Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέα ΓΣ στην Super League την ερχόμενη Δευτέρα

Η Super League όρισε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την επόμενη Δευτέρα (23/8) σε περίπτωση που δεν βρεθεί άκρη την Τρίτη 17/8 ή την Πέμπτη 19/8 επί της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τις 23/08


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος να έχει οριστεί για το προσεχές Σάββατο (21/8) και έχοντας ορίσει δύο ΓΣ την Τρίτη (17/8) και Πέμπτη (19/8), η Super League όρισε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για την ερχόμενη Δευτέρα (23/8).

Θυμίζουμε πως ακόμη δεν έχει ψηφιστεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και αν δεν λυθεί το ζήτημα αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε αναβολή στο Πρωτάθλημα και γι αυτο η διοργανώτρια αρχή όρισε την Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την επόμενη Δευτέρα…

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.
2. "Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999".
3. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 25/8/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (23/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ