Μία μεγάλη συνέντευξη στην Κροατία παραχώρησε ο Μάρκο Λιβάγια και μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στον Μάρκο έγινε η ερώτηση: «Σε αγαπούν ακόμα στην Ελλάδα, οι οπαδοί της ΑΕΚ σε καλούν συχνά πίσω στην Αθήνα…», με τον Κροάτη να απαντά: «Ήμουν στην Ελλάδα για 3,5 χρόνια. Ηταν μία ωραία περίοδος για μένα. Παίξαμε τρεις φορές στον τελικό Κυπέλλου. Πήραμε πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Παίζαμε Ευρώπη συνέχεια. Με την ομάδα που είχαμε το αξιοποιήσαμε στο έπακρο. Δεν ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε όμως. Εχω πολλούς φίλους στην Αθήνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μαρκο σε νιωθω παλικαρι μου κανενας δε σου εδωσε τα ευσημα οταν αναγκαστικες να παιξεις σε μια θεση που δε ηταν φυσικη σου θεση παρο ολα αυτα επαιξες μας εβγαλες 3τους μας πηγες τελικο με τον σκατογαυρο κι επειδη δε το πηραμε το ευχαριστω τους εδω μεσα ηταν να σε βριζουν να σε κραζουν και λογικο μετα να τα φορτωσεις ολα στον κοκορα και μερικοι εδω μεσα για να βγουν οτι αυτοι εχουν δικιο αρχισανε να λενε τα στραβα σουπ ου εκανες στα ματς οτι ησουν ατομισταρος το επαιζες μαγκας ετρωγες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καρτες οταν τα εκανες και περναμε τα αποτελεσματα ησουν ο καλυτερος ολοι γουσταραν τωρα που τα φορτωσες στον κοκορα θυμηθηκαν να σου πουν τα στραβα σου κι αυτο να εχουν δικαιολογια πραγματικα καλα εκανες που δε επαιζες μετα τον τελικο με γαυρο οσο για το 3 γκολ που φαγαμε με μπραγκα στην πορτογαλια 3-0 παλι δε σε κατηγορο που ειχες κατσει και εβλεπες τι φαση διοτι δε εφταιγες εσυ εδω παλι το μονο που κοιτουσαν ηταν η καταληξει της φασης που μπηκε το γκολ και εσυ εβλεπες καθιστος στην φαση πριν οταν την ειχε την μπαλα κανενας δε πηγε να του δωσει στυριγμα να φυγει απο τα ποδια του η μπαλα ειδα δυο και ερχοταν και τριτος της μπραγκας και τον περικυκλωσανε κανενας απο τους συμπαιχτες του δε ειχε στυριγμα κατα τα αλλα ολοι εδω μεσα το παιζετε ξερολες αλλα απο ποδοσφαιρο μηδεν δε ξερετε γιατι δε βλεπετε κι οτι να λετε μια ειναι η κατασταση απο την ημερα που εφυγε τουτος ο παιχταρας που μετα απο τον σκοκκο δε εχουμε ξαναδει δειτε τι κανει στην χαιντουκ σπλιτ σε καθε αγωνιστικη γκολ και ασιστ ειναι...
cloudharris29 Το post σου είναι γεμάτο ψέματα και ανακρίβειες για το εν λόγω κακομαθημένο τυπάκι. Πρώτον κανένας αεκτζής δεν άρχισε να τον βρίζει μετά τον χαμένο τελικό με τον γαύρο. Οι περισσότεροι οπαδοί χαλάστηκαν πολύ με τον Λιβάγια(και δικαίως) εξαιτίας της συνολικής συμπεριφοράς του και της νοοτροπίας του. Πιο συγκεκριμένα περάσαμε ομίλους τσουλου και ο ίδιος έπαιζε ξυλίκι μετά το τέλος του αγώνα, έπειτα τιμωρήθηκε για 4 αγωνιστικές στα πιο κρίσιμα και δύσκολα ευρωπαικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια, σε ευρωπαικό ματς πάλι πούλησε για πλάκα τη μπάλα και μετά καθόταν ξάπλα την ώρα που τρώγαμε γκολ λες και ήταν στην αλάνα του χωριού του, στα περισσότερα ματς που έπαιζε στην Ελλάδα αρπάζονταν και τσαμπουκαλεύονταν συνέχεια με όλους για το παραμικρό, στα αποδυτήρια πιθανότατα είχε δημιουργήσει κλίκα ενώ ταυτόχρονα να μην ξεχάσω τα ηλίθια γελάγια που είχε στο τηγάνι την ώρα που χάναμε από το γαύρο. Αυτός είναι ο αγαπημένος σου κύριος Λιβάγια και όσο για το τεράστιο ταλέντο του σιγά τα αυγά, ένας μπαλαδόρος της δεκαετίας του 90 είναι, χωρίς ταχύτητα, έκρηξη και δύναμη χωρίς καμία βοήθεια στο αμυντικό κομμάτι, μα γιαυτό άλλωστε κατέληξε και στην ποδοσφαιρική "υπερδύναμη Χάιντουκ Σπλίτ".
Να σας θυμίσω γιατί ξεχνάτε. Πραγματικά ήταν καλός παίκτης. ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ, ότι ήταν εξαφανισμένος στα ντέρμπι.
Δεν μπορώ να ξεχάσω, την αποβολή του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, γιατί έτσι γουσταρε, ή γιατί είχε νεύρα, ή γιατί ξύπνησε στραβά με κάποιον, είτε είναι διοίκηση ή δεν ξέρω και εγώ τι.
Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι , χάνει μπάλα ( ή την δίνει επίτηδες λάθος, μόνο αυτός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τι ξέρει) και στην συνέχεια βλέπει την εξέλιξη του ματς , σαν να βλέπει τηλεόραση. Το ρουφηξαμε το γκολακι.
Δεν μπορώ να ξεχάσω , την συμπεριφορά του σε ματς με τον βαζελο. Υπαίτιος για γκολ που φάγαμε και αδιάφορος προκλητικά. Έτσι χάνεις συνεχώς στα ντέρμπι.
Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι είχε τα κέφια του, μόνο σε ματς με τον ολυμπιακσρη στην Θεσ/ νίκη. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της πρώτης πεντάδας.
Για όλα αυτά, δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με Σκόκο και Μπακασετα. Το μόνο κοινό που είχε με τον Τάσο, ήταν ότι έπαιζαν και οι δύο σε άλλη θέση. Αν και ο Τάσος όταν έλειπε λόγω τραυματισμού ο Μανταλος, έδειξε τι αξιζε στην θέση του και πήραμε τίτλο.
Μάρκο , ως προσωπικότητα ήθελες τον χειρισμό σου. Όμως πάνω από όλα είναι η ομάδα. Αυτή που δεν αγάπησες και από την συνέντευξη σου, δεν πονεσες. Απλά πέρασες και έδειξες δείγμα του ταλέντου σου. Θα μπορούσες ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ, περισσότερα. Δεν περίμενα να σου είμαστε τόσο .. αδιάφοροι. Δεν πειράζει καλή τύχη.
Υ. Γ. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι χάσαμε τόσα χρήματα εξαιτίας του, με τα καπρίτσια του σε ευρωπαϊκά ματς. Μετά μιλάμε για καβούρια.
Υ. Γ. Δεν μπορώ να ξεχάσω, ότι χάναμε παιχνίδια από αυτόν τον πεθαμένο βαζελο, αντί να ρίχνουμε 4-5αρες , όπως αυτός θα μας έκανε, αν βρισκόμασταν στην θέση του .
Μάρκο , μακριά και αγαπημένοι. Σε ευχαριστούμε για τους ολυμπιακαρηδες, τις Λαμιες, τις Ξανθες και τα άλλα παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες, που σκοραρες.
μηλαει ποιος λιβαια,ο πρωτεργατης του περσινου ναυγιου,ηγετης της ομαδος επρεπε να φερεις τα πανω κατω εσυ επιρεαζες ολη την ομαδα κατεβαζες την ψυχολογια στον πατο της θαλασας και μολις πατοσαμε τα μαζεψε και εφυγες για το σπλιτ,η ομαδα ηταν τραγικη ετρωγε γκολ με το καλημερα,δεν λεει οτι επεσε το χρημα και για αυτο ηταν ωραια περιοδος,τα υπολιπα τα αρ---δια μανταλικια του κολο τα ενιαμερα δηλαδη.τον θελετε καποιοι να ξαναερθει,μην τρελαθουμε τελιως τα διαλυσε ολα και εφυγε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και εσεις τον γλυφεται,η ομαδα ηταν μαυρα χαλια και αυτος εκανε διακοπες στην πατριδα του.μας το επεξε ιστορια οταν ηταν να φυγει σηριαλ το εκανε και αυτος,καλα τι γινεται μαθανε οτι γα-------στε και πλακωσανε ολοι ενε μονο στην αεκ γονται αυτα,οποιο ειναι να παρουμε τι σηριαλ,παντως απο σηριαλ ταινιες το παμε για χρυσο αγαλματακι στα οσκαρ.
Καμία προσφορά για την ομάδα. Σε όλα τα ντέρμπι και όλα τα δύσκολα παιχνίδια, Άφαντος. Στο καλό και να μας γράφεις . . .
ασε μας ρε λιβαγια την περσινη σεζον σερνοσουνα απο την αρχη καμια απολυτος βοηθεια μας παρατησες στη μεση της σεζον,μας πουλησες εχεις μεγαλη ευθηνη για την περδινη πορεια της αεκ ηγετικο ρολο ειχες επρεπε να κανεις το παν για να ανεβαζες την ομαδα,εσυ εκανες το παν για να ξενερωσεις ολη την ομαδα να μην εχει ρυθμο,σκορποχωρι την καταντησες και σηκωθηκες και εφυγες τα υπολιπα αστα γυφτικο προλογο απο τον αλητη με τον παλιοχαρακτηρα του συνεχεια προβληματα ηταν,οσο τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θυμαμαι,τρελενομαι,ολοι σας λετε να εχροτανε ξανα ο λιβαια,σιγα τον παιχτη.
Παίχτης που παίζει μπουκέτα μετά την λήξη αγώνα που σε έστειλε στα αστέρια μετά από 15 χρόνια και κρεμάει την ομάδα του για 4 αγωνιστικές δεν έχει θέση στην ομάδα μας! Ο ίδιος τύπος έχει κάτσει στο χορτάρι σαν κακομαθημένο 5χρονο και αφήνει την ομάδα του να δεχθεί 3ο γκολ σε αγώνα Europa League!Το θεωρώ απίστευτο ότι κάποιοι τον θέλουν ακόμα και τώρα στην ομάδα.Μακρια και ας είναι η μεταγραφή του ο κανένας.Δεν είμαστε το μαγαζάκι κανενός,αυτά τα χαιδεματα μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε.
Mπαλιτσα ξερει καντάρια σε σχεση με πολλους που κανουν καριερα...τρεξιματα δεν ειχε και μυαλο καθολου κριμα γι αυτον και εμας που επενδυσαμε πανω του και κριμα γι αυτον που οπως δειχνει πηρε κατηφορικη ταση η καριερα του..
οι άλλοι έπαιζαν Ευρώπη και συγκεκριμένα CL επειδή εσύ την ώρα της χαράς πήγες και πλακώθηκες
Το γεγονός ότι καλύτερη πρόταση από της ΑΕΚ δεν βρήκε σας λέει κάτι?
Πάντως αυτή τη στιγμή καλύτερο στη θέση του δεν πήραμε!
κωνσταντινουπολη86 θα σου πω εγω γιατι γιατι δε ξερετε να εκτιματε τους παιχτες δες τι κανει τωρα στην κροατια που παιζει ο λιβαγια γκολ και ασιστ ειναι σε καθε αγωνιστικη μη σου θυμισω μπακασετα και γιακουμακη ο ανθρωπος εκανε την υπερβαση επαιξε σε μια θεση που δε παιζει πηρε την ομαδα στις πλατες του μας εβγαλε τριτους μας πηγε και τελικο και επειδη δε το πηραμε απο τον σκατογαυρο πιο ηταν το ευχαριστω σας τον κραζατε τον βριζατε λογικο να τα απαρατηση και το ειπε δε φευγω για τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεφτα φευγω να βρω νεες προκλησεις αυτο τα λεει ολα στο ξαναλεω δες τωρα τι κανει με την χαιντουκ σπλιτ βαζει γκολακια και μυραζει σε καθε αγωνιστικη εγω θα πω τετοιο παιχταρα που ειχαμε ειχα να δω μετα τον σκοκκο.
Καλώς η'κακως η ομάδα πρέπει να εστιάσει σε παίκτες που παθιάζονται με τη φανελα,δένονται και παίζουν για τον κόσμο..Δε νοείται να παίζεις η'να έχεις παίξει 3 χρόνια στην ΑΕΚ και να κανείς τέτοιες αδιάφορες δηλώσεις.Και δυστυχώς ΟΛΟΙ κάνουν τέτοιες (βλ.Κριστισιτς, Ολιβέιρα κτλ).Ισως εκεί έγκειται και η αγωνιστική αδιαφορία τους..Προφανώς σε συνδυασμό με την έλλειψη ποιότητας δίνει αυτό το αποτέλεσμα που "θαυμάζουμε"
Μην αρχίσετε να τον Κράζετε….
Δεν λέει κάποιο ψέμα .
Βέβαια ο ίδιος απέδειξε πως οι προσδοκίες του ήταν πολύ κατώτερες ακόμα και από το ελληνικό πρωτάθλημα
Πραγματικά.Δεν λέει ψέματα.Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν αγάπησε την ομάδα.
barbfak21 πραγματικα εσυ λες ψεμματα με την γκρινια σας δες τι παιχτες εχουμε χασει και τι κανουν τωρα γιακουμακης-μπακασετας και λιβαγια αν αυτος που λες δε αγαπησε την ομαδα εσεις ο καθενας τι κανετε ουτε ενα ευχαριστω δε του ειπατε που μας εβγαλε τριτους και μας πηγε σε τελικο σε μια θεση που δε ηταν φυσικη του θεση ως εξτρεμ γκεγκε.
Α ρε Μαρκο γαμωτο..