Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έξι μήνες για το όργιο

Η συμμετοχή στο... πάρτι κόστισε ακριβά στους Βέλα και Σουάρεθ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού αποφάσισε να τιμωρήσει με εξάμηνο αποκλεισμό από την εθνική ομάδα τον Κάρλος Βέλα της Άρσεναλ και τον Εφρέν Χουάρεθ της Σέλτικ για την συμμετοχή τους σε όργιο το οποίο περιελάμβανε 14 πόρνες και μία τρανσέξουαλ.

Το όργιο έλαβε χώρα αμέσως στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Μεξικού αμέσως μετά το φιλικό με την Κολομβία. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέβαλε χρηματικά πρόστιμα σε άλλους εννέα διεθνείς ποδοσφαιριστές που φέρονται να συμμετείχαν και εκείνοι στο... πάρτι που διοργανώθηκε.

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ