Του Γιώργου Νικολάου
Με δίωρη καθυστέρηση έφτασε το αεροσκάφος από Παρίσι και ο Ρόντριγκ Μελς έσπευσε απευθείας στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Γάλλος γκαρντ βρίσκεται αυτή την ώρα στο Ελληνικό, όπως και ο Λαμόντ Μακ, ο οποίος είχε καταφθάσει το πρωί. Αμφότεροι συζητούν με το τεχνικό επιτελείο της "Ένωσης" και πιθανότατα, θα προπονηθούν αύριο. Αγνωστο είναι αν και κατά πόσο θα χρησιμοποιηθούν οι δύο παίκτες από τον Μηνά Γκέκο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι. Το βέβαιον είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ νοιώθει καλύτερα με τις δύο προσθήκες, καθώς το ρόστερ έστω μετ' εμποδίων συμπληρώνεται. Ο κ. Γκέκος περιμένει και τον Τερέλ Καστλ. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι θα ενημερωθούν εντός της ημέρας από τον εκπρόσωπο του παίκτη για την ημέρα και ώρα άφιξης του Αμερικανού, αλλά άπαντες ελπίζουν ο παίκτης να βρίσκεται αύριο στην Αθήνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Έχει κάτι δικαστήρια στην Αμερική!Θα έρθει 2 Οκτώβρη!Προς 365: Θα μας πείτε με Ντικούδη τι γίνεται ??
to xerw oti exei anakoinwthei o grandy file alex alla giati den einai stis proponiseis?
Φίλε έχεις χάσει επεισόδια!Ο Γκράντι έχει ανακοινωθεί από τις 7 του μηνός!! Για τον Ντικούδη έχω κι εγώ την απορία...αλλά απ' ότι καταλαβαίνω! Ναυάγιο! Ελπίζω να κάνω λάθος!
O Grandy ypograpse kai erxetai stis arxes tou Oktovri gia ton Ntikoudi agnoston ti ginetai
Pros aek365: ti ginetai me tis periptwseis Grandy kai Ntikoudi