η χρονιά του Γαλανοπουλου καθώς επίσης οτι πιστεύω ότι είναι το καλύτερο box-to-box 8ρακι στην Ελλαδα στην ηλικία του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στο 6 (κοφτη) έχουμε Λε Ταλεκ κ Σιμαο + Σιμανσκι υπο προϋποθέσεις.
Στο 8 έχουμε: Σιμανσκι, Σακχοφ, και τον παιχταρά τον Γαλανόπουλο + Σαμπανατζοβιτς για μελλον ενώ κ ο Μανταλος υπο προϋποθέσεις μπορεί να παιξει
Να έρθει να παίξει στο 8 ποιος? Και τι παραπάνω θα προσφέρει??
Στα μπακ είναι το πρόβλημα.
Επίθεση, κεντρο και φτερά της επίθεσης είμαστε φουλ.
Αν δεν πάρει αριστερό μπακ και 8αρι μόνο πλήρης δε μπορεί να θεωρείται η ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι ίσως κάνει και μία τρύπα στο νερό..αα και πουλήστε/διώξτε/αποδεσμεύστε επιτέλους τον αργοκίνητο και άοσμο Σακχοφ
Οκ, μη λέμε ότι θέλουμε, πλήρεις δεν είμαστε. Αλλά όταν έχεις κάνει επί τέσσερα χρόνια τόσο τραγική δουλειά που να φτάνεις τώρα να πρέπει να αλλάξεις όλη την 11αδα και οι εννέα εντεκαδατοι είναι εξαιρετική επίδοση.
Άσε τις εκπτώσεις και τα ψόφια και σμπρώξε για 8ρι λέμε
Η πιο πληρης ομαδα του 21ου αιωνα? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Παλι τα ιδια? Μυαλο δε βαζετε?
Όχι δεν θα είναι πλήρης η ΑΕΚ με αυτή την μεταγραφή μόνο, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας.
Όλοι μας φωνάζουμε για κάποιον οργανωτή και ένα αριστερό μπακ. Παιδιά είναι σημαντικό να παίρνουμε το αποτέλεσμα πριν καν δέσει η ομάδα, τώρα που δεν υπάρχει Ευρώπη.
Πλήρης ΔΕΝ ειναι, μην ξεκινήσουμε να λεμε τα περσινά παλι Κωστα σε παρακαλώ... Ναι πήραμε επιτέλους έναν δημιουργό 10ρο εξτρεμ αλλα πλήρης δεν είναι! Για να την θεωρήσεις πλήρης πρέπει να πάρεις ενα αριστερο μπακ καλύτερο του Χατζισαφι και ενα αμυντικο χαφ τύπου Εντσαμ... Τα μινιμουμ ειναι αυτα, για να θεωρηθείς πλήρης!
Πλήρης χωρίς αριστερό μπακ δεν γίνεται να είναι .. Είναι κρίμα αυτή η καλή προσπάθεια που έχει γίνει να μην στηριχτεί λίγο ακόμα ..
Πληρης? Οπως ηταν με τα λεγομενα σου και στην αρχη τις περσινης χρονιας?? Πληρης ισως στους αριθμους. Μπορει να αλλαξαν οι βασικες επιλογες αλλα ο παγκος αποτελείται απο τις βασικες επιλογες τις περσινες... Οταν στραβωση το ματς ποιος θα το γυριζει? η αλμπανιδες και μιταιδες??
Κετσε τι είναι αυτά που λες η ΑΕΚ θελει μπακ αριστερό και κεντρικό μπαλαδορο τα Χριστούγεννα που θα είμαστε εκτός στόχων να δω τι θα λες, μακάρι να βγεις σωστός και εγώ ψεύτης! Υγ άποψη μου ότι η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει και ένα φορ ψυλο γιατί και τα 2 φορ που έχουμε δεν είναι κάτι το αξιόλογο, ο αραουχο θέλει 5 ευκαιρίες να βάλει ένα γκολ και ο ανσαριφαντ είναι πολύ αργός και κακός στο να παίζει ένα δύο με τους παίκτες με μέτρια τεχνική
Αριστερό μπακ
Πιστεύω ότι στην θέση 8 με την έλευση του Ζούμπερ ίσως είμαστε εντάξει μιας και θα μπορεί να παίξει και αυτός και ο Μάνταλος αλλά στη θέση του αριστερού μπακ φοβάμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να στηριχτούμε στον Μιται σαν 2η λύση δεν νομίζω ότι ακόμα είναι έτοιμος. Είτε ο Κατράνης είτε ο άλλος Ιρανός που έμεινε ελεύθερος θα ήταν μια πολύ καλή λύση και ελπίζω να κινηθούν σε κάποιον από τους 2. Όσο αφορά στον Παρρα στο φιλικό έδειξε ότι ίσως είναι σε καλύτερη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατάσταση από τον Μιται αλλά και αυτό είναι ρίσκο
Συμφωνώ αλλά τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη υπάρχει και η λύση Τζαβέλλα στα αριστερά.
Μην ξεχνάς οτι φέτος πρέπει να απογειώσουμε τον Λάτσι ...
Πολλά έχουμε χώσει στον πρόεδρο αλλά αυτό που είπε το έκανε, 9 μεταγραφές βασικής εντεκάδας με υψηλά, ως επί το πλείστον, συμβόλαια. Θεωρώ πως αν σταδιακά δεν βελτιωθεί θεαματικά η ομάδα, τότε η ΠΑΕ θα πρέπει να ψαχτεί εσωτερικά στο τι δεν λειτουργεί σωστά. Αυτή την στιγμή, σε επίπεδο ρόστερ, μπορεί να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που έχουμε βρεθεί από το 2013 όταν και ανέλαβε ο Μελ. Υπομονή πλέον, αρκεί να βλέπουμε μικρά πράγματα προς τα μπρος σε κάθε παιχνίδι. Ειλικρινά πάντως πιστεύω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πως σε αυτή την φάση ο προπονητής θα έχει τον πρώτο λόγο, τα εργαλεία τα έχει.
αν κανεις ακομη 2 3 κινισεις που μπεσα σε κανουν υπερπληρη τοτε βγαζεις και ολη την ομαδα απο το δαχτυλο στν ποπο γτ ολοι θα ξερουν οτι οταν δεσουν πας στανταρ για απιστευτο φινις και μπαινεις του χρονου σα πρωτο φαβορι για ολλα εχοντας απλετο χρονο να χτυπας εξυπνα κ χωρις αγχος.....αυτοσκοπος δεν ειναι κανενας τιτλος αυτοσκοπος ειναι να γινουμε παλι ΑΕΚΑΡΑ.
Υ.Γ Προβλεπω ζουμπερ να αγοραζετε το καλοκαιρι κ αμεσως καπακι να γινετε η ακριβοτερη πωληση μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανοιγοντας κερκοπορτα σε πολλους να ξαναδουν οτι η ΑΕΚ μετραει στην αγορα και αν ερθεις εδω δε θα θαβεσε πλεον....
τι πληρεις ρε παιδια. δουλευομάστε μεταξύ μας. αριστερο μπακ κανει μπαμ οτι χρειαζεσαι. καθως επίσης και 8 αρι βαρβατο. μονο τοτε θα πεις οτι εισαι σε καλη κατάσταση. γιατι δεν ξέρεις και τι θα σου βγει στο τέλος. μπορεί να μην κολλησουν οι παίχτες να έχεις τραυματισμους. τοσα εχουν δει τα ματια μας τα τελευταία χρόνια. σίγουρα θα είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από ότι ήμασταν. και ο Δ.Μ έχει κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορούσε. με εκπλήξει ευχαρίστα πραγματικα
Για τον πρόεδρο ειδικά φέτος, δεν μπορείς να πει κανείς τίποτα. Έχει δώσει χρήμα για Αραούχο, Αμπραμπάτ, τώρα για Ζούμπερ, για Μισελέν, για Στάνκοβιτς. Είναι αρκετά εκατομμύρια, χώρια οι μισθοί τους.
Απόλυτα πλήρεις θα είμαστε με ένα οκτάρι στη θέση του Σάκχωφ και με ένα αριστερό μπακ, πάντως το φετινό ρόστερ με την προσθήκη του Τσούμπερ είναι το πληρέστερο των τελευταίων χρόνων
Κανονικά το όνομά του ειναι ΤΣΟΥΜΠΕΡ, γιατί το Ζ προφέρεται ΤΣ, τώρα θα μου πείτε και ΤΣΟΥΤΣΟΥΜΠΕΡ να λέγεται το ίδιο μας κάνει, εκείνο που μετράει είναι να έρθει ο παιχταράς στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ,
....
Με το καλό λοιπόν να έρθει και να ανεβούμε σε άλλο επίπεδο...........
Ας ελπίσουμε η αίσθησή σου να μην ισχύσει και να κάνουν επιτέλους και μια μεταγραφή καθαρόαιμου δημιουργικού χαφ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Και αφήνουμε φυσικά στην άκρη το θέμα του αριστερού μπακ.
Να λέμε την αλήθεια αυτό που είπε χωρίς απρόοπτα με άγχωσε λιγάκι. Ελπίζω σήμερα να έχουμε τα καλά νέα.
Πάρτε και το Γάλλο με συμβόλαιο που θα ανενωνεται κάθε σεζόν ανάλογα με τη συμπεριφορά του, και Κατράνη για έξτρα λύση και τοτε αρχίζει το πρωτάθλημα με άλλες προοπτικές.
πλήρης θα είμαστε με τις προσθήκες σε βασικό αριστερό μπακ 8αρι και κεντρικό αμυντικό μονο τότε μπορούμε να τούς κοιτάξουμε όλους στα μάτια και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και κύπελο!
Πλήρεις???Εδώ κάνεις λάθος Κώστα..Αριστερό μπακ θέλουμε κ σίγουρα ένα 8 αρι..Κ ίσως ακόμα δεν είμαστε Πλήρεις..Οι αλλαγές δεν παίζουν ρόλο σε ένα ροστερ?Σε περίπτωση καρτών η τραυματισμών έχουμε ισαξιους να τους αντικαταστησουν?Νομίζω οχι..Αρα ας κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Με όλη την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου Κετσε..
Αυτο το πληρες μη το λες!!Θελουμε οπωσδηποτε αριστερο μπακ!!και τον εντσαμ!!η παικτη τυπου εντσαμ για να πουμε οτι δε θα μεινουμε παλι δεκα βαθμους πισω τον οκτωβριο!!..
Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος αν η ΑΕΚ δεν πάρει 8άρι...
Επίσης πιστεύω ότι μπορούμε από τους ελεύθερους να πάρουμε στόπερ πχ: Μάικον (νομίζω είναι ακόμα ελεύθερος)Και αριστερό Μπακ χειμώνα.....
Πλήρης πλήρης δεν είναι, άλλα έγινε τεράστιο άλμα σε ποιοτικές προσθήκες και αποδεσμεύσεις. Πρέπει να δέσει αρχικά η ομάδα με αυτά που πήρε και να προχωρήσουμε αργότερα σε δυο ακόμα αρ. μπακ και
Σιδερένιος και πρωταθλητης!!
Μέσοεπιθετικά είμαστε κομπλέ για τον 1ο γυρο οσο δεν ήμασταν ποτέ τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση το πρωτάθλημα που πηραμε στο γήπεδο το 2008).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το πρόβλημα είναι πίσω στην αμυντική γραμμή. Μακάρι να δέσει η άμυνα γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι άμυνες κερδίζουν πρωταθλήματα...
Αριστερό μπακ θα χρειαζόμαστε ακόμα, αλλά σε γενικά η μεταγραφική περίοδος θα μπορεί να θεωρηθεί καλή. Σίγουρα πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι, μακάρι να δέσει η ομάδα και του χρόνου με λιγότερες και ποιοτικές προσθήκες να μιλάμε για διεκδίκηση πρωταθλήματος.
Αριστερο μπακ δεν ειμαστε πλήρεις Κώστα και φοβαμαι μη γινει η αχίλλειος πτέρνα μας καθως ειναι κομβική θέση.Νομιζω οτι πρεπει να γινει κίνηση για Κατρανη.Έλληνας,ελευθερος προερχόμενος απο σεζόν στο γαλλικό πρωταθλημα.ο Μιται πρεπει να δοθεί δανεικός να παιξει μια γεμάτη σεζον να ολοκληρωθεί σαν παίκτης.
Σιδερένιος και πρωταθλητης!!
Μέσοεπιθετικά είμαστε κομπλέ για τον 1ο γυρο οσο δεν ήμασταν ποτέ τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση το πρωτάθλημα που πηραμε στο γήπεδο το 2008).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το πρόβλημα είναι πίσω στην αμυντική γραμμή. Μακάρι να δέσει η άμυνα γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι άμυνες κερδίζουν πρωταθλήματα...
Να κρατάμε μικρό καλάθι ή μεγάλο??
Αρ.μπακ και 8αρι