Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γεγονός η πρώτη απόλυση ανεμβολίαστης εργαζόμενης σε δομή φροντίδας

Η πρώτη απόλυση υγειονομικού επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι γεγονός


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γεγονός είναι η πρώτη απόλυση γυναίκας, εργαζομένης σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες, επειδή δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο δικηγόρος της, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» και τόνισε ότι η γυναίκα αρνήθηκε να εμβολιαστεί για λόγους υγείας, διατηρώντας μια επιφύλαξη για το εμβόλιο.

«Διατύπωσε τις ενστάσεις της αλλά διατηρούσε απαρεγκλίτως τα ισοδύναμα μέτρα προστασίας περιστολής της διασποράς του ιού» τόνισε.

«Η απόλυση επήλθε ως εσχάτη των ποινών, παρά το ότι ακόμα δεν είχε προηγηθεί η θέσπιση της ΚΥΑ, η οποία προέβλεπε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υγειονομικούς», πρόσθεσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ