Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο των play off του Europa League. Το πρώτο ματς, που θα γίνει την Πέμπτη (19/8, 22.00, MEGA, Novasports Prime) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο 40χρονος Ιταλός Μάρκο Γκουίντα.
Μια φορά στο παρελθόν συνάντησε τους «ερυθρόλευκους», στο εκτός έδρας 0-0 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν τη σεζόν 2019-2020.
Στη ρεβάνς της Σλοβακίας, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (26/8, 21.45), διαιτητής θα είναι ο 43χρονος Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 είχε διευθύνει την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας (3-1) για τα προκριματικά του Europa.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!