Του Γιώργου Νικολάου (by basketblog.gr)
Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ για τις υπογραφές των συμβολαίων των παικτών, αλλά υφίσταται και ένα μικρό πρόβλημα, που μπορεί να γίνει μεγαλύτερο εν όψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι.
Παρότι η ΚΑΕ ζήτησε από την ΕΟΚ από την περασμένη εβδομάδα τις "ελευθέρας" των ξένων παικτών με τους οποίους έχει συμφωνήσει, υπάρχει θέμα με τους Εντι Σάνον και Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς. Και σ' αυτή την περίπτωση οι "κιτρινόμαυροι" δίνουν μάχη με το χρόνο. Πιο εύκολη μοιάζει η υπόθεση Σάνον, η "ελευθέρας" του οποίου αναμένεται να "φτάσει" από Κύπρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
