Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πωλούνται Ίντερ και Μίλαν!

Στο σφυρί οι δύο ομάδες του Μιλάνου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ίντερ και η Μίλαν είναι προς πώληση, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας στην Ιταλία.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κάρλο Φέστ στην εφημερίδα «Il Sole 24 Ore», η Ίντερ και η Μίλαν είναι προς πώληση από τους μεγαλομετόχους τους. 

Αρχικά στους «νερατζούρι» η εταιρεία Suning η οποία κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, εδώ και καιρό αναζητάει αγοραστή μιας και η πανδημία του κοροναϊού την επηρέασε σημαντικά από οικονομικής άποψης, γι' αυτό και πούλησαν τους Χακίμι και Λουκάκου ενώ σημαντικές μειώσεις στα έξοδα έχει κάνει και στην Τζιανγκσού, ομάδα της Κίνας την οποία επίσης έχει υπό την κατοχή της. Έτσι εφόσον έρθει μία καλή πρόταση, οι Κινέζοι μεγαλομέτοχοι της Ίντερ, είναι έτοιμοι να την αποδεχθούν. 

Όσον αφορά τους «ροσονέρι» το επενδυτικό γκρουπ Elliott Management έχει θέσει ένα χρονικό «κύκλο» όσον αφορά την επένδυση που έκαναν στην ιταλική ομάδα και αυτή αυτή στο τέλος της. Άλλωστε η Μίλαν ήρθε στην κατοχή τους αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης Γιονγκχόνγκ Λι αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω χρεών. Στόχος ήταν να κάνουν πιο ελκυστική την Μίλαν σε υποψήφιους αγοραστές κάτι που θεωρούν πως έχουν καταφέρει και με την έξοδο στο Champions League. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ