Την ευκαιρία να τεστάρει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του, μιάμιση εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, θα έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεωφόρο (21:00, Cosmote Sport 1).
Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη χθεσινή προπόνηση και απέκλεισε για προληπτικούς λόγους τους Μακέντα και Ιωαννίδη, παρότι συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Οι δύο επιθετικοί είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες.
Την αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελούν: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σιδεράς, Σάρλια, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής και Αθανασακόπουλος. Εκτός παραμένουν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Πούγγουρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
