Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκάλης: Αποδέχομαι την πρόταση του Φασούλα και τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετομπολίστας δήλωσε πως αποδέχεται την πρόταση του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νίκος Γκάλης ανέφερε πως σκοπεύει να αποδεχτεί την πρόταση του Παναγιώτου Φασούλα και να αναλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ, σε περίπτωση που ο δεύτερος εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Γκάλης:

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ