Με τον Σαρδινέρο να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και τον Βάτερμαν να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος αυτού, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (19/8) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, κατοχής μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης και Σελίμοβιτς, ενώ ο Τοράλ συνεχίζει θεραπεία. Οι Στάικος και Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (20/8), στις 08:00 το πρωί, ενώ η αποστολή θα “πετάξει” το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα λόγω του φιλικού αγώνα που θα δώσει στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Καλλιθέας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
