Προς αίσιο τέλος οδεύει το θέμα με τα τηλεοπτικά των ομάδων, καθώς μετά τον Aστέρα που φαίνεται να οδεύει προς Nova, άλλες πέντε ομάδες τα βρήκαν με την Cosmote.
Ο λόγος για τους Παναιτωλικό, Βόλο, Απόλλωνα, Ιωνικό και Λαμία.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις.
Έτσι η Cosmote θα αποκτήσει για την τρέχουσα σεζόν τα δικαιώματα 8 εκ των 14 ομάδων του πρωταθλήματος, αφού ήδη έχει ανακοινώσει τη συμφωνία της με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ.
Η Nova έχει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, του Άρη, του Αστέρα, του ΠΑΣ και του Ατρομήτου ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε πλέον προς την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η ποακ θα πάρει τη καλύτερη πρόταση θυμηθείτε το θα πέσει βόμβα θα γίνει παταγος OPEN TV