Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ έφτασε ο Κλεμάν Μισελέν. Ο διεθνής Γάλλος δεξιός μπακ-χαφ, που νωρίτερα διαβάσατε πως βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ένωση, πάτησε στην Αθήνα επομένως αυτό δρομολογεί και τις τελικές εξελίξεις. Ο 24χρονος άσος που πέρυσι είχε 26 συμμετοχές στην Ligue 1 (είχε και 4 ασίστ) και 2 στο Coupe de France όντας από τους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή πορεία της Λανς και παράλληλα υπήρξε βασικό στέλεχος της Ολυμπιακής ομάδας της Γαλλίας στο Τόκιο, εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί με μεταγραφή από την ΑΕΚ προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η “τρύπα” στο δεξί άκρο της άμυνας. Με έναν ποδοσφαιριστή που έχει εξαιρετικά στοιχεία, προοπτικές και ποιότητα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Προς ενημέρωση ο Μισλεν ήταν ο αναπληρωματικός δεξιός Μπακ ΧΑφ της Λανς στο 3-4-3 που έπαιζαν πέρσυ. Βασικός ήταν ο Κλάους!
Ακου μουφατζη δε θα λες ψεμματα , 13 ματς βασικος και 13 ως αλλαγη , στην Λανς οχι σε χωριο.
Σου είπα εγώ ότι έπαιξε λιγότερα;Σου είπα ότι ήταν ο αναπληρωματικός. Πήγαινε ψάξε να δεις πόσα έπαιξε ο κλαους βασικός κ πόσα λεπτά. Και από τα 13 βασικός που είχε ο μισλεν τα δύο ήταν σέντερ Μπακ κ τα άλλα δύο αριστερό Μπακ ΧΑφ. Αυτά όσο αναφορά τα στατιστικά. Γνώμη μου είναι ότι θα παίξει στην ΑΕΚ και θα είναι πολύ καλός!
Ας τον δούμε στο γήπεδο πρώτα. Καλορίζικος. Και για τον Ταντσενγκο τα ίδια έλεγαν πολλοί εδώ μέσα και είδαμε τι μας βγήκε. Δεν θεοποιούμε κανένα. Χρειάζεται μεγαλύτερη υπέρβαση για να γίνουμε ομάδα. Εξτρέμ αριστερά, χαφ δημιουργικό, μπακ αριστερά, και ένα δεκάρι. Α και κάτι άλλο. Ας πει κάποιος στη βεντέτα τον Ανσαριφαντ να μην μουτρώνει όταν δεν θα εί
argiris1977 Και επειδή δηλαδή κάποιοι έλεγαν τα ίδια για τον Νταντσένκο εδώ μέσα πάει να πει ότι πρόκειται για ίδιες ή παρόμοιες περιπτώσεις παικτών; Σαφώς και δεν πρέπει να θεοποιούμε κανένα, αλλά το κριτήριο για την αξία του καθενός δεν είναι τα λόγια του κάθε οπαδού. Αρκεί μόνο να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό των 2 ποδοσφαιριστών για να καταλάβεις. Ο Νταντσένκο είναι 27 χρονών και τον αποκτήσαμε από την τελευταία ομάδα του Ρωσικού πρωταθλήματος Ούφα και εκεί όχι πάντα βασικός.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο Μισλέν από την άλλη είχε 2 γεμάτες χρονιές ως βασικός στην Λανς που πέρσι βγήκε έβδομη στο αρκετά υψηλού επιπέδου γαλλικό πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα αγωνίστηκε και με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στους ολυμπιακούς αγώνες. Τέλος όσον αφορά τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε συμφωνώ με μια μικρή ένσταση όσον αφορά τους χαφ(οχτάρι και δεκάρι). Επειδή το θεωρώ αρκετά δύσκολο να κάνουμε την υπέρβαση και να φέρουμε 2 πολύ καλούς στα χαφ, εγώ προσωπικά προτιμώ να έρθει τουλάχιστον 1 οχταροδεκάρι αλλά να είναι παιχταράς και όχι να μου φέρουν 2 αμφιβόλλου ποιότητας παίχτες στο κέντρο. Για αριστερό εξτρέμ και αριστερό μπακ συμφωνώ.
Θα ηθελα να πω μερικα πραγματα για τον Μπακακη γιατι βλεπω πολλους που βαζουν dislike για οποιους μιλησουν για αυτον .Λοιπον ο Μιχαλης για μενα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας δεν εχει δημιουργηση ποτε προβλημα στην ομαδα δεν εχω ακουσει την φωνη του ποτε να βγει και να κανει δηλωσεις μεχρι εκει ολα καλα ....Ποδοσφαιρκα τωρα ... τρεχει οκ πανω κατω , φιλοτιμος οκ , προσπαθεί ναι , αλλα του λειπουν και πολλα οπως ψυχρεμια , πασα , σεντρα πολλες φορες κατεβαινει την πλευρα και αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρατηρηση κανεις δεν εχει την τριπλα να περασει εναν αντιπαλο να κατεβει στην γραμμη για να την κανει και αναγκαστικα βγαζει σεντρες απο την γωνια της μεγαλης περιοχης με αποτελεσμα πολλες απο αυτες να αντιμετωπίζονται πολυ ευκολα απο τους αντιπαλους ...αμα κατσεις και δεις αγωνες ακομα και απο 3 χρονια πριν αλλα και περσινους αυτο δεν αλαξε και ουτε θα αλαξει δεν τον κατηγορω αυτο ξερει αυτο μπορει .Αλλα κακα τα ψεματα χρειαζόμαστε εναν παίκτη με ουσία και πιο πολλά στοιχεία τουλάχιστον για βασικο .
Ο Μπακακης τις καλυτερες εμφανισεις τις εκανε ως αριστερο μπακ
Τόσα χρόνια το μόνο που έμαθα γιατί έπαθα είναι να περιμένω για να κρίνω τους πάντες εντος αγωνιστικού χώρου!!! Πολλοί ήρθαν χωρίς περγαμηνές και προσφέραν παρα πολλά όπως ο Γιόχανσον και πολλοί ήρθαν με τυμπανοκρουσίες και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο όπως ο Κρίστιτσιτς. Άρα, καλώς να έρθει και περιμένουμε από αυτόν να αποδείξει ότι αξίζει για την Αγιά Σοφιά!!!
Το έχουν πει του προέδρου ότι έκλεισαν παίχτη που πρέπει να τον πληρώσει; Είναι σίγουρα ενημερωμένος; Ρωτάω γιατί μάλλον είναι ακριβή μεταγραφή, ο παίχτης είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, 24 ετών, φαίνεται παιχταράς - δεν νομίζω να έρχεται με λίγα λεφτά
μαλλον εχεις καιρο να διαβασεις κατι για ΑΕΚ και μαλλον θα ετυχε σημερα
Να γκρινιάζουμε όταν ψωνίζουμε απ' την ποδοσφαιρομάνα Περσία είναι για μένα λογικό, αλλά για 24χρονο Γάλλο, βασικό και στέλεχος του σχεδιασμού τών εθνικών ομάδων, δεν το καταλαβαίνω. Όποιος βέβαια καεί απ΄τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, αλλά εδώ μιλάμε για μια πολύ καλή μεταγραφή. Να έρθει το παιδί, να δουλέψει, να παίξει, να ανέβει μέσα απ' την ομάδα και σε 2 χρόνια να κοστίζει 10 μύρια.
Παιδιά η ομάδα δεν έχει ψυχολογία, αν κάνει 3 με 4σερί νίκες πιστεύω πως θα δούμε μια διαφορετική ομάδα.
Αστέρι Μισελέν!!!!!!!!
παιδες γιατι απο φετος η λανς δεν τον υπολογιζει για βασικο? μετα την πολυ καλη πορεια.....
Γιατί η Λανς είναι στο γαλλικό πρωτάθλημα, ανώτερο επίπεδο....όταν έχεις στο πρωτάθλημα σου ομάδες όπως Πάει,Λιλ,Μαρσέιγ και θες να είσαι ανταγωνιστικός προσπαθείς να αναβαθμιστείς και όχι να είσαι με αυτόν που ανέβηκες από 2η κατηγορία! Για το πρωτάθλημα μας περισσεύει κιόλας
Γιατί η Λανς είναι στο γαλλικό πρωτάθλημα, ανώτερο επίπεδο....όταν έχεις στο πρωτάθλημα σου ομάδες όπως Πάει,Λιλ,Μαρσέιγ και θες να είσαι ανταγωνιστικός προσπαθείς να αναβαθμιστείς και όχι να είσαι με αυτόν που ανέβηκες από 2η κατηγορία! Για το πρωτάθλημα μας περισσεύει κιόλας
Γιατί η Λανς είναι στο γαλλικό πρωτάθλημα, ανώτερο επίπεδο....όταν έχεις στο πρωτάθλημα σου ομάδες όπως Πάει,Λιλ,Μαρσέιγ και θες να είσαι ανταγωνιστικός προσπαθείς να αναβαθμιστείς και όχι να είσαι με αυτόν που ανέβηκες από 2η κατηγορία! Για το πρωτάθλημα μας περισσεύει κιόλας
Γιατί πάει σε μεγαλύτερη ομάδα
Καταρχάς συγχαρητήρια για τις ακαριαίες ενέργειες στη μεταγραφή αυτή. Το πιο θετικό είναι ότι ο παίκτης είναι φουλ ελπιδοφόρος και όχι ένα καλός παίκτης που έρχεται εδώ γιατί η καριέρα του είναι σε πτώση και ελπίζει σε ανάσταση. Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση πήρε το μάθημα της . Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών με την Βελεζ έπιασα τον εαυτό μου με μαζοχιστικες τάσεις να προτιμώ τον αποκλεισμό , παρά μια πρόκριση οριακή, μήπως και ξυπνήσει έγκαιρα το επιτελείο των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφών και
.Πόσο τζάμπα ήταν αυτός ο αποκλεισμός.
Αν θέλουμε να λέμε ότι κάναμε τις βασικές μεταγραφές που χρειαζόμαστε , θα πρέπει να πάρουμε ένα βαρβάτο πληθωρικό μέσο που να έχει αρετές και επιθετικές αλλά και να κόβει , ένα box to box όπως δηλαδή ελπίζαμε ότι είναι ο κριστιτσιτς . Επίσης ένα δεξί μπακ βασικό στα ίδια πρότυπα με τον μισλεν καθώς και ένα δεξί εξτρεμ . Αυτές είναι οι μίνιμουμ προσθήκες που χρειαζόμαστε αν θέλουμε να λέμε ότι στοχεύουμε να κάνουμε σοβαρή ομάδα και βήματα προς τα εμπρός
Όμως ακόμα χρειαζόμαστε έναν ηγέτη σέντερ μπακ και ένα επιθετικό. Ο φορ χρειάζεται γιατί ο Καριμ δεν κάνει ούτε για δεύτερος σε ομάδα που θέλει να παράξει ποδόσφαιρο, ενώ ο σέντερ μπακ γιατί θέλουμε μια κολώνα τύπου τσιγκρινσκυ ενώ έχουμε 2 καλα μηχανάκια (Τζαβέλας-βρανιες )Σε αυτή την περίπτωση θεωρητικά κάνουμε πρωταθλητισμο , και λέω θεωρητικά γιατί οι δυο γαύροι είναι σαφώς πιο δεμένοι με κορμό που έχει δομηθεί από προηγούμενα χρόνια.
Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένα δεκάρι στη θέση του μανταλου ακόμα και αν φύγει ο Πέτρος. Τότε πραγματικά ίσως δούμε και κανένα θαύμα.
Όταν βάλεις σωστά εργαλεία στη μηχανή σου θα δεις και τις πραγματικές δυνατότητες του σιμανσκυ και του τα τανκοβιτς που είναι καλοί παίκτες αλλά χάνονται στην γενικότερη μετριότητα της ομάδας. Θα δεις τον καλύτερο λιβαι που μπορείς, και θα δεις και τον Γαλανόπουλο να κάνει και άλλα βήματα προόδου.
Αν βλέπω όνειρα μη με ξυπνάτε. Δεν έχουν καταλάβει εκεί στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης ότι ο αεκτζης χορταίνει κυρίως με μπάλα και όχι με υποσχεσεις τίτλων. Θέλουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Και όταν αξίζουμε τον τίτλο να τον πάρουμε.
Κάτι καλό γίνεται. Χάσαμε την Ευρώπη τζάμπα και βερεσέ…Ας είναι η τελευταία απώλεια…
Πιθανότατα αν περναγαμε στα πέναλτι να έβλεπες όλη τη χρονιά τα ίδια και τους ίδιους
Αν είναι επιτέλους να ξυπνήσουμε από το λήθαργο, χαλάλι που αποκλειστήκαμε!
Καταρχάς συγχαρητήρια για τις ακαριαίες ενέργειες στη μεταγραφή αυτή. Το πιο θετικό είναι ότι ο παίκτης είναι φουλ ελπιδοφόρος και όχι ένα καλός παίκτης που έρχεται εδώ γιατί η καριέρα του είναι σε πτώση και ελπίζει σε ανάσταση. Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση πήρε το μάθημα της . Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών με την Βελεζ έπιασα τον εαυτό μου με μαζοχιστικες τάσεις να προτιμώ τον αποκλεισμό , παρά μια πρόκριση οριακή, μήπως και ξυπνήσει έγκαιρα το επιτελείο των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφών και ( αστείο) και ο μεγάλος.Πόσο τζάμπα ήταν αυτός ο αποκλεισμός.
Αν θέλουμε να λέμε ότι κάναμε τις βασικές μεταγραφές που χρειαζόμαστε , θα πρέπει να πάρουμε ένα βαρβάτο πληθωρικό μέσο που να έχει αρετές και επιθετικές αλλά και να κόβει , ένα box to box όπως δηλαδή ελπίζαμε ότι είναι ο κριστιτσιτς . Επίσης ένα δεξί μπακ βασικό στα ίδια πρότυπα με τον μισλεν καθώς και ένα δεξί εξτρεμ . Αυτές είναι οι μίνιμουμ προσθήκες που χρειαζόμαστε αν θέλουμε να λέμε ότι στοχεύουμε να κάνουμε σοβαρή ομάδα και βήματα προς τα εμπρός
Όμως ακόμα χρειαζόμαστε έναν ηγέτη σέντερ μπακ και ένα επιθετικό. Ο φορ χρειάζεται γιατί ο Καριμ δεν κάνει ούτε για δεύτερος σε ομάδα που θέλει να παράξει ποδόσφαιρο, ενώ ο σέντερ μπακ γιατί θέλουμε μια κολώνα τύπου τσιγκρινσκυ ενώ έχουμε 2 καλα μηχανάκια (Τζαβέλας-βρανιες )Σε αυτή την περίπτωση θεωρητικά κάνουμε πρωταθλητισμο , και λέω θεωρητικά γιατί οι δυο γαύροι είναι σαφώς πιο δεμένοι με κορμό που έχει δομηθεί από προηγούμενα χρόνια.
Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένα δεκάρι στη θέση του μανταλου ακόμα και αν φύγει ο Πέτρος. Τότε πραγματικά ίσως δούμε και κανένα θαύμα.
Όταν βάλεις σωστά εργαλεία στη μηχανή σου θα δεις και τις πραγματικές δυνατότητες του σιμανσκυ και του τα τανκοβιτς που είναι καλοί παίκτες αλλά χάνονται στην γενικότερη μετριότητα της ομάδας. Θα δεις τον καλύτερο λιβαι που μπορείς, και θα δεις και τον Γαλανόπουλο να κάνει και άλλα βήματα προόδου.
Αν βλέπω όνειρα μη με ξυπνάτε. Δεν έχουν καταλάβει εκεί στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης ότι ο αεκτζης χορταίνει κυρίως με μπάλα και όχι με υποσχεσεις τίτλων. Θέλουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Και όταν αξίζουμε τον τίτλο να τον πάρουμε.
Ρε παιδιά αυτός είναι χαφ διαβάζω, δεν έχει παίξει δεξί μπακ σε άμυνα με τέσσερις. Δεξί χαφ σε 3-4-3 παίζει. Δλδ Ντατσένκο στυλ πάλι, αλλά σε κανονικό ποδοσφαιριστή μάλλον. Αγχώθηκα λίγο, ελπίζω να παίξει εκεί που θέλουμε...
μηπως ειναι κανενας που τον μιαζει,γιατι κατι δεν με καθεται καλα,παραταει ενα μεγαλο επιπεδο πρωταθληματος τι λανς που βγηκε 7μη,μακαρι νακλειση παρα πολυ περιπτωση παιχτη,με αγορα η δανεικος με οψιον??
Δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Με τρείς ακόμη δυνατές ενδεκαδατες μεταγραφές και πιστεύω ότι ναι θα δούμε κάτι καλό. Η ντροπή του αποκλεισμού ίσως τελικά αναγκάσει την διοίκηση σε σωστές αποφάσεις. Πίστη και υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!! Καλό Αύγουστο λοιπόν!!!!
Ήδη από τις θέσεις 1 έως 6 η ομάδα θα έχει νέους παίκτες. Το ίδιο και στο βασικό φορ. Αν είναι υγιείς αξίζουν 11αδα ο Γαλανόπουλος με τον Λιβάι. Άρα μένει αριστερό εξτρεμ και κεντρικό χαφ στη θέση του Μανταλου, δηλαδή Ελιασον και Εντσαμ.
Δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Με τρείς ακόμη δυνατές ενδεκαδατες μεταγραφές και πιστεύω ότι ναι θα δούμε κάτι καλό. Η ντροπή του αποκλεισμού ίσως τελικά αναγκάσει την διοίκηση σε σωστές αποφάσεις. Πίστη και υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!! Καλό Αύγουστο λοιπόν!!!!
Καλώς να ορίσει και καλώς να τον δεχτούμε.
Από τους άλλους γιατί έφυγε, γνωρίζει κανείς ?
365 ?
Adrian Semper, λέει κάτι αυτό το όνομα στην ΠΑΕ για 2ο τερματοφύλακα;
Δωσε Μπακάκη στην Λανς
Και παρε
Και τον δευτερο τους μπακ
Δε με νοιαζει πως τον λενε ουτε αν
Ειναι καλος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τελος.
Το παλικάρι όπως φαίνεται ξέρει μπάλα και απ’οτι είδα βγάζεις και σωστές σέντρες και μοιράζει σωστά κάθετες πάσες. Επίσης έδειξε ότι το έχει και στο να αλλάζει παιχνίδι με 30αρες ακριβειας από δεξιά στα αριστερά. Φαίνεται ότι έγινε σωστή δουλειά στη θέση του δεξιού μπακ και σε σωστή ηλικία και με πιθανή μεταπωλητική αξία. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει και 2η μεταγραφή δεξιού μπακ καθώς ο μπακακης δεν θα δεχτεί να μην είναι βασικός και θα ψάξει για να φύγει.
Έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει πάρει πόδι από την ομάδα, 7 πέναλτι το 19-20 μόνος του και έκανε και παράπονα όταν επαιζε ο Βασιλαντωνοπουλος. Δρόμο και μακριά από την ΑΕΚ τέτοια παράσιτα.
φαντασου.. ποιος ? ο μπακακης να τσιναει επειδη δεν παιζει βασικος στην ΑΕΚ!
Vagos21GR Πραγματικά αδελφέ το τέλος της λογικής!!!
Ίδια τακτική που κάναν και με Στάνκοβιτς. Ελπίζω σε ίδιο αποτέλεσμα όπως και ο αυστριακός
Αυτή είναι για τα δεδομένα της ομάδας μια πολύ καλή προσθήκη. Νέος, με την χρηματιστηριακή αξία του στο μέγιστο της - 2.5 mlo €. Για να δούμε τη συνέχεια...
Αυτά είναι τα ωραία. Να ανοίγεις aek365 να βλέπεις ότι χτυπάμε Μισλεν κ σε 4 ώρες ο Μισλεν να είναι Αθήνα!
Φέτος πάμε καλά... Λίγο χρόνο πίστη και όλα καλά!!!
Φέτος πάμε καλά... Λίγο χρόνο πίστη και όλα καλά!!!
Bye bye μπακάκη…..
Εσείς οι 10 με τα ντισλαικ θέλετε μπακακη Ε; Να σας λέει «μας κρίνατε σήμερα ή πήρατε ρεπό»
Τι να σας πω ;
Όχι δεν θέλουμε Μπακάκη , Αλλά σεβόμαστε αυτούς που φόρεσαν την φανέλα και τα έδιναν όλα. Δεν είμαστε αχάριστοι. Μπορεί ο Μιχάλης να μην είναι πλέον πρώτη επιλογή αλλά δεν ήρθε μόνος του στην ΑΕΚ ούτε έμεινε τόσα χρόνια γιατί το ήθελε μόνο ο ίδιος.
Θέλουμε σεβασμό στους παίχτες μας που έχουν δώσει τα πάντα και δεν δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα. Όταν το καταλάβεις αυτό ίσως νιώσεις λίγο ΑΕΚ.
Ετσι πρέπει να γίνονται όλες οι μεταγραφές. Μυστικά και γρήγορα. Ελπίζω να συνεχισθεί αυτό.
Επιτελους Ανασταση.Σευχαριστω ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΚΑΚΗ για ολα αλλα παμε ενα σκαλι παραπανω
5-10 μη σου πω...
Εοιτέλους ! Υψηλή γαστρονομία για το στομάχι του πεινασμένου ΑΕΚτζή...
Σουτζουκακια γιαχνι του Αντρεα ......
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά πιστεύω ότι αν γίνει αυτή η μεταγραφή ο Μπακακης θα ξενερώσει άσχημα
Μπράβοοο!!καλορίζικος..και καθρέφτης σου το γήπεδο..αλλά φαίνεται καλή μεταγραφή...συνεχίζουμε..αριστερό εξτρέμ βασικό!!!και αντί μάνταλο επειγόντως...μακάρι στο τέλος της σεζόν να έχουμε μόνο καλά να πούμε...!!!
Σε άλλη ομάδα Ο αντιμανταλος αυτή τη στιγμή θα ήταν η πιο κομβική, η πιο βασική μεταγραφή!
Ένα επιθετικό, γρήγορο αθλητικό 10αρι που θα κουβαλάει τους πάντες, εξτρέμ, επιθετικούς, αμυντικά χαφ.
Εκει πρέπει να επενδύσεις όπως πέρυσι με λιβαι
Aντε μπραβο!!Επιτελους πηρατε μπρος και και προχωρησατε σωστα και με μυστικοτητα οπως πρεπει!!
ακομα δε το πιστευω
Εχουμε έτοιμο το σύνθημα από την εποχή Γκούντιονσεν. "Τον γ..μιά των γαύρων πως τον λεν,Μισελέν,Μισελέν"
Επιτέλους και μια μεταγραφή που δεν είναι ο γνωστός του γνωστού αλλά αποτέλεσμα σκάουτινγκ.
Πολύ γρήγορη μεταγραφή,σίγουρα ψαγμένη,και με μυστικές κινήσεις άμεσα στην Αθήνα χωρίς να πάρει γραμμή κανεις.αυτα είναι τα όμορφα.και δεν τελειώσαμε ακόμα και συνεχιζουμε..
Μπράβο!! Να και ένα καλό.
Τον είδε κάνεις πέρυσι να μας πει τίποτα?
Απλα παιχταρας !!!!
Μακάρι.. μπας και δούμε και την άλλη παικτουρα που έχουμε μπροστά του, τον Γκαρσία.
Το γοργό και χάριν έχει!!
Έτσι κλείνουν οι μεταγραφές.
Μπραβο σε οσους υπογεια δουλεψανε την μεταγραφη οποιος και εαν ειναι ο υπευθυνος ειτε ο Παναγιωτης ειτε ο Γιαννης ο Παπαδημητριου ειτε και ο Σταθης ο Ταυλαριδης,οταν γινετε σωστα η δουλεια μαγκες θα ακουτε αυτο που σας αξιζει ΜΠΡΑΒΟ -ΜΠΡΑΒΟ.
Καλησπέρα σε όλους; !!! Δεν γράφω συχνά γιατί θα γκρινιάζω και δεν θέλω! Η ομάδα με την προσθήκη και αυτού του παίχτη , πήρε και τέρμα , πήρε και κεντρικούς αμυντικούς, πήρε και λε ταλεκ , πήρε και αρραουχο αλλά ακόμα θέλει αριστερό εξτρέμ , παίχτη στη θέση του μάνταλου και ο μάνταλος αλλαγή και πάγκο , θέλει και ακόμα ένα κεντρικό χαφ!!! Αυτά βλέπω εγώ , αν θα έρθει ο μισελεν καλώς να ερθει
Μπραβο ρε Αεκαρα, ετσι ησυχα και μεθοδευμενα..