Το ότι ο Άντι Ρόμπερτσον είναι βιονικός ήταν γνωστό, αλλά ο χρόνος αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Μπιλμπάο, εξέπληξε και τους πιο αισιόδοξους. Ο Σκοτσέζος μπακ είχε υποστεί τραυματισμό στο γόνατο κόντρα στους Βάσκους και οι προβλέψεις μιλούσαν για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.
Κι όμως ο Ρόμπερτσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στις αρχές της εβδομάδας και σήμερα μπήκε και στην κανονική προπόνηση, σκορπώντας χαμόγελα στον Γιούργκεν Κλοπ.Ο Ρόμπερτσον έχασε την πρεμιέρα των «κόκκινων» κόντρα στη Νόριτς και δύσκολα θα προλάβει και το ματς κόντρα στην Μπέρνλι αλλά όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Τσέλσι στις 28 Αυγούστου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
