Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ολυμπιακός - Σλόβαν: Ο Ιταλός Γκουίντα και ο Γερμανός Αϊτεκίν οι διαιτητές των δύο αγώνων

Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα και ο Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν αναμένεται να διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο των play off του Europa League. Το πρώτο ματς, που θα γίνει την Πέμπτη (19/8, 22.00, MEGA, Novasports Prime) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο 40χρονος Ιταλός Μάρκο Γκουίντα.

Μια φορά στο παρελθόν συνάντησε τους «ερυθρόλευκους», στο εκτός έδρας 0-0 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν τη σεζόν 2019-2020.

Στη ρεβάνς της Σλοβακίας, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (26/8, 21.45), διαιτητής θα είναι ο 43χρονος Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 είχε διευθύνει την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας (3-1) για τα προκριματικά του Europa.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ