Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το υλικό από την επίσημη φωτογράφηση της ΑΕΚ. Για πρώτη φορά δεν χρησιμοποιήθηκε φόντο από το προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων, αλλά από ειδικά φτιαγμένο σκηνικό. Σε αυτό γραφόταν το AEK FC και είχε την Αγιά Σοφιά και μεγάλο δικεφάλο αετό. Το aek365.gr σας παρουσιάζει μερικές από τις φωτογραφίες…
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΑΝΕΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ!!!
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΤΙΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ.
ti egine re,oloi aksiristoi einai?
o Τζιμπουρ μες τη μαστούρα είναι
και οι μακος γεωργεας αλλα ειναι πιο high χαχαχαχαααχαχαχχα ο σαββας ειναι ερωτευμενος...LOL πιο σωστοι στη φωτογραφια ειναι οι σκοκο ντουσαν λαγος γεωργεας (η καλυτερη τετραδα σε στυλ και φωτογενεια)
xaxaxaxa sostos o pextis!!!
ΣΩΣΤΟΣ Ο giorkip21 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΗ ΑΕΚΑΡΑ. http://www.facebook.com/pages/KATO-TA-CHERIA-APO-TON-NTOUSAN-MPAGEBITS-/147914305244116?v=page_getting_started ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ - ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ Η ΟRIGINAL (ΜΕΡΙΚΟΙ) ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ORIGINAL ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΗΝΙΑ!!!
o rafic mallon toualeta hthele na paei polu sfigmenos vgike....den kserw an prolave kai den xestike panw tou sthn fotografish!!!
Πού' σαι ρε Ντάνιελ...Με σένα μέσα ούτε το πρώτο της Τρίπολης θα είχαμε φάει ούτε την κούρσα-παρωδία του Επστάϊν...Ήταν αχώνευτο βλέπεις το συμβόλαιο...Όσο τα εισιτήρια με τη Dundee Utd ας πούμε... ΠΟΥ' ΣΑΙ ΡΕ ΝΤΑΝΙΕΛ ;;; Α σε βρήκα, εδώ είσαι: http://www.celticfc.net/news/stories/news_160910095156.aspx
Άστα φίλε μετρημένοι στα δάκτυλα ήμασταν αυτοί που είχαμε καταλάβει την αξία του. Τεράστιος όχι, αλλά σε αυτή την ΑΕΚ, θα εξακολουθούσε να είναι βασικότατος.
ΟΝΤΩΣ Ο ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η' Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΥΜΦΟΡΟ...1.200.000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΛΛΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΑΝ ΔΕ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΡΙΓΜΕΝΟΙ.......ΔΙΚΑΙΩΣ.
o dellas sta 47 tou tha einai akomh kaluteros apo ton vasilia ths gkelas! eleos eipame na gkriniazoume alla oxi ki etsi! oso gia to prwto ths tripolis kai thn koursa parwdia tou epstain... kai perusi kai properusi exaitias tou ki oxi mono vevaia fagame arketa,paaaaara polla tha elega goal parwdies den nomizete?
μαγκες ειστε αδικοι. οσο εχουμε ανασταλτικο προβλημα στα χαφ και οσο θα παιζουμε ανοιστα και θα πιεζουμε χωρις να σκοραρουμε τοσο οι ομαδες που μας παιζουνε ταμπουρι θα βρισκουνε χωρους και θα ταλαιπωρουνε τα μπακ. αν ανασταλτικα μπαζεις και ο αλλους στις αντεπιθεσεις δεν βρισκει αντιστα στα χαφ και σουταρει απο οπου θελει, τι να σου κανει το μπακ; γκελα θα σου κανει. θα ανεβει ο νασουτι που ειναι καλος παικτης και θα δεσει πολυ η αμυνα οσο θα ψηνεται ο μανωλας. μην ξεχναμε ολοι οτι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δελλασ θα δωσει στον μανωλα πολλα, ο μαιστοροβιτς δεν μπορει ουτε να καταλαβει ουτε να διδαξει τον μανωλα. ΑΕΚαρα εισαι ωραια! (αυτη ειναι επισημη; @ aek365: αυτη δεν ειναι η δευτερη φανελα; η πρωτη (?) η κιτρινη, θα φορεθει καθολου φετος;)
ο ραφικ ειναι!!
ρε παιδια η φωτογραφια ντου λυμπε μηπως ειναι απ την προηγουμενη θητεια ? Ουτε μια ρυτιδα δεν εχει . . . . . . . .
O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΛΗΣ...!!!! ΓΕΩΡΓΕΑ ΨΥΧΑΡΑ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ...
o atheofovos o fotografos evale ton scocco dipla me ton prigkhpa... hahaha