Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι τρεις κατηγορίες παικτών στο ρόστερ της ΑΕΚ Β'

Η ΑΕΚ Β’ έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά στην Πορταριά και η αλήθεια είναι πως το έργο του τεχνικού τιμ είναι αρκετά πιο πολύπλοκο σε σχέση με την εντύπωση που υπάρχει. Το aek365 εξηγεί το γιατί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

H δουλειά των ανθρώπων που «τρέχουν» την ΑΕΚ Β’ είναι αρκετά πιο πολύπλοκη σε σχέση με αυτό που αντιλαμβανόμαστε οι απ’ έξω, αφού το συγκεκριμένο εγχείρημα πέραν του καινούργιου του πράγματος, έχει κάποιες παραμέτρους οι οποίες χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

Η ιδιομορφία, σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι πως το εγχείρημα της ΑΕΚ Β’ προϋποθέτει αναπτυξιακή δομή με μακροπρόθεσμο στόχο τη στελέχωση της πρώτης ομάδας με νεαρούς ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που απαιτείται και η αγωνιστική αξιοπρέπεια αφού όπως και να το κάνουμε σε ένα μέγεθος όπως αυτό της ΑΕΚ, το αποτέλεσμα μετράει σε κάθε περίσταση, ειδικά όταν μιλάμε για μια επαγγελματική ομάδα.

Οι… κατηγοριοποιήσεις του ρόστερ

Ένα από τα σημεία κλειδιά που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας και προσέγγισης της κατάστασης του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κατηγοριοποιήσεις στο ρόστερ. Περιγράφοντάς τις μπορεί και ο απλός οπαδός να καταλάβει την ιδιαιτερότητα του τμήματος αλλά και το επίπεδο δυσκολίας της δουλειάς από το τεχνικό τιμ. Υπάρχουν, λοιπόν, τρεις κατηγορίες παικτών στο ρόστερ.

Τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία

Η πρώτη κατηγορία αφορά τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία. Τα παιδιά, δηλαδή που την προηγούμενη (και γενικά τις προηγούμενες σεζόν) συμμετείχαν με τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες των τμημάτων της ΑΕΚ στα πρωταθλήματα υποδομής. Μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν καμία εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο τα οποία θα μπουν από φέτος σε μια σκληρή πραγματικότητα όπως είναι το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.

Οι παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμούς σε ομάδες Β’ Εθνικής

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι νεαροί παίκτες που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια και τις τελευταίες σεζόν αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε ομάδες Β’ Εθνικής. Οι συγκεκριμένοι έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν φέτος και είναι οι πιο… έτοιμοι από όλο το ρόστερ ως προς εκείνα που θα συναντήσουν στην κατηγορία.

Οι πιτσιρικάδες της πρώτης ομάδας

Η τρίτη κατηγορία αφορά τους παίκτες που έρχονται από την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Κοσίδης, Χριστόπουλος, Ραντόνια, Σαμπανάτζοβιτς, Παρράς. Πιο μπαρουτοκαπνισμένοι θεωρητικά, οι οποίοι ωστόσο θα χρειαστούν διαφορετική διαχείριση, σε πιο στενή συνεννόηση με την πρώτη ομάδα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μιλάμε για τρία διαφορετικά «γκρουπ» παικτών με διαφορετικά δεδομένα, τα οποία θα χρειαστούν διαφορετική διαχείριση από το τεχνικό τιμ προκειμένου να είναι όλοι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και έτοιμοι να συνεισφέρουν σε όποια από τις δύο… ΑΕΚ τους χρειαστεί. Με δεδομένη και την απειρία που υπάρχει γύρω από το πολύ καινούργιο εγχείρημα, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δε μιλάμε για κάτι απλό και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή υπομονή.

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ